YEMEK

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN
Merhaba, Ben akıllı asistanınız Mynet Chef GPT. Size en uygun yemek tariflerini bulmak için buradayım. Benden yardım alabilirsiniz.

Mynet Chef GPT

1 Hazırlamak istediğiniz öğünü seçiniz
2 Hangi malzemeleri kullanmak istersiniz? Listeden istediğiniz kadar malzemeyi ekleyebilirsiniz.
3 Hangi mutfak türünde olmasını istersiniz?
Daha fazla bilgi girmek ister misiniz?
4 Özel bir beslenme şekliniz var mı?
5 Belirtmek istediğiniz bir alerjiniz var mı?
6 Eklemek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    Tamamen Organik Olan 5 Protein Deposu Gıda

    Onlarca çeşit gıda takviyesi, protein tozu var. Her biri farklı tatta bazıları ise organik. Seçim yapmak gerçekten çok zor. Sizin için hangisinin doğru olduğuna nasıl karar vereceksiniz?

    Ek ve takviye gıda konusu gerçekten insanın kafasını çok karıştırıyor. Kendi rejiminiz ve vücut ihtiyacınıza göre en uygun gıdayı seçmekte zorlanabilirsiniz. En çok dikkat etmeniz gereken konu ise bu gıdaların içerikleri.

    Kesinlikle organik içerikli gıdaları tercih etmelisiniz, aksi takdirde tamamen yapay tatlandırıcılar ve lezzetler içeren gıdalar ile kendinize fayda sağlamaya çalışırken tam tersi zarar görürsünüz. İşte size 5 adet tamamen organik olan protein takviyesi sağlayan gıdalar.


    Kendir Otu

    Kendir otu, içerdiği yüksek omega-3 ve omega-6 yağlı asitleri sayesinde tam anlamıyla süper bir yiyecektir. Bu ot tabanlı proteinin sindirimi çok kolaydır ve yaprakları mideyi en az zorlayıcı asitleri içerir. Kendir otu proteininin yan etkileri de yoktur.


    Organik Lor Peyniri Tozu

    Lor peyniri protein tozu ise en yaygın kullanılan ve en ucuz protein tozudur. Yüksek miktarda mineral ve vitamin içerir ve yoğun bir güç arttırıcı antrenman sonrasında zarar gören kasların onarılmasına yardımcı olur. Kas kütlesini artırır ve antrenmandan sonra iki saat içerisinde tüketildiği zaman güçlenmenize de yardımcı olur.

    Antrenman sonra tatlandırıcı, koruyucu, katkı maddesi, soya ve ek hormon içermeyen süt bazlı bir gıdadır. Asit içeren işlemden geçmemiştir ve sadece çimenle beslenen ineklerin sütünden üretilir.


    Organik Bezelye Tozu

    %100 bitki bazlı olan bu gıda, genelde sarı bezelyeden elde ediliyor. Bezelye protein tozu, doğal olarak yağsızdır ve kolesterol içermez. Süt ürünü olmadığı için de laktoza duyarlı olan kişilerin kullanımına uygundur. Ayrıca glüten içermediği için sık kullanılsa bile midede rahatsızlık yaratmaz.

    Beslenme düzeninize biraz renk ve çeşit getirmek isterseniz bezelye protein tozunu ek gıda olarak kullanabilirsiniz. Fiyat olarak uygun olan bu gıda aynı diğer protein tozları kadar protein içerir ve özel bir beslenme programı takip etmek zorunda olan kişilerin kullanımına uygundur.


    Organik Soya

    Bitkisel bir protein olan soya, vücudun ihtiyacı olan tüm temel amino asitleri içerir. Soya proteini, lor proteini gibi yoğun bir güç arttırıcı antrenman sonrasında zarar gören kasların onarılmasına yardımcı olur. Sadece antrenman sonrası için değil, izoflavon içeriği sayesinde genel olarak da vücudunuza iyi gelir. Kanser ve kalp hastalıkları riskini azaltır.


    Organik Esmer Pirinç

    Esmer pirinç protein tozu, tamamen glütensizdir ve %100 bitkiseldir. Bu sayede hem vücudunuz için güvenlidir hem de fiyatı oldukça uygundur. Lor protein ek gıdalarına kıyasla esmer pirinç proteini de hemen hemen aynı görevi görür. Organik esmer pirinç protein tozu vücudun ihtiyacı olan tüm temel amino asitleri içermediğinden bu ek gıdayı diğer bitkisel ya da hayvansal protein gıdaları ile karıştırarak tüketmelisiniz.

    Chef GPT


    En Çok Aranan Haberler