YEMEK

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN
Merhaba, Ben akıllı asistanınız Mynet Chef GPT. Size en uygun yemek tariflerini bulmak için buradayım. Benden yardım alabilirsiniz.

Mynet Chef GPT

1 Hazırlamak istediğiniz öğünü seçiniz
2 Hangi malzemeleri kullanmak istersiniz? Listeden istediğiniz kadar malzemeyi ekleyebilirsiniz.
3 Hangi mutfak türünde olmasını istersiniz?
Daha fazla bilgi girmek ister misiniz?
4 Özel bir beslenme şekliniz var mı?
5 Belirtmek istediğiniz bir alerjiniz var mı?
6 Eklemek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    Türkiye'nin En Pahalı Hamburgeri Çeşme'de: Fiyatı Dudak Uçuklatıyor!

    Her yaz beach'lerde ödenen yüklü hesaplara hepimiz alıştık, fakat Çeşme'de yer alan Zio Beach karşımıza Türkiye'nin en pahalı hamburgeriyle çıktı. Bu hamburger tam olarak 200 TL. Dikkatinizi çekerim, 200 liralık küçük yatırım aracı bir menü bile değil... Patates kolası için artı para ödemek lazım.

    Mynet Yemek Facebook Sayfasını Beğenin

    Sosyal medyada şu sıralar konuşulan konu; Türkiye'nin en pahalı hamburgeri. Instagram kullanıcısının sosyal medyada paylaştığı görsel, fiyatıyla çenemizi yormaya yetti bile :)

    Tabii ki fiyatı dudak uçuklatan cinsten. Şaşırmamak ve uzun uzun konuşmamak elde değil...

    hgaburger

    Çeşme'de yer alan Zio Beach'te paylaşılan görseldeki hamburger 200 TL. Şuan da Türkiye'de ondan daha pahalısı yok. Zirvede olan hamburger üstelik menü de değil. Burgerin içinde yer alan malzemeler ise şu şekilde: Cheddar peyniri, sığır eti, trüf mantarı, havyar ve ıstakoz (bak hemen bir 100 lira arttı).

    Instagram kullanıcısının bu paylaşımına bol miktarda yorum geldi. Ee, tabii yorumlar biraz da "Kardeşim naaptın sen yaa, yuh bir hamburger 200 lira olur mu!" c,nsinden.

    Sosyal medyada şu ifadelerle paylaşılmıştı:

    'Sizi Türkiye'nin en pahalı burgeriyle tanıştırayım. Çeşme'deki Zio Beach, restoranında üst düzey gastronomik bir deneyim yaşatıyor misafirlerine. Mykonos'daki Nammos'la yarışır cinsten bir deneyim bu. Orada da 165 Euroluk kobe etli meşhur bir burger vardı, geçen sene paylaşmıştım belki hatırlayanlarınız vardır. Buradaki burgerin durumu daha farklı ve bence çok daha özellikli. İçerisinde lobster, corned beef, trüf mantarı ve havyar bulunan; cheddar peynirlerinin İngiltere'den getirtildiği ve özel soslara sahip bu burgerin fiyatı ₺220. Maliyeti düşünüldüğünde pek kazançlı bir yanı yok bence onlar için ama olayın "pr" ve lezzet değeri oldukça yüksek. Benim gibi yeme-içmede sınır tanımayanlara bu muazzam kombinasyonu şiddetle öneririm.'

    Yerel Seçim 2024


    En Çok Aranan Haberler