YEMEK

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN
Merhaba, Ben akıllı asistanınız Mynet Chef GPT. Size en uygun yemek tariflerini bulmak için buradayım. Benden yardım alabilirsiniz.

Mynet Chef GPT

1 Hazırlamak istediğiniz öğünü seçiniz
2 Hangi malzemeleri kullanmak istersiniz? Listeden istediğiniz kadar malzemeyi ekleyebilirsiniz.
3 Hangi mutfak türünde olmasını istersiniz?
Daha fazla bilgi girmek ister misiniz?
4 Özel bir beslenme şekliniz var mı?
5 Belirtmek istediğiniz bir alerjiniz var mı?
6 Eklemek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    Şimdiden Popüler Olmaya Aday Olan Şehrin En Yeni Mekanları

    Açılan yeni mekanlara yetişme konusunda şehrin hızına ayak uydurmaya çalışmak artık oldukça güç. Fakat güç müç demeden yollara düşmek ve soluğu taptaze kıvamda olan mekanlarda almak ise elbette ki vazgeçemeyeceğimiz şeylerden. İşte son günlerde açılmasıyla birlikte kalpleri heyecanlandırmaya başlayan mekanlara hızlıca bir göz atıyoruz.

    Dem Moda

    Ocak ayının son günlerinde açılan Dem Moda, listenin en yenilerinden. Karaköy'de açıldığı günden beri geniş bir müdavim kitlesi oluşturan Dem, şimdi de soluğu Moda'da aldı. Hazır havalarda hala soğuk bir ölçüde gidiyorken, Moda'nın en keyifli yerine kurulan Dem'i ziyaret etmek için başka sebep aramamak gerek. 60'tan fazla çay çeşidi bulabileceğiniz Dem Moda'da günün tatlısını da kaçırmamanızı tavsiye ederim.

    Adres: Caferağa Mahallesi, Şair Nefi Sokak, No 9/A, Kadıköy


    Coffee Manifesto Moda

    2016'nın son günü açılan Coffee Manifesto Moda, şimdiden üçüncü dalga kahve konusunda mahallenin en popüler yerlerinden biri oldu. İyi kahveye ilave olarak da kahvaltı da bulabileceğinizi atlamayın.

    Adres: Dr Esat Işık Cd. No:22B Moda


    Bonkis

    Moda'da mekanların son hız açılmasına alışkınız ama Ocak ayı her zamankinden daha da verimli geçmiş anlaşılan. İşte mahallenin en yenilerinden biri de; Bonkis. Burger konusunda oldukça iddialı olduklarını düşünecek olursak, "gidilecekler listesi"ne hemen eklenmesi tavsiye olunur. Ekmek üstü lezzetler, çorbalar, iştah açan kahvaltılar da gitmek için diğer sebepleri oluşturuyor.

    Adres: Murat Bey Sokağı 3/C Moda


    Pomelo

    “Good, fresh, tasty” sloganı ile Maslak’da Oto Sanayi’nin içinde açılan Pomelo İstanbul, sağlıklı ev yemeklerini modern dokunuşlarla sunmakta. Semte yeni bir soluk getiren mekan, kahvaltı, öğle menüsü ve take away sunumlarıyla hem gözleri hem de mideleri doyurmakta. Pomelo İstanbul'un toplantı alanlarının da olması, iş yemekleri için es geçilmemesi gereken noktalardan.

    Adres: Maslak Mahallesi AOS 1.Sokak NO:6 Sarıyer


    NO:70 Bakery

    Özel ekmekler ve nefis tatlılar için yeni adresimiz; NO:70 Bakery. Keyifli bir zaman geçirmek de ilavesi. Hafta sonu için de el açması börekler ve poğaçalar da yeterince cezbedici geliyor. NO:70 Bakery, keşif ve lezzetli tadım için sizi bekliyor.

    Adres: Teşvikiye Mah. Nişantaşı Ihlamur Yolu Sok. No: 70/A Şişli

    Chef GPT


    En Çok Aranan Haberler