YEMEK

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN
Merhaba, Ben akıllı asistanınız Mynet Chef GPT. Size en uygun yemek tariflerini bulmak için buradayım. Benden yardım alabilirsiniz.

Mynet Chef GPT

1 Hazırlamak istediğiniz öğünü seçiniz
2 Hangi malzemeleri kullanmak istersiniz? Listeden istediğiniz kadar malzemeyi ekleyebilirsiniz.
3 Hangi mutfak türünde olmasını istersiniz?
Daha fazla bilgi girmek ister misiniz?
4 Özel bir beslenme şekliniz var mı?
5 Belirtmek istediğiniz bir alerjiniz var mı?
6 Eklemek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    Sandviç Hazırlamanın En İyi Yolu

    Sandviç hazırlamak gayet kolay gibi gözükse de sandviçin nasıl yapılacağı hakkındaki düşünceler Cutco adlı yemek sitesinde bir tartışmaya yol açtı.

    Sandviç her mevsim hazırlanabilen bir yiyecek. Sandviç hazırlamak gayet kolay gibi gözükse de sandviçin nasıl yapılacağı hakkındaki düşünceler Cutco adlı yemek sitesinde bir tartışmaya yol açtı.

    Sandviç nasıl hazırlannmalı konusuna özel bir fikriniz olmayabilir ama genelde sandviçe malzemeleri doldurmadan önce ekmeğin üzerine bir sos sürülüyor. Ama bu durum, eğer ıslanmış ekmekten hoşlanmayanlardansanız sorun olabilir, özellikle de sandviçi doğru düzgün ekmek dağılmadan yiyemeyecekseniz.

    Cutco'daki şeflerden biri şu basit tüyoyu verdi: Mayonezi doğrudan etin üzerine sürün etin ve etin her iki tarafına yeşillikleri koyup ekmeği kapatın. Buradaki amaç ekmeklerle etin arasındaki yeşillikerin mayonezin ekmeğe bulaşmasını önlemesi ve ekmeğin kuru kalmasını sağlaması.

    Ancak herkes bu tüyonun işe yarayacağına katılmıyor. Cutco isimli sitedeki tartışmaya göre, bazıları eğer mayonez doğrudan etin üzerine sürülürse, mayonezin marulların sandviçten kayıp çıkmasına yol açacağını düşünüyor.

    Peki siz sandviçlerinizi hazırlıyorsunuz?



    Chef GPT


    En Çok Aranan Haberler