YEMEK

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN
Merhaba, Ben akıllı asistanınız Mynet Chef GPT. Size en uygun yemek tariflerini bulmak için buradayım. Benden yardım alabilirsiniz.

Mynet Chef GPT

1 Hazırlamak istediğiniz öğünü seçiniz
2 Hangi malzemeleri kullanmak istersiniz? Listeden istediğiniz kadar malzemeyi ekleyebilirsiniz.
3 Hangi mutfak türünde olmasını istersiniz?
Daha fazla bilgi girmek ister misiniz?
4 Özel bir beslenme şekliniz var mı?
5 Belirtmek istediğiniz bir alerjiniz var mı?
6 Eklemek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    Tabaklara Sığmayıp Filmlere Bile Konu Olan İncire Doyacağınız 7 Tarif

    En tazelerini yemek için dört gözle eylül ayını beklediğimiz şahane meyvenin tam zamanı! Kurusu ayrı güzel, ama çıtır çıtır çekirdeklerini yemenin verdiği keyif ise bir başka... Çorbasından salatasına kadar birbirinden farklı ve leziz tarifler sizin için, buyrunuz!

    Kuru İncirli Kek

    Bu kek gerçekten bir başka! Hamurun içerisine çıtır çıtır kuru incirler eklendi, yetmezmiş gibi bir de şerbetlendi. Baldan tatlı oldu vallahi!

    Kuru İncirli Kek Tarifi İçin Tıklayın


    İncir Dolması

    Tüm dolmaların en tatlısı, en lezizi olan incir dolmasını bilmeyen yoktur herhalde... Dillere pelesenk olan lezzeti bir de böyle denemez miydiniz?

    İncir Dolması Tarifi İçin Tıklayın


    İncirli Bohçalar

    Çay saatine, dışı kıtır içi çıtır bir tatlımsı börek pek bir yakışır :) "Tatlı yiyelim tatlı konuşalım"ın ilk aşaması bu çıtır börekleri yapmaktan geçiyor efenim, bilginize. Söylemeye çekindiğiniz şeyler varsa, annenizi kızdırmadan bir şeyler anlatmak istiyorsanız ilk iş mutfağın yolunu tutmak!

    İncirli Bohçalar Tarifi İçin Tıklayın


    İncirli Salata

    Her bir kaşıkta vücudunuza vitamin depolayacağınız incirli salata ile kışlar artık daha rahat geçecek. C, K vitaminleri ve folik asit içeriğiyle bağışıklık sisteminizi C, K vitaminleri ve folik asit içeriğiyle bağışıklık sistemiz güçlenecek, dolayısıyla; Ey ocak, şubat, mart! Senden korkmuyoruz artık!

    İncirli Salata Tarifi İçin Tıklayın


    Tatlı Çorba

    Evet,yanlış duymadınız. İçinizi ısıtacak tatlı yumoş bir çorba var karşınızda. Önce rengine, içtikce de tadına aşık olacaksınız <3

    Tatlı Çorba Tarifi İçin Tıklayın


    İncir Reçeli

    Tadına doyamadılar, üstüne bir de aşırı ağlamalı bir film çektiler... İncir tanelerinin tadına sonuna kadar varacağınız incir reçelini bir de kaymakla sunarsanız tadından yenmez!

    İncir Reçeli Tarifi İçin Tıklayın


    Kahve ve İncir Kompostolu Yoğurt Tatlısı

    Kahve, incir kompostosu ve yoğurt.. Kulağınıza pek hoş gelmedi gibi... Görüntüsü pek iç açıcı olmasa da tadı bu durumun tam tersi! Farklı lezzetlerin harmanlandığı mükemmel bir tatlı yapmak isteyen cesaretli arkadaşlar burada mı?

    Kahve ve İncir Kompostolu Yoğurt Tatlısı Tarifi İçin Tıklayın

    Chef GPT


    En Çok Aranan Haberler