YEMEK

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN
Merhaba, Ben akıllı asistanınız Mynet Chef GPT. Size en uygun yemek tariflerini bulmak için buradayım. Benden yardım alabilirsiniz.

Mynet Chef GPT

1 Hazırlamak istediğiniz öğünü seçiniz
2 Hangi malzemeleri kullanmak istersiniz? Listeden istediğiniz kadar malzemeyi ekleyebilirsiniz.
3 Hangi mutfak türünde olmasını istersiniz?
Daha fazla bilgi girmek ister misiniz?
4 Özel bir beslenme şekliniz var mı?
5 Belirtmek istediğiniz bir alerjiniz var mı?
6 Eklemek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    Sizi Biscolata Erkeğinin Seksiliğine Ulaştıracak 12 Gıda

    Aklınızda bulunsun...

    Doğru beslenme sadece görünümümüz üzerinde değil aynı zamanda hormonal dengemiz üzerinde de harikalar yaratır. Belirli gıdaları tüketmek testosteron seviyesini yükseltir ve erkeğin karşı cinse daha çekici gelmesini sağlar.

    İşte erkeklerin, kadınların kalbini fethetmek ve kendilerini daha iyi hissetmek için kesinlikle beslenmelerine dahil etmeleri gereken gıdaların listesi.


    Kırmızı et

    Beslenme uzmanları kırmızı etin yararlı mı zararlı mı olduğu konusunda fikir birliğine varamadığı gibi kırmızı etin nasıl hazırlanması gerektiği konusunda da fikir ayrılıkları var. Ama kesin olan bir şey varsa, o da kırmızı etin testosteron seviyesini yükselttiği. Bu özellikle de yarı-düzenli sıklıkta (yani her gün değil) minimum seviyede yağ içeren et yiyorsanız geçerli. O aralarda kırmızı etin yerine protein içeren başka gıdalar koymalısınız.

    Fıstıklı Biftek Sarma Tarifi İçin Tıklayın


    Deniz ürünleri

    Istakoz, yengeç, karides... tüm bu yiyecekler makarnaya, pilava, salatalara eklenebilir ya da ayrı bir yemek olarak hazırlanabilir. Bu gıdalar testosteron seviyesini yükselen kimyasallar içerirler. Ancak çok yoğun gıdalar oldukları için aşırı tüketmemek ve ara sıra tüketmek öneriliyor.

    Tereyağında Karides Nasıl Yapılır?


    Yumurta

    Yumurta, D vitamini açısından zengindir, bu da kandaki testosteron seviyesini normal sınırlarda tutmaya yarar. Günlük beslenmenize dahil etmeniz gereken optimum sayı günde bir adet yumurta. Eğer kolesterolünüz varsa bundan daha fazla tüketmeniz önerilmiyor, çünkü yumurta sarısı bol miktarda kolesterol içerir.

    Mutfağın Demirbaşı Yumurta İle Yapabileceğiniz 7 Tarif


    Karpuz

    Karpuz kan dolaşımını artırır, kalp üzerinde olumlu etkiye sahiptir ve kolesterolü düzenlemeye yardımcı olur. Kendi başına veya yanında peynirle yenilebildiği gibi salatalara veya sorbelere de ilave edilebilir. Tek kötü tarafı sadece belirli bir mevsimde mevcut olması. - - - - - -

    Karnabahar

    Karnabahar, vücuttaki östrojen hormonunu azaltırken aynı zamanda testosteron hormonunu artırır. İster haşlayın ister kızartın, ama beslenmenize biraz karnabahar eklemeyi mutlaka alışkanlık haline getirin.

    Kilo Yapmaz: Karnabahar Kısırı


    Bal

    Bal, bağışıklığı güçlendirmede oldukça etkili bir gıda. Günlük beslenmenize bir yemek kaşığı dolusu bal ekleyin. Balı çayınıza, salatanıza ekleyebilir veya ekmeğinize sürebilirsiniz, seçenekler sınırsız.

    Gerçek Bal Nasıl Anlaşılır?


    Sarımsak

    Sarımsakta stresi azaltan ve kasları geliştirmeye dolaylı yoldan yardımcı olan bir kimyasal bulunur. Sarımsak, aynı baharatlar gibi eklendiği her yemeğe lezzet katar.

    Bu Sarımsak Ücretsiz! Bitmeyen Kaynağı Bulmak İçin Sizi Şöyle Alalım


    Üzüm

    Üzümdeki elementler yaşlanma sürecini yavaşlatır ve sperm aktivitesini artırır. Üzüm yiyerek testosteron seviyesini yükseltmek için bu gıdadan günde bir avuç yemeniz yeterli.


    Fasulyenin her çeşidi

    Fasulyenin her çeşidi, D vitamini açısından zengindir. Kendi başına bir yemek olarak hazırlanabileceği gibi salatada, kızartmalarda veya çorbalarda da kullanılabilir. Ayrıca fasulye sadece testosteron seviyesini yükseltmekle kalmaz, aynı zamanda kalp sağlığını da korur.


    İstridye

    İstiridye, bu listede deniz ürünleri dışında kendi başına bir madde olarak yer almayı hak etti, istiridyeler, mineraller ve erkek sağlığı için önemli diğer bazı elementler açısından oldukça zengin. İstiridye yemeden önce içindeki sağlıklı elementleri korunması için biraz limon suyu ve tuz eklemeniz tavsiye ediliyor.


    Süt

    Süt içmek kas gelişimine yardımcı olur. Süt aynı zamanda kemikleri güçlendiren kalsiyum ve testosteron seviyesini artıran D vitamini içerir. Az yağlı ve D vitamini yüksek olan sütleri tercih edin (kutusunda yazan değerlere göz atın).


    Ton Balığı

    Ton balığı da D vitamini açısından zengindir. Ayrıca kalorisi düşük olup kalp için faydalıdır. Ton balığını pişirebilir ya da konserveden direkt yiyebilirsiniz. Ancak düzenli olarak tüketmeniz önerilmiyor.

    Chef GPT


    En Çok Aranan Haberler