YEMEK

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN
Merhaba, Ben akıllı asistanınız Mynet Chef GPT. Size en uygun yemek tariflerini bulmak için buradayım. Benden yardım alabilirsiniz.

Mynet Chef GPT

1 Hazırlamak istediğiniz öğünü seçiniz
2 Hangi malzemeleri kullanmak istersiniz? Listeden istediğiniz kadar malzemeyi ekleyebilirsiniz.
3 Hangi mutfak türünde olmasını istersiniz?
Daha fazla bilgi girmek ister misiniz?
4 Özel bir beslenme şekliniz var mı?
5 Belirtmek istediğiniz bir alerjiniz var mı?
6 Eklemek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    Kahve Telvesinin Yarattığı 7 Mucize!

    Türk kahvesi birçoğumuzun vazgeçilmezidir. Hele sabah kahvesinin keyfine doyum olmaz. Sadece fal kapatmak için kullandığımız telvenin kullanım alanlarına ve faydalarına şaşıracaksınız.

    Ahşap mobilyalarınızı korur

    Odanızı mis gibi kokutur

    Bir poşetin ya da delikli bir bezin içine kahve telvesi veya çekirdeklerini koyup, bu karışımı havasını değiştirmek istediğiniz odaya bırakmanız yeterlidir.
    Ayrıca kahveye aromatik yağlar ve meyve kabuğu rendelerini de ekleyip doğal kokular elde edebilirsiniz.


    Kahvenin telvesi aynı zamanda gübre olarak kullanılır

    Kahve telvesini bitkiler için gübre olarak kullanabilir ya da çiçeklerinizin dibine dökebilirsiniz. Kahve telvesi sayesinde fidelerinize nitrojen desteği sağlamış olursunuz. Telvenin böcek ve salyangozları uzak tuttuğunu da ekleyelim.

    Neden açken kahve içmemelisiniz?


    Topuk ve dirseklerde oluşmuş sert tabakadan kurtarır

    Topuk ve dirseklerinizdeki sert tabakadan kurtulmak için Türk kahvesi telvesini kullanın! Ayaklarınızı sıcak suda 15 dakika beklettikten sonra Türk kahvesi telvesiyle masaj yaparak iyice ovun ve ılık suyla durulayın. Ayaklarınızın yumuşacık ve yenilenmiş olduğunu göreceksiniz!

    Sıradaki lezzet trendi: Külahta kahve


    İnatçı göbek yağlarının erimesine yardımcı olur

    Biz kadınların çoğunlukla şikâyetçi olduğu erimeyen göbek sorununa karşı, kahve telvesinin süper bir güçle bu duruma yardımcı olabileceğini biliyor muydunuz? Göbeğinize yetecek miktarda Türk kahvesi telvesini biriktirin ve biraz zeytinyağı ekleyip karıştırın. Göbeğinize karışımı yedirerek sürün ve streç filmle sıkıca sarın. İki saat bekletip ılık suyla durulayın.


    Ellerinizi yumuşatarak pamuk kıvamına getirir

    Kahve bahane, sohbet şahane derken telve de şahane olmaya başladı değil mi? Türk kahvesi telvesini ellerinize masaj yaparak iyice yedirin ve beş dakika beklettikten sonra ılık suyla durulayın. Ellerinizin yumuşacık olduğunu göreceksiniz.


    İnanabiliyor musunuz selülitlerden kurtarıyor!

    "Hadi canım o kadar da değil" dediğinizi duyar gibiyim. Ama inanın bu bir gerçek ve uygulaması da bir o kadar kolay. Birkaç fincan Türk kahvesi telvesini biriktirin ve banyoda duşa girmeden önce selülit olan bölgelere sürün ve kese yardımıyla ovun. Sonrasında duşa girip ılık suyla durulayın. İşte bu kadar basit...


    Siyah noktalara savaş açar

    Türk kahvenizi içtikten sonra, telvesini siyah nokta olan bölgelerinize masaj yaparak yedirin ve on dakika beklettikten sonra ılık suyla durulayın. Ayrıca tüm yüzünüze uygulayarak peeling etkisi yaratabilirsiniz.

    Chef GPT


    En Çok Aranan Haberler