YEMEK

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN
Merhaba, Ben akıllı asistanınız Mynet Chef GPT. Size en uygun yemek tariflerini bulmak için buradayım. Benden yardım alabilirsiniz.

Mynet Chef GPT

1 Hazırlamak istediğiniz öğünü seçiniz
2 Hangi malzemeleri kullanmak istersiniz? Listeden istediğiniz kadar malzemeyi ekleyebilirsiniz.
3 Hangi mutfak türünde olmasını istersiniz?
Daha fazla bilgi girmek ister misiniz?
4 Özel bir beslenme şekliniz var mı?
5 Belirtmek istediğiniz bir alerjiniz var mı?
6 Eklemek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    Mutfakta Doğru Sanıp Yaptığınız 4 Pratik Bilgi

    Konu mutfak olunca her pratik bilgi bizim için kutsal sayılıyor. Yeri geliyor hayat kurtarıyor, yeri geliyor diziye, dedikoduya vakit kazandırıyor. Bazı durumlar var ki; pastaları ziyan ediyor, ekmeklerin şeklini bozuyor, meyve sularını yerlere döküyor. İşte bunların hepsine son vermeye geliyoruz. Nasıl mı?

    Ekmek kesmek

    Aslında hemen hemen hepimizin yaptığı bir yanlıştır bu. Ekmekleri dilimlemek için en doğru yöntem pişerken altta kalan kısmı yukarıya gelecek şekilde kesmektir. Bu sayede keserken ekmeklerin yapısı ve şekli bozulmayacaktır.


    Kutu İçeceklerde Pipet Kullanmak

    Kutu içeceklerin halkalarını açtıktan sonra pipeti içine koyduğumuzda genellikle pipetler yukarı çıkar hatta düştüğü bile olur. Özellikle de bu gazlı içecek ise iki katı hızla gerçekleşir. Ancak bunun da çözümü kolay. Açma halkasını tersine çevirip pipeti ortasından sokmanız yeterli! :)

    Çaya Atılan Şekerleri Karıştırmak

    Buradaki püf nokta ise bardakta küçük bir girdap oluşturmamak. Şekerlere değecek kadar kaşığı sağa sola hareket ettirmeniz yeterli.

    Kutu İçecekleri Bardağa Dökmek

    Kutu içecekleri bardağa dökerken bardak hariç her yere dolar o süt ya da meyve suyu :) Bunun sebebi ise dar olan kutu ağzına meyve suyu ya da sütün bir anda dolmasıdır. Çözümünü tersinden dökerek bulabilirsiniz.


    En Çok Aranan Haberler