YEMEK

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN
Merhaba, Ben akıllı asistanınız Mynet Chef GPT. Size en uygun yemek tariflerini bulmak için buradayım. Benden yardım alabilirsiniz.

Mynet Chef GPT

1 Hazırlamak istediğiniz öğünü seçiniz
2 Hangi malzemeleri kullanmak istersiniz? Listeden istediğiniz kadar malzemeyi ekleyebilirsiniz.
3 Hangi mutfak türünde olmasını istersiniz?
Daha fazla bilgi girmek ister misiniz?
4 Özel bir beslenme şekliniz var mı?
5 Belirtmek istediğiniz bir alerjiniz var mı?
6 Eklemek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    Scarlett Johansson'un İncelten Mucize Dİyeti

    Hollywood'un baş döndürücü oyuncularından Scarlett Johansson, süper kahraman rolü için yulaf, orman meyveleri ve protein içeren basit bir diyet programı uygulamış.

    Marvel filmlerinde Black Widow (Kara Dul) isimli süper kahramanı canlandıran başarılı oyuncu, fiziksel olarak yüksek form seviyesinde olmasını gerektiren bu rol için özel bir diyet ve yoğun bir egzersiz programı uyguladığını belirtti.


    Süper kahraman rolü için forma girmek amacıyla, antrenörü Bobby Strom'un hazırladığı özel bir ağırlık ve güç antrenmanı uygulayan oyuncu, bu anterenmanlar için ihtiyacı olan enerjiyi gün boyunca küçük öğünlere bölünmüş yüksek protein diyetiyle aldı. Gün içinde küçük öğünler yiyerek enerji seviyesini sabit tuttu ve çok acıkıp aşırı yeme isteği oluşmasının önüne geçti.

    Scarlett Johansson'ın Yüksek Proteinli Diyet Tarifi


    Peki Scarlett diyetinde neler yedi? Antrenmanları ve kas oluşumu için ihtiyacı olan enerjiyi sağlayan bir dolu yağsız protein. Balık ve tavuk iyi birer yağsız protein kaynağı.

    Scarlett'in antrenörü Strom'un önerdiği tipik kahvaltı bir kase yulaf ezmesiyle başlıyor. Bunun, kompleks karbonhidratlar açısından zengin olduğunu belirtiyor ve paketlenmiş ve işlemiş hazır olanlar yerine ev yapımı olanların tercih edilmesini tavsiye ediyor, aromasını artırmak için de yulaf ezmesine orman meyveleri eklemeyi öneriyor. Kahvaltıda orman meyveleri içeren yulaf ezmesi yemenin, düşük yağlı ve yüksek enerji içeren iyi bir öğün oluşturduğuna dikkat çekiyor.

    Antrenör Strom'un Yağ Yaktıran Kahvaltılığı

    Strom, ayrıca Scarlett ve diğer ünlü müşterilerine alkolün yasak olduğunu da sözlerine ekliyor. Alkol yerine badem sütü, ev yapımı az şekerli limonata veya yeşil smoothie, çok daha sağlıklı bir seçenek olduğunu belirtiyor. "Bol su içmek ve vücudu susuz bırakmamak da önemli" diye ekliyor.

    İşte Scarlett Johansson'un Uyguladığı Diyet Programı:

    Kahvaltı ve Öğle Yemeği:

    Sabahları kahvaltıda 2 yumurta ile hazırlanan omlet ve teze orman meyveleri içeren yulaf ezmesi.

    Scarlett Johansson'un Yüksek Proteinli Omleti

    Öğle yemeğinde ise üzerine biraz zeytinyağı ve limon gezdirilmiş, taze soğanlı, kinoalı ve hindili salata.

    Tok Tutan Kinoa Salatası Tarifi için Buradan


    Ara Öğünler ve Akşam Yemeği:

    Scarlett, gün boyu süren çekimler sırasında enerji verecek hafif yiyecekler olarak badem ve elma yedi. Akşam yemeğinde ise protein açısından zengin bir yemek yemeyi tercih etti. Buğulama balık, yanında kırmızı soğan, lahana ve brokoli. Yağ yaktıran buğulama için buradan!

    Dikkat edilmesi gereken nokta, Scarlett çok fazla yemek yememesine rağmen yediklerinin besin içeriği yüksek olduğu için vücudunun toparlanması için ihtiyacı olan tüm besin öğelerini aldı.

    Scarlett'in dayanamadığı yiyecek:

    Scarlett peyniri çok ama çok sevdiğini belirtiyor: "En büyük zaafım peynir ve hiçbir şey hayatıma bu kadar hükmedemiyor." Peynir yemesine rağmen sağlığını ve formunu koruyabilmesi de en sevdiğimiz yiyeceklerden tamamen vazgeçmemiz gerekmediğini bir kez daha hatırlatıyor.

    Deli İşi Dediğimiz Ama Kilo Verdiren 5 Diyet

    Chef GPT


    En Çok Aranan Haberler