YEMEK

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN
Merhaba, Ben akıllı asistanınız Mynet Chef GPT. Size en uygun yemek tariflerini bulmak için buradayım. Benden yardım alabilirsiniz.

Mynet Chef GPT

1 Hazırlamak istediğiniz öğünü seçiniz
2 Hangi malzemeleri kullanmak istersiniz? Listeden istediğiniz kadar malzemeyi ekleyebilirsiniz.
3 Hangi mutfak türünde olmasını istersiniz?
Daha fazla bilgi girmek ister misiniz?
4 Özel bir beslenme şekliniz var mı?
5 Belirtmek istediğiniz bir alerjiniz var mı?
6 Eklemek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    Öğle Yemeği Öncesi Bu Karışımı İçin 30 Günde 7 Kilo Verin!

    Bügünlerde havada soluduğumuz parçacıklardan kullandığımız kozmetik ürünlere kadar her şey toksik. Hayatımız kimyasallarla dolu ve insanlar olarak artık sağlıklı bir hayat sürmek çok mümkün değil.

    Çevre kirliliği vücudumuza önemli ölçüde zarar veriyor ve bunun sonucunda yağ ve toksinlerle dolu, düşük bağışıklığa sahip organizmalara dönüşüyoruz.

    Tüm bunlar belki giderek artan insan nüfusunu kontrol altında tutmaya yarıyor olabilir. Bu yüzden, bugünden itibaren bu yazıyı okuyanları, kimyasallarla dolu ürünler tüketme sonucu biriken toksin ve yağlardan kurtulmalarını sağlayacak çok etkili bir yeme düzenine sokarak bu soykırımı sonlandırmaya çalışacağız.

    Aşağıdaki tarif gayet kolay ve herkesin ulaşabileceği malzemelerle hazırlanabiliyor. Ve kesinlikle çoğumuz yarın sabahtan itibaren bunu uygulamaya başlayacak. İşte yapmanız gerekenler:

    Uyanır uyanmaz dişinizi fırçaladıktan sonra aç karna 2 su bardağı ılık su için. 30 dakika sonra kahvaltınızı yapın (istediğiniz kahvaltıyı yiyebilirsiniz ama küçük porsiyonlar yediğinize emin olun)

    Öğle yemeğinden önce hazırlaması çok kolay bir şey yemeniz gerekiyor. İşte gerekenler:

    200 ml su (1 su bardağı)
    2 adet limonun suyu
    2 çay kaşığı elma sirkesi
    2 çay kaşığı bal
    1/2 çay kaşığı toz zencefil

    Tüm malzemeleri iyice harmanlanana kadar karıştırın. Öğle yemeğinizi yemeden önce bu karışımın hepsini için.

    Etkileri

    Bu karışım sindirim sisteminizi uyararak yağları yakmaya ve kilo vermeyi sağlayacak ve karaciğeri uyararak toksinleri vücuttan hızla atmaya yardımcı olacak. Bu karışım aynı zamanda kan şeker seviyenizi düzenleyecek.

    Bu karışım kesinlikle işe yarıyor ve sonuçları en fazla 7 gün içerisinde görmeye başlayacaksınız! 7 günde 2 kilo, ayda 7-8 kilo vereceksiniz.

    Bu karışımı içtikten sonra öğle yemeğini, ardından akşam yemeğini yiyebilirsiniz. Ancak yemeğinizin çok büyük porsiyonlar olmamasına ve akşam saat 18:00'den sonra yememeye dikkat edin.

    Bu yeme düzenini senede toplam 4 ay yapabilirsiniz. Örneğin bu ay başlarsanız ay sonunda 2 aylığına ara verip sonra tekrar 1 ay yapıp sonra tekrar 2 ay ara vermek şeklinde tekrarlayabilirsiniz (örneğin Mart, Haziran, Eylül ve Aralık aylarında bu düzeni takip edebilirsiniz).

    Bu yazı sayesinde kimyasalların hayatlarımızda ve sağlığımız üzerindeki zararlı etkilerini durdurabilir ve dolayısıyla insan ırkının soyunun devamını sağlayabiliriz.

    Endişelenmeyin, bu tarif diyet bozmuyor:

    Alternatif bir tarif: Yağ yakıcı çay


    En Çok Aranan Haberler