YEMEK

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN
Merhaba, Ben akıllı asistanınız Mynet Chef GPT. Size en uygun yemek tariflerini bulmak için buradayım. Benden yardım alabilirsiniz.

Mynet Chef GPT

1 Hazırlamak istediğiniz öğünü seçiniz
2 Hangi malzemeleri kullanmak istersiniz? Listeden istediğiniz kadar malzemeyi ekleyebilirsiniz.
3 Hangi mutfak türünde olmasını istersiniz?
Daha fazla bilgi girmek ister misiniz?
4 Özel bir beslenme şekliniz var mı?
5 Belirtmek istediğiniz bir alerjiniz var mı?
6 Eklemek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    Star Wars Vizyona Girmeden Midenize Girsin İster Misiniz?

    Darth Vader, Luke Skywalker, Yoda benzeri pastalar, R2D2, Jar Jar Binks, C-3PO cup cakeler ve Chewbacca kılıklı pilavlar... Yıldız Savaşları çılgınlığı mutfaklarımıza kadar girdi. 37 önce vizyona giren ve 7'den 70'e herkesin en sevdiği filmlerden biri olan Star Wars 17 Aralık'ta gösterime giriyor girmesine ama daha şimdiden her yerde! İşte en leziz Star Wars temalı yiyecekler...

    Milyonlarca hayran kitlesine sahip olan Star Wars efsanesi, 40 yıl aradan sonra beyaz perdeye geri döndü. Serinin 7’ncisi olan “Star Wars: Güç Uyanıyor”, vizyondan önce midemize giriyor!

    > Tamam, tamam. Bu son Star Wars paylaşımıydı ¯\\\_(ツ)\_/¯ > > Posted by [Mynet Yemek](https://www.facebook.com/mynetyemek/) on Saturday, December 19, 2015


    En son 40 yıl önce 6’ncı bölümü yayınlanan film, 7’inci bölümüyle tekrar sinemasever ile buluşuyor. 40 yıldır yayınlanmasa da herkesin bildiği Yıldız Savaşları yiyecek tasarımlarına da konu oldu.


    Özellikle erkeklerin efsanesi haline gelen serinin altıncı filmi olan Star Wars VI'da Luke Skywalker ve arkadaşlarının Han Solo'yu kurtarmak için Tatooine'e yaptıkları yolculuğu izlemiştik.


    40 yıl önce yayınlanan bölümde oğul Luke Skywalker babası Darth Vader ile karşı karşıya gelmişti. Seyirci olarak hikayenin bittiğine inanmıştık. Ve unutmamak için elimizden geleni yapmıştık.


    Star Wars tutkunu birisine yapılacak en güzel sürpriz nedir? Elbette serinin 7. bölümünün vizyona girecek olduğunu bildirmektir. Ve alternatif olarak da ona Star Wars temalı yiyecekler hazırlamaktır.


    Çocukların bile en sevdiği karakterler neredeyse Yıldız Savaşları serisindendir. Özel günlerinde onlara Yoda ve ya Boba Fett lolipopları verdiğinizi düşünsenize...


    Star Wars tutkunu çocuğunuza müthiş bir sürpriz! Okul atıştırmalığı olarak Stormtrooper benzeri sandviçler hazırlayabilirsiniz.


    Sabah kahvaltılarının yeni göz bebeği pancakeleri Darth Vader şeklinde hazırlayabilirsiniz.


    Chewbacca kurabiyeler misafirlerinizin yüzünde mutlu bir tebessüm oluşturacaktır.


    Eşinizin ya da sevgilinizin doğum gününde şeker hamuruyla Yoda şekli verilmiş bir pasta tercih ederek onun kalbini derinden fethedebilirsiniz.


    Yıldız Savaşları evrenindeki ana karakterlerden biri olan robot R2-D2 pasta tasarımı olarak oldukça rağbet gören karakterler arasında.


    Bazı firmalar evde rahat rahat Star Wars karakterlerinden oluşan kurabiyeler yapabilmeniz için karakter kalıplarını satışa sundu.


    Star Wars temalı partiler her dönem oldukça popüler. Dondurmadan, Oreo'lara her yiyeceğe efsane film karakterlerinin şekilleri veriliyor.



    İşte hayal gücü gelişmiş bir annenin çocuğu için hazırladığı öğle yemeği. Pilavın üzerine sebzeli makarna ile işlediği Chewbacca karakteri...


    Hollywood yıldızlarına layık bir Star Wars kurabiyesi! Pudra şekeri ile hazırladığınız kurabiye üzeri süslemenize karakterlerin isimlerini de yazabilirsiniz.


    ''Ben süsleme yapamam yeteneğim yok'' diyenlerdenseniz hazır olarak aldığınız cupcakelerinize karakterlerin internetten çıktısını alarak süs olarak kullanabilirsiniz.


    2 üçleme şeklinde yayınlanan, dünyada izlenme rekorları kıran Star Wars'un 2008 yılı verilerine göre altı Yıldız Savaşları filminin toplam hasılatı yaklaşık olarak 4.41 milyar dolardır.


    4.41 milyar dolarlık hasılatla Yıldız Savaşları serisi, James Bond ve Harry Potter serilerinin ardından en çok hasılat yapmış üçüncü film serisi oldu.


    Nesilden nesile aktarılan film çocuklar tarafından da oldukça seviliyor. Meyve suları ile yapacağınız ışın kılıcı benzeri bu buzlar yetişkinlerin de hoşuna gidecektir.


    Star Wars serisinin yeni filmi ‘The Force Awakens’ın gösterime girmesine sayılı günler kaldı. Efsane film leziz lezzetlerle vizyona girmesini kutlamayı hak ediyor!


    Disney pazarlama anlamında gerçekten kesenin ağzını açmış durumda, her yerde, her zaman yeni bir SW ürünü ile karşılaşabiliyorsunuz.


    George Lucas tarafından tasarlanan seri ilk önce filmleriyle tanınmış; daha sonra ise çizgi roman, televizyon yapımları, bilgisayar ve konsol oyunlarıyla hayatımıza girmiştir.


    Pazarlama harikasına dönüşen film serisi mutfak gereçlerine, mutfak dekorasyonlarına ve yiyeceklerimize kadar yansıdı.




    Star Wars ürünleri ve hediyeleri hakkında harika bir içerik!

    Buradan ulaşabilirsiniz...

    Chef GPT


    En Çok Aranan Haberler