YEMEK

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN
Merhaba, Ben akıllı asistanınız Mynet Chef GPT. Size en uygun yemek tariflerini bulmak için buradayım. Benden yardım alabilirsiniz.

Mynet Chef GPT

1 Hazırlamak istediğiniz öğünü seçiniz
2 Hangi malzemeleri kullanmak istersiniz? Listeden istediğiniz kadar malzemeyi ekleyebilirsiniz.
3 Hangi mutfak türünde olmasını istersiniz?
Daha fazla bilgi girmek ister misiniz?
4 Özel bir beslenme şekliniz var mı?
5 Belirtmek istediğiniz bir alerjiniz var mı?
6 Eklemek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    Üç Gün İçerisinde Güçlenin: Kanserli Hücreleri Yok Eden Mucize Karışım

    İşlenmiş gıdaların sağlığımıza ciddi zararlar verdiğini biliyoruz. Bilsek de ne yazık ki bu gıdalardan uzak durmakta zorlanıyoruz. Beslenme alışkanlığınızı değiştirip vücudunuzu arındırmak adına harika bir karışım yapabilirsiniz. Nasıl mı?

    Sadece 3 gün süren temizlenme yöntemi ile toksinlerden arınmanıza, beslenme şeklinizi değiştirmenize ve en önemlisi de kanser hücrelerin oluşumunu engellemiş olacaksınız.


    Her şeyden önce, tedaviden 2 gün önce süt ürünlerini kullanmayı bırakmanız gerek, çünkü bu gıdaların sindirimi güçtür.

    Bu yöntem ile bağırsaklarınızı tehlikeli toksinlerden temizlemiş olacaksınız, ancak bu 3 günlük süreçte kabızlık olma ihtimaliniz olabilir. Bu nedenle tedaviden önceki gece, bir bardak müshil çay içmelisiniz.

    Ertesi sabah, 2 limon sıktığınız bir bardak suyu kahvaltıdan sonra içmelisiniz. Güçlü alkalin gıdaların tüketimi akciğerlerin yenilenmesini uyarır. Kahvaltıdan sonra, 1.5 su bardağı greyfurt suyu, ananas suyu veya su için.

    Ananas ve greyfurt suları, solunum sisteminin sağlığını destekleyen antioksidanlar açısından yüksektir. Kahvaltı ve öğle yemeği arasında, 1 ila 1.5 su bardağı saf havuç suyu içilmeli. Önerilen bu sular, kanı alkalize eder. Havuç suyu, beta-kroten bakımından zengindir ve bu vücuttaki A vitamini emilimine yardımcı olur. Aynı zamanda havuç suyu, solunum borusu üzerinde yararlı etkilere sahiptir.

    Öğle yemeği ile birlikte, havuç, ıspanak, kereviz, maydanozu sıkın ve potasyum açısından zengin bir meyve suyu hazırlayın. Potasyum, vücudun arınması için özellikle de sıvı halde alınıyorsa mükemmeldir. Öğle yemeğinizin yanında 1.5 su bardağı için.

    Son olarak yatmadan önce 1.5 su bardağı saf kızılcık suyu için. Bu kızılcık suyu, akciğerlerdeki bakterileri yok edecektir. Aynı zamanda kızılcık, güçlü bir antioksidan olduğu için idrar ve kanı temizleyecektir. Akciğerleri temizlemek, toksinleri, aşırı su ve yağları temizlemek için üç gün boyunca tekrarlayın!

    Yerel Seçim 2024


    En Çok Aranan Haberler