YEMEK

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN
Merhaba, Ben akıllı asistanınız Mynet Chef GPT. Size en uygun yemek tariflerini bulmak için buradayım. Benden yardım alabilirsiniz.

Mynet Chef GPT

1 Hazırlamak istediğiniz öğünü seçiniz
2 Hangi malzemeleri kullanmak istersiniz? Listeden istediğiniz kadar malzemeyi ekleyebilirsiniz.
3 Hangi mutfak türünde olmasını istersiniz?
Daha fazla bilgi girmek ister misiniz?
4 Özel bir beslenme şekliniz var mı?
5 Belirtmek istediğiniz bir alerjiniz var mı?
6 Eklemek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    Piliç kıtır kanat nasıl yapılır?

    Kıtır tavuk kanat yapımı için gerekli malzemeler; 1 paket Keskinoğlu kanat, pul biber, kekik, acı toz biber, tuz, karabiber, Keskinoğlu organik yumurta, baharatlı patates cipsi, un, Ravika Riviera zeytinyağıdır.

    Öncelikle kanatların 20 dakika süreyle kaynayan suda haşlanması gerekmektedir. 20 dakika sonunda suyu süzdürülür ve bir tabağa alınır, soğumaları beklenir. Ardından baharatlama aşmasına geçilebilir. Pul biber, kekik, kırmızı toz acı biber, tuz ve taze çekilmiş karabiber serpiştirilir ve kanatlar harmanlanır.

    Kırılan yumurtalar bir tabakta çırpılır. Baharatla harmanlanan kanatlar önce una bulanır, sonra yumurtaya yatırılır. Yumurtalar iyice yedirildikten sonra, rondodan geçirilen patates cipsine bulandırılır.

    Paneleme işleminin ardından kızartma işlemine geçilebilir. Kızartma için yağ tavaya dökülür. Yağ kızdıktan sonra tavaya dizilen kanatlar kızartılır. Kanatları ara ara çevirerek pişirmek gerekmektedir. Yaklaşık 4 dakikada kanatlar kızaracaktır.

    Mayonez, hardal ve ketçap karışımından elde edebileceğiniz bir dip sos ile servis edebilirsiniz.

    Afiyet olsun.

    Chef GPT


    En Çok Aranan Haberler