YEMEK

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN
Merhaba, Ben akıllı asistanınız Mynet Chef GPT. Size en uygun yemek tariflerini bulmak için buradayım. Benden yardım alabilirsiniz.

Mynet Chef GPT

1 Hazırlamak istediğiniz öğünü seçiniz
2 Hangi malzemeleri kullanmak istersiniz? Listeden istediğiniz kadar malzemeyi ekleyebilirsiniz.
3 Hangi mutfak türünde olmasını istersiniz?
Daha fazla bilgi girmek ister misiniz?
4 Özel bir beslenme şekliniz var mı?
5 Belirtmek istediğiniz bir alerjiniz var mı?
6 Eklemek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    O Son Çikolatalı Pastayı Yemeyecektim!

    Baharın yavaştan kapımızı çaldığı bu günlerde, yalancı baharlar ve sıcak havaların bize hatırlattığı çok önemli bir konu var: Yaz geliyor!

    Bunda bu kadar büyütülecek ne var ki? Diyorsanız ne mutlu size. Demek ki kışın, kalın giysilerin kamufle kuvvetine kanıp kilo almamışsınız demektir.

    Biz kilo alanlar, yemeğe kananlar içinse; harekete geçme zamanının geldiğini gösteriyor, çalan çanlar!

    “O son çikolatalı pastayı yemeyecektim” ya da “Keşke en azından pizzanın yanına light kola söyleseydim” diyenler birleşin ve beni dinleyin. Şimdi sizlere 4 günde o fazlalıklarınızdan kurtulabileceğiniz bir programdan bahsedeceğim!

    Ph Gurme’nin; Mevsimsel Geçiş Detox programıyla hem vücudunuzdaki ödemden ve fazlalıklardan kurtulabilir hem de yapmış olacağınız vitamin takviyesi sayesinde bu geçiş dönemini hastalanmadan atlatabilirsiniz.

    Pelin Bilgiç Bozkurt’un Hazırladığı, Acıbadem Zekeriyaköy Tıp Merkezi’nden Uzm. Diyetisyen Müge Güzey tarafından onaylanan programın, en güzel taraflarından biri de sadece günlük besinlerinizi yollayıp işimiz bitti diyip çekilmeyip gün içerisinde tüm sorularınızı yanıtlayıp motivasyonunuzu yüksek tutmaları.

    Daha önceki yazımı okumuş olanlar kahve bağımlısı olduğumu hatırlar belki... Detox yaparken kaçamak yapma ihtimalimin en yüksek olduğu şeyin kahve olduğunu öğrenen Pelin Hanım’ın gün içerisinde mesajlarla kahvesizlik durumumu kontrol etmesi ya da ara telefon görüşmemizde öğünüme sulanan iş arkadaşlarımın varlığını öğrenince aç kalmamam için arkadaşlarıma ayrıca yiyecek yollayarak aç kalmamı önlemesi gibi motivasyonumu daima zirvede tutması sayesinde hiçbir kaçamak yapmadan detox programımı tamamladım.

    Verdiği sözleri tutamayan ya da en ufak bir olumsuzlukta verdiği karardan vazgeçenlerin bile rahatlıkla sonuna kadar yapabilecekleri bir program yani, Ph Gurme’nin Mevsimsel Geçiş Detoxu. İlk günkü yiyeceklerin az olduğunu görüp cesaretinizi kaybetmeyin, her gün gönderilen yiyecekler biraz daha artıyor e tabi aynı zamanda mide de küçülüyor, ve son gün bunların hepsini bitiremem diyorsunuz. (İlk gün kesinlikle benim de gözüm korktu itiraf ediyorum ama ikinci günden itibaren gelen yemekleri görünce gözüm doyduğu için rahatladım. Son gün ise salatamı bitirememiştim mesela.)

    Tadları nasıl?

    Detox suları oldukça hafif ve içimi kolay.
    Beyaz, kırmızı, turuncu ve yeşil içeceklerin tadı ise damak tadına göre kişiden kişiye göre değişebilir ama beyaz smoothieyi beğenmeyecek bir kişinin bile çıkacağını sanmıyorum.
    Yemekler ise kilo kaybını hedefleyen bir beslenme düzeninden beklenmeyecek kadar lezzetli ve özenli. Hem göze hem de mideye fazlasıyla hitap ediyor.

    Ne zaman yapılmalı?

    Mevsim geçişleri başta olmak üzere her yenilenmek istediğinizde yapabilirsiniz. Ayrıca son dakika çıkan bir programla haftasonuna kadar acilen ödem atmanız gerektiğinde (parti, düğün özel gün…) yapabilirsiniz.

    Ne kadar kilo kaybı olur?

    Bu dört günlük kürün sonunda yaklaşık 2- 2.5 kilo kadar bir hafifleme yaşarsınız.

    Evde yapamaz mıyım?

    Tüm yiyecek ve içecekleri hazırlamak için vaktiniz ve kararlılığınız varsa evde de yapabilirsiniz. Hatta tariflerini de Mynet Yemek’te bulabilirsiniz. Buyursunlar!

    Chef GPT


    En Çok Aranan Haberler