YEMEK

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN
Merhaba, Ben akıllı asistanınız Mynet Chef GPT. Size en uygun yemek tariflerini bulmak için buradayım. Benden yardım alabilirsiniz.

Mynet Chef GPT

1 Hazırlamak istediğiniz öğünü seçiniz
2 Hangi malzemeleri kullanmak istersiniz? Listeden istediğiniz kadar malzemeyi ekleyebilirsiniz.
3 Hangi mutfak türünde olmasını istersiniz?
Daha fazla bilgi girmek ister misiniz?
4 Özel bir beslenme şekliniz var mı?
5 Belirtmek istediğiniz bir alerjiniz var mı?
6 Eklemek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    Nişantaşı Topağacı'nın Tadını Çıkarmak İçin Uğrayabileceğiniz 6 Mekan

    Nişantaşı Topağacı'nın son zamanlardaki önlenemez yükselişi, yeni açılan ve müdavi olunan mekanlarla birlikte devam ediyor. Topağacı'nı kıyısından köşesinden yakalamak ve lezzetlerin tadını çıkarmak için hazırsanız, bir keşif turuna çıkmaya ne dersiniz? İsterseniz pazar günü o aranılan sakinlik eşliğinde, isterseniz de hafta içi bu keşfe ortak olabilirsiniz.

    Son Topağacı

    Topağacı'nın en yenilerinden olan Son Topağacı, arkadaş buluşmaları için en gözde mekanlardan. Kahve ve tatlı ikilisinin tadını çıkarabileceğiniz gibi, kahvaltı için de uzun uzun vakit geçirmek mümkün. Mesela Nutella'lı French Toast en doğru seçimlerden biri olacaktır diye düşünüyorum.

    Ya da ekşi maya scrambled egg'e ne dersiniz? İlk durağımız olan Son Topağacı'ndan çıktıktan sonra sıradaki mekan için adımlarımızı hızlandırabiliriz.

    Adres: Nişantaşı Ihlamur Yolu Sk. No:72


    400 Derece Pizza

    Topağacı'nın en lezzetli mekanlarından biri için midenizi biraz boş bırakmanızı tavsiye ederim. 400 Derece, gerçekten çok lezzetli pizzalar yapmakta ve kalpleri de kazanmakta. Toplam 29 çeşit pizzaları mevcut. Benim favorim ve önerim ananas etkisinden dolayı Pizza Hawaii. Tabii dilerseniz seçtiğiniz malzemelerle kendi pizzanızı da oluşturabilirsiniz. 400 derecede pişen pizzaların tadına mutlaka bakmalısınız.

    Pizza günümde değilim ama mekanı da merak ediyorum diyenlere de salata seçeneği mevcut.

    Adres: Av. Süreyya Ağaoğlu Sok. No:13a


    M.O.C İstanbul

    2014 yılında Topağacı'nda açılan M.O.C İstanbul, şehre üçüncü dalga kahve kokusunu yayan öncü mekanların başında geliyor. Ministry of Coffee, kahve çekirdeklerini Avusturya usulü kavurmakta ve bu doğrultuda hazırlamakta. Kahvede her damak tadına göre bir lezzet bulmanın mümkün olduğu M.O.C İstanbul'un tatlı konusunda da oldukça başarılı olduklarını belirtmek isterim.

    Adres: Şakayık Sokak No:4/A


    MEG Cafe

    MEG yani Meet Eat Go, güne taze bir kahvaltıyla başlayabileceğiniz, öğle vakti de tencere yemeyi diye tabir edilen alternatifli ve lezzetli yemeklerle uzun vakitler geçirmek isteyeceğiniz, üzerine de tatlı seçeneklerinden seçiminizi yapıp günü oldukça bir şekilde noktalayacağınız mekanlardan. Her şeyin günlük ve taze olması da göz ardı edilecek gibi değil elbette. Günün menüsünü MEG'in instagram hesabından takip edebilirsiniz.

    Adres: Hüsrevgerede Cad. Teşvikiye Fırın Sok. No:1/A


    Kamu Coffee & Drink

    Oldukça ufak bir mekanda hizmet veren Kamu Coffee & Drink, al götür kahve için ya da yer bulduğunuzda hemen yerleşip tadını çıkarmaya başlamak için oldukça ideal.

    Kapısının önünde yer alan masalarda, ısıtıcıları sayesinde soğuk havalarda da zaman geçirmek mümkün olduğu için, böyle bir avantajınız olduğunu da unutmamanızı hatırlatırım.
    Bu arada kahve haricinde de özel hazırlanan kokteylleri olduğunu da belirtmek isterim. Son seçim sizin...

    Adres: Topağacı Mah. Hacı Emin Efendi Sok. No:17


    Kozmonot Pub

    Kalabalık arkadaş buluşmaları için son zamanların en ideal mekanlarından; Kozmonot Pub

    Menüdeki alternatifli içeceklerden seçiminizi yaptıktan sonra ister tadımlık isterseniz de doymalık o lezzetli seçimlere gözünüzü dikebilirsiniz. Örneğin Fırınlanmış Koçan Mısır'la başlayıp Peynir Kroket'le devam edebilir ya da daha doyurucu olacak olan Tavuk Şinitzel ve Kıymalı Acı Soslu Linguine tercih edilebilir.

    Mekanın dekorasyon açısından da oldukça cezbedici olduğu gerçeği, sık sık fotoğraf çekme isteği uyandırsa da, bu duruma biraz ara verip, yemeğinizi soğutmamanızı öneririm. Çünkü iç kısım gerçekten çok ilgi çekici.

    Adres: Teşvikiye Mahallesi, Prof. Dr. Müfide Küley Sokak, No 1

    Chef GPT


    En Çok Aranan Haberler