YEMEK

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN
Merhaba, Ben akıllı asistanınız Mynet Chef GPT. Size en uygun yemek tariflerini bulmak için buradayım. Benden yardım alabilirsiniz.

Mynet Chef GPT

1 Hazırlamak istediğiniz öğünü seçiniz
2 Hangi malzemeleri kullanmak istersiniz? Listeden istediğiniz kadar malzemeyi ekleyebilirsiniz.
3 Hangi mutfak türünde olmasını istersiniz?
Daha fazla bilgi girmek ister misiniz?
4 Özel bir beslenme şekliniz var mı?
5 Belirtmek istediğiniz bir alerjiniz var mı?
6 Eklemek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    O Öyle Değilmiş: Yanlış Kullandığımız 7 Ürün

    Her gün düşünmeden kullandığımız ve sıkıntılarına katlandığımız, hatta alıştığımız ürünlerin çözümünü bu listede bulabilirsiniz.

    Meyve Suyu

    Normalde süt veya meyve suyu kartonlarının plastik ağzı, kutunun bir ucuna daha yakındır. Mantık diyor ki tabii sürahide uyguladığımız yöntem gibi ağzı aşağıya gelsin, ama bu her defasında ilk 1-2 kullanışımızda meyve suyunun etrafa saçıla saçıla dökülmesine neden oluyor. Bu durumu önlemek için kutuyu ters çevirin, yani ağzını yukarıya getirip öyle bardağa dökün.

    Meyveli Pizza Tarifi İçin Tıklayınız


    Şeker Paketçikleri

    İnanmayabilirsiniz ama her yerde bulunan bu tek kullanımlık şeker paketçiklerinin arkasında bir tasarım yatıyor. Benjamin Eisenstadt tarafından tasarlanmış olan bu şeker paketlerinin altında yatan fikir, aslında paketin ucunu yırtmak değil, paketi ortadan kırmak. Bu şekilde paketin içindeki bütün şeker paketi sallamayı gerektirmeden bardağa kolayca dökülüyor.


    Pringles

    İçine kolunuzu sokup her tarafınızı cips kırıntıları ve yağlarıyla kaplamaktansa, bir A4 kağıdını katlayıp kutunun içine yerleştirin. Buyurun size servis tabağı.

    Çikolatalı Patates Cipsi Tarifi İçin Tıklayın


    Normal Patates Cipsi

    Bunu daha önce hiç görmemiştim, ama boşuna tabak çanak kirletmektense hazırda bulunan malzemeyi kullanmak çok akıllıca. Yapmanız gereken tek şey paketin göbeğini dairesel bir şekilde kesmek.

    Cips yemenin 3 kolay yolu!


    Tic Tac

    Her defasında avucunuza ya istediğinizden daha az ya da daha çok dökülüp, hiç tatmin edemeyen tic tac kutusunun da bir sırrı var. Yapmanız gereken tek şey kutuyu yan çevirmek, tic tac taneleri kapağın altında yer alan özel kısıma birer birer düşecektir.


    Haşlanmış Patates

    'Ay oy' diyerek parmaklarınız yana yana ve hiçbir zaman kolay soyulamayan patateslerden kurtulabilirsiniz. Patatesleri haşlamadan önce ortasını hafifçe 360 derece kesin, sadece kabuğunu kesecek derinlikte. Haşladıktan hemen sonra soğuk suda soğutun, şimdi kabuğu kolayca soyulacaktır.

    Pratik Patates Tarifi İçin Tıklayın


    Hindistan Cevizi

    Yapmanız gereken ilk şey, Hindistan cevizinde bulunan üç siyah noktayı bulmak. Suyu için bu deliklerden bir tanesini tornavida ve çekiç tarzında alet kullanarak delin. Şimdi isterseniz suyunu bir bardağa boşaltabilirsiniz ya da direk bir pipet saplayıp içebilirsiniz.

    Hindistan cevizini açmak için ise Hindistan cevizinin ortasında 360 derece dolanarak bir kesik atmak. Bu kesiğin tam ortadan daha çok, o üç siyah noktaya hafif daha yakın olmasına dikkat edin. Şimdi bu kesiğe bıçağınızın sapıyla veya bir çekiçle Hindistan cevizini çevire çevire vurmaya başlayın. Sert vurmaktansa, sıkı ve sabit bir şekilde tıklatmaya çalışın. Hindistan cevizini çevirin ve vurun, çevirin ve vurun, kısa bir süre içinde kendiliğinden tak diye ortadan yarılacaktır.

    Karpuzlu Hindistan Cevizi Suyu Tarifi İçin Tıklayın

    Chef GPT


    En Çok Aranan Haberler