YEMEK

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN
Merhaba, Ben akıllı asistanınız Mynet Chef GPT. Size en uygun yemek tariflerini bulmak için buradayım. Benden yardım alabilirsiniz.

Mynet Chef GPT

1 Hazırlamak istediğiniz öğünü seçiniz
2 Hangi malzemeleri kullanmak istersiniz? Listeden istediğiniz kadar malzemeyi ekleyebilirsiniz.
3 Hangi mutfak türünde olmasını istersiniz?
Daha fazla bilgi girmek ister misiniz?
4 Özel bir beslenme şekliniz var mı?
5 Belirtmek istediğiniz bir alerjiniz var mı?
6 Eklemek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    Nimetle Başkan Olmaz: Trump ve Clinton Pastaları!

    Bu muhabbet kısa sürede bitmeyecek, anlaşıldı. Hillary Clinton ve Donald Trump pastalarına buyrun. Şefin birisi “ya tutarsa” diyerek yapmış.

    “Nimetle şaka olmaz” tamam, bunu özümsedik. Peki, nimetle başkan olur mu? ABD başkanlık seçimleri, hepimizi bir tuhaf yaptı. Her işin ekmeğini yiyen şefler de bundan geri durmadı tabii ki. Pasta şefler, buna da el atmış. 2016’nın en popüler politik figürlerinin pastası yapılmış. İnsanoğlu bir tuhaf ya, bazen gerçekten sözcükler yetersiz kalıyor.


    Olay tahmin edersiniz ki ABD’de gerçekleşmiş. Melissa Alt isimli bir pastacı, müşterisinden gelen siparişle kolları sıvayıp önce Hillary Clinton pastası yapmış. Kimin Hillary pastası istediği (umarız Bill Clinton’dır, yoksa çok saçma) bir yana, Melissa Alt’ın esas popüler olan işi ise yaptığı Donald Trump pastası olmuş. Şaşırtıcı gelebilir, ancak Trump pastası, Donald Trump’ın kendisinden bile daha korkutucu duruyor. Kanımız çekildi bizim burada, tövbeler olsun.


    Melissa Alt’ın menajeri, Trump kampanyasını yürüten ekibe gidip bir teklifte bulunmuş. Özetle “size de pasta yapalım mı?” demiş. Gerçekten nasıl kabul etmişler, Hillary pastasını hiç mi görmemişler bilmiyoruz ama, bu pasta ortaya çıkmış. Aşağıda -bu korkutucu şeylere tahammül edebilirseniz- Trump ve Hillary pastaları var. İnsanın iştahı kaçıyor.


    Face painting time... Stay tuned! #chocolatesculpture #donaldtrumpcake #melissaaltcakes #hillaryclintoncake #modelingchocolate #edibleart

    Melissa Alt Cakes (@melissaaltcakes) tarafından paylaşılan bir fotoğraf ()


    O zaman “Make America Cake Again!”


    Trump, Trump pastasına yemek yediriyor. Değme korku filminde böyle sahne göremezsiniz.


    Chef GPT


    En Çok Aranan Haberler