YEMEK

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN
Merhaba, Ben akıllı asistanınız Mynet Chef GPT. Size en uygun yemek tariflerini bulmak için buradayım. Benden yardım alabilirsiniz.

Mynet Chef GPT

1 Hazırlamak istediğiniz öğünü seçiniz
2 Hangi malzemeleri kullanmak istersiniz? Listeden istediğiniz kadar malzemeyi ekleyebilirsiniz.
3 Hangi mutfak türünde olmasını istersiniz?
Daha fazla bilgi girmek ister misiniz?
4 Özel bir beslenme şekliniz var mı?
5 Belirtmek istediğiniz bir alerjiniz var mı?
6 Eklemek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    Yeni Yılda Sağlıklı Olmak İçin İkizler Burcu Neler Yemeli Neler Tüketmeli?

    Sözdebilim dalı olan ve pek çok kişinin hayatını yönlendirdiğine inandığı astrolojinin 2016'da sağlığınıza ve yaşam kalitenize olumlu bir etki bırakmasını istiyorsanız önereceğimiz besinleri 12 ay boyunca tüketmenizi öneriyoruz.

    İkizler burcu 2016 yılında turuncu yiyecekler tüketmeli!

    İkizler burçları entelektüel, çabuk kavrayan, mantıklı, konuşkan, canlı, sempatik ve yeniliklere açık insanlardır. Çevrelerindeki insanlar her konuda onlara danışırlar bu durum İkizler burçlarının her zaman düşünceli ve ileriyi öngörüyor olabilmesi için beyniyle ilgili aktiviteleri daha çok kullanmasına neden olur. 2015 yılı boyunca hem kendisini hem de çevresindeki insanları olumsuz etkileyen bazı durumlar İkizler burçlarının hayat standartlarını biraz da olsa düşürmüş, kafasını gereksiz şeylerle meşgul etmesini sağlamıştır. 2016 artık toparlanma ve yeniden başlama dönemidir. Bu dönemde İkizler burçlarına iyi gelecek besinler ise turuncu renkte olanlardır.

    Kayısı: Göz sağlığının korunması, kalp sağlığının korunması, sağlıklı bir cilt ve saçlar için önerilen meyveler arasında.

    Balkabağı: Balkabağı demir, potasyum, kalsiyum, fosfor gibi önemli minarelleri de içeriğinde barındırır. Bu sayede sağlıklı kemik gelişmesi ve kansızlığa karşı da önemli rol oynar.

    Papaya: İçinde bulunan A ve C vitaminleri bağışıklık sistemini güçlendirerek grip ve soğuk algınlığı gibi enfeksiyonlardan korunmanızı sağlar.

    Şeftali: Magnezyum, potasyum ve kalsiyum açısından zengin şeftali demir ve sodyum açısından da zengindir.

    Portakal: Enerji verir vücut direncinizi artırır.Damarlarınızı ve kaslarınız kuvvetlendirir.

    Mandalina: Cilt sağlığı dışında saç sağlığı içinde çok faydalı olan mandila, özellikle kırılgan saç yapılarının ortadan kaldırılmasında önemli rol üstlenebilir.

    Tatlı Patates:Tatlı patates vücutta A vitamini üretimine yardımcı olan beta-karoten bakımından zengindir. A vitamini, C vitamini, yoğun olarak B6 vitamini ile diğer B kompleks vitaminlerini içerir.

    **Havuç:

    ** Bir porsiyon doğranmış havuçta ortalama % 10 K vitamini, % 6 C vitamini ve % 2 kalsiyum bulunur. Yüksek miktarda A vitamini içerir.

    Mynet Yemek'in İkizler Burcu İçin Seçtiği Pratik Tarifler

    Chef GPT


    En Çok Aranan Haberler