YEMEK

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN
Merhaba, Ben akıllı asistanınız Mynet Chef GPT. Size en uygun yemek tariflerini bulmak için buradayım. Benden yardım alabilirsiniz.

Mynet Chef GPT

1 Hazırlamak istediğiniz öğünü seçiniz
2 Hangi malzemeleri kullanmak istersiniz? Listeden istediğiniz kadar malzemeyi ekleyebilirsiniz.
3 Hangi mutfak türünde olmasını istersiniz?
Daha fazla bilgi girmek ister misiniz?
4 Özel bir beslenme şekliniz var mı?
5 Belirtmek istediğiniz bir alerjiniz var mı?
6 Eklemek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    Ocak Ayının Soğuğunu Unutturacak 10 Kış Yemeği Tarifi

    2017'nin en taze sebzeleriyle karşınızdayız bu sefer. Bu yılda yeme arzumuzdan, marifetimizden, ve 'daha fazla yemek!' demekten vazgeçmeyeceğiz sevgili okur :)

    Portakal Suyu Eşliğinde Zeytinyağlı Kereviz

    Portakal ekledik, soğanı karamelize ettik, azıcık da şeker kata kata sevdik biz bu kerevizi <3 Şimdi de vazgeçilmezlerimiz arasında oluyor kendisi :)

    Tadına doyum olmayan yemeğimizi tam da bahsettiğimiz gibi pişirdik. Yılın en taze kerevizini şeçtik önce, ardından bol portakal suyunu katık ettik zeytinyağlıya. Kereviz ve portakal uyumu adeta bir şaheser... Denemeye değer diyoruz kesinlikle!

    Portakal Suyu Eşliğinde Zeytinyağlı Kereviz Tarifi İçin Tıklayın


    Kabak Pizzacıklar

    Pizzanın en sağlıklı hali bu olsa gerek. Hele ki şu kış aylarında iyice yavaşlayan metabolizmaya bir de hamur işi sunmak, aman diyelim! Yapmayın, etmeyin... Ha yine de biz pizza yiyelim, ama en sağlıklısını, en lezzetlisini. O da hemen şuracıkta yer alıyor:

    Kabak Pizzacıklar Tarifi İçin Tıklayın


    Kabak Cipsi

    Biz bu sağlık olayına fena taktık bu yıl. Yine yılın en taze kabaklarından misler gibi cips yaptık. Sadece 5 malzeme kullanıyorsunuz ve 2/3 saat kadar beklemeniz gerekiyor. Sıkıntı yok, gece yatmadan da yenebiliyor :)

    Kabak Cipsi Tarifi İçin Tıklayın


    Zeytinyağlı Lahana Sarması

    Çok özlediğimiz muazzam lezzete kavuştuk nihayet. İster zeytinyağlı ister kıymalı/etli... Canınız nasıl çekerse öyle pişirin. Nasıl olsa lahanamız taptaze. Zaten işin sırrı da burada yatıyor; kabak ne kadar taze ise haşlama aşaması o kadar kolay oluyor, ve tabii ki daha lezzetli.

    Zeytinyağlı Lahana Sarması Tarifi İçin Tıklayın


    Yoğurtlu Pırasa

    Özellikle kilosuna dikkat etmek isteyenler bu kısmı can kulağı ile dinlemeli. Bu kış vakti metabolizmayı hareketli tuttunuz, tuttunuz. Yoksa işiniz zor gibi :(

    Yoğurtlu pırasa ile ihtiyacınız olan tüm vitaminleri alabilir, kilolarınaza da güzel bir bye bye! çekebilirsiniz :)

    Yoğurtlu Pırasa Tarifi İçin Tıklayın


    Fırınlanmış Havuç Çubukları

    Evinizde Bugs Bunny fırtınaları estirmeye hazır mısınız? Kıtır kıtır, harika bir tarif. Evde tv karşısında, çocuklarınızın beslenme çantalarına ya da gece atıştırmalığı niyetine gömebilirsiniz gençler!

    Fırınlanmış Havuç Çubukları Tarifi İçin Tıklayın


    Fırınlanmış Greyfurt

    Ara öğünlerin yıldızı olacak bir tarif var sırada. Ne akar ne de kokar, zahmet de istemez. Kes ortadan ver fırına. Gitsin yağlar, gelsin bol lezzet ve fit vücut.

    Fırınlanmış Greyfurt Tarifi İçin Tıklayın


    Narlı Yulaflı Yoğurt Kup

    Anlaşılan 2017 bize fit gelecek :) Yemeklerimiz, tatlılarımız ve hatta ara öğünlerimiz bile oldukça sağlam! Gelelim Ocak ayının en taze meyvesine: NAR!

    Yoğurtla birleşince ortaya harika bir tat çıkıyor, tarif edilemez minik ama çok etkili bir karışım oluyor <3 Ama önce şunu bilmenizde de fayda var. Bu zahmetli meyve en kolay nasıl ayıklanır, buyurunuz...

    Narımızı ayıkladığımıza göre ikinci aşamadayız: Narlı Yulaflı Yoğurt Kup Tarifi İçin Tıklayın


    Ayva Tatlısı

    Kışın en güzeli, kabak tatlısıyla yarışanı, efendime söyleyeyim kaymağın ekürisi... Anlata anlata bitiremeyeceğimiz canımız tatlı, Ocak ayında bizlerle buluştu nihayet... Ortasına da bir manda yoğurdu koyduk mu değmeyin keyfinize!

    Ayva Tatlısı Tarifi İçin Tıklayın


    Acılı Brüksel Lahanası

    Brüksel lahanasını sevmenin tam da zamanı! Garnitür olarak tüketmeye alışık olduğumuz sebzeyi bu sefer ana yemek olarak denemeye ne dersiniz?

    Acılı Brüksel Lahanası Tarifi İçin Tıklayın

    Chef GPT


    En Çok Aranan Haberler