YEMEK

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN
Merhaba, Ben akıllı asistanınız Mynet Chef GPT. Size en uygun yemek tariflerini bulmak için buradayım. Benden yardım alabilirsiniz.

Mynet Chef GPT

1 Hazırlamak istediğiniz öğünü seçiniz
2 Hangi malzemeleri kullanmak istersiniz? Listeden istediğiniz kadar malzemeyi ekleyebilirsiniz.
3 Hangi mutfak türünde olmasını istersiniz?
Daha fazla bilgi girmek ister misiniz?
4 Özel bir beslenme şekliniz var mı?
5 Belirtmek istediğiniz bir alerjiniz var mı?
6 Eklemek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    Sebze Sevmeyenleri Bile Dize Getirecek 10 Enfes Sebze Yemeği Tarifi

    Kabul ediyoruz, etobur bir toplumuz ve birçok insanın sebze yemeklerine karşı ön yargıları var. Ama bu demek değil ki söz konusu durum sonsuza dek böyle sürsün; sebze yemeklerini usulüne uygun ve mevsim sebzeleri kullanarak pişirdiğiniz taktirde gerçekten tadına doyamayacaksınız. İşte size tadına doyum olmayan 10 enfes sebze yemeği tarifi!

    Kabaktan Pizza Sandalı

    Kabak severlerin zaten peynir ekmek gibi götürdüğü bir tarif Kabaktan Pizza Sandalı... Burada önemli olan şu güne kadar kabağın yüzüne dönüp bakmayanlar! Evet evet, size sesleniyorum. İlk tarifimizle sebzelere karşı ısındıracağız sizi. Bu aşamada kabağın içerisine etoburlar için birkaç şarküteri ürünü ekledik. Sonuç gerçekten mükemmel! Deneyin, pişman olmayacaksınız.

    Kabaktan Pizza Sandalı Tarifi İçin Tıklayın


    Karışık Ot Kavurması

    Bu tarifle birlikte yeşilin en güzel tonlarını tabağınızda görebileceksiniz. İştahınızı kabartacak olan enfes Ot Kavurmasını yedikçe yiyesiniz gelecek. Kormayın! Ucunda kilo almak yok :)

    Karışık Ot Kavurması Tarifi İçin Tıklayın


    Mangalda Nefis Şiş Sebze

    Sebzenin en güzel hali, kuşkusuz mangal ateşinde yavaşça pişmesi. Mangalda et ve türevlerini yemeye alışmış olan etoburlarımız için sebze şiş iyi gelecek. Daha lezzetli bir sebze şiş için mevsim sebzelerini kullanmanızı öneriyoruz.

    Mangalda Nefis Şiş Sebze Tarifi İçin Tıklayın


    Bezelye Çorbası

    Yemek kültürümüzde, çorba genellikle başlangıç olarak içilir ardından ana yemekler ile devam edilir. Vereceğimiz çorba tarifi sayesinde ana yemek aramayacağınıza garanti veriyoruz. Tezgahlara düşen taze bezelye ile yapacağınız enfes çorba über sağlıklı ve bir o kadar leziz.

    Bezelye Çorbası Tarifi İçin Tıklayın


    Kinoa Köfte

    'Kinoa'dan köfte mi olur arkadaş!' demeyin, vallahi de çok güzel oluyor. Biliyoruz; bol kıymalı, bayat ekmekli ve bilimum baharatla hazırlanan köfteleri löp löp götürmeye alıştınız. Ancak Kinoa Köftenin lezzeti de anne köftesiyle yarışacak nitelikte. Son yılların popüler besinlerinden biri olan kinoa ile hem sağlıklı, hem lezzetli hem de doyurucu bir yemek arayanlar! Tarif tam sizlik.

    Kinoa Köfte Tarifi İçin Tıklayın


    Sebzeli Deniz Kabuğu Makarna

    Basit yemek yaftasının üzerine yapıştığı makarnayı bu durumdan kurtarıyoruz! Klasik sosların dışına çıkıp sebzelerle harmanladığımız Deniz Kabuğu Makarna tam da ağzınıza layık oldu. 'Zaten benim vaktim yok, yemekle uğraşamam :S' diyenlerin de derdine derman olduk. Davetlilere, hazırladığınız Sebzeli Deniz Kabuğu Makarna ile sanki mutfağa girmişsiniz de bu yemeğe saatler harcamışsınız hissi vereceksiniz :) Herkese afiyet olsuuun.

    Sebzeli Deniz Kabuğu Makarna Tarifi İçin Tıklayın


    Közlenmiş Sebze

    Mangalda sebzeden sonra favori pişirme tekniğimiz közleme. İster fırtında, ister ocağın üzerinde közleyeceğiniz sebzelerle her öğün yapıp yiyebileceğiniz, özel yemeklerinizin en güzel ara sıcağı olabilecek bir tarif.

    Közlenmiş Sebze Tarifi İçin Tıklayın


    Ispanak Hamurlu Leziz Dilimler

    Sebzeden pek hoşlanmayanları verdiğimiz tariflerle yavaş yavaş alıştırmış olmamız gerek. Sırada kendinizi şımartacağınız, oldukça lezzetli ve farklı sunumuyla göz dolduran bir tarif var; Ispanak Hamurlu Leziz Dilimler!

    Ispanak Hamurlu Leziz Dilimler Tarifi için Tıklayın


    Fırında Kaşarlı Patlıcan Yemeği

    Yine sunuma önem verenlerin gözünü dolduracak harika bir tarif geliyor. Fırında Kaşarlı Patlıcan Yemeği, oldukça hafifi ve bir o kadar sağlıklı. Yanına da güzel bir pilav yapınca değmeyin keyfinize :)

    Fırında Kaşarlı Patlıcan Yemeği Tarifi İçin Tıklayın


    Karabuğdaylı Dolmalık Pilav

    Kapanışı, resmen sağlık bombası olan Karabuğdaylı Dolmalık Pilav ile yapmak istiyoruz. Sebzelerden uzak yaşamak, sürekli olarak et ve türevlerini tüketmek insan sağlığını tehlikeye sokuyor. Binbir derde deva, hastalıklara şifa olan sebzeleri, mevsiminde tükettiğiniz ve doğru pişirdiğiniz sürece tadından yenmeyecek hale geliyorlar. Paylaşmış olduğumuz 10 tarif, sofralarınıza renk, lezzet ve sağlığınıza sağlık getirsin:)

    Protein deposu Karabuğdaylı Dolmalık Pilav'ın yanına en çok yakışan koca bir bardak buzlu ayran...

    Karabuğdaylı Dolmalık Pilav Tarifi için Tıklayın

    Yerel Seçim 2024


    En Çok Aranan Haberler