YEMEK

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN
Merhaba, Ben akıllı asistanınız Mynet Chef GPT. Size en uygun yemek tariflerini bulmak için buradayım. Benden yardım alabilirsiniz.

Mynet Chef GPT

1 Hazırlamak istediğiniz öğünü seçiniz
2 Hangi malzemeleri kullanmak istersiniz? Listeden istediğiniz kadar malzemeyi ekleyebilirsiniz.
3 Hangi mutfak türünde olmasını istersiniz?
Daha fazla bilgi girmek ister misiniz?
4 Özel bir beslenme şekliniz var mı?
5 Belirtmek istediğiniz bir alerjiniz var mı?
6 Eklemek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    Yağmur Damlası Şeklinde, Şeffaf ve Sıfır Kalori Bir Tatlı!

    Bunun bir adım sonrasında "yemek" diye "hava" yedirecekler bize...

    Yine Japonlar yine acayip acayip işler!

    Gün aşırı gariplikleri ile bizi dumur eden milletlerin başında gelen Japonlardan yine acayip bir "İcat". Üstelik yenilebilir türden!

    Tatlıların kesinlikle en "Hafifi"

    Uzakdoğu kökenli şef Darren Wong'un Mizu Shingen Mochi adındaki yağmur damlası keki, tatlıya bağımlı fakat kilo dolayısı ile istedikleri kadar yiyemeyenler için biçilmiş kaftan.


    "Su yenir mi ya?!" Valla bundan sonra yiyeceğiz galiba :)

    Bir tür su yosunundan özel olarak elde edilen agar adındaki jelatin ile yapılan bu şeffaf tatlı, esmer şeker, farklı tatlarda şurup, kinako tozu ve soya fasulyesi ile birlikte, Wong'un özel sunumu ile servis ediliyor.

    Şu an Japonya'da birçok restoranda ve Amerika, Brooklyn'de Smorgasburg adlı bir markette satışta olan yağmur damlası keki, özellikle veganlar ve diyet yapan tatlı severler için birebir. Kalorisi neredeyse 0 (yazıyla sıfır)...


    Peki aklınızdaki soruyu cevaplayalım: Tadı nasıl?

    Baştan beri söylediğimiz gibi Mizu Shingen Mochi bir tatlı olarak tasarlanmış ama sade hali bildiğiz tatsız. Sunum esnasında yanında gelen aromalar ile tatlandırılıp yeniliyor. Tadanların çoğunun çok lezzetli ve hafif bulduğu tatlı, ünlü restoranların menülerine "Diyet tatlı" olarak girmeye başladı bile.


    Tarifini merak edenleri hemen şöyle alalım

    Alındıktan sonra yarım saat içinde tüketilmez ise bildiğiniz suya dönüşen bu garip tatlının tarifi de çok kolay aslında. Tabii gerekli malzemeyi bulabilirseniz :)


    En Çok Aranan Haberler