YEMEK

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN
Merhaba, Ben akıllı asistanınız Mynet Chef GPT. Size en uygun yemek tariflerini bulmak için buradayım. Benden yardım alabilirsiniz.

Mynet Chef GPT

1 Hazırlamak istediğiniz öğünü seçiniz
2 Hangi malzemeleri kullanmak istersiniz? Listeden istediğiniz kadar malzemeyi ekleyebilirsiniz.
3 Hangi mutfak türünde olmasını istersiniz?
Daha fazla bilgi girmek ister misiniz?
4 Özel bir beslenme şekliniz var mı?
5 Belirtmek istediğiniz bir alerjiniz var mı?
6 Eklemek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    Yerken Paylaşmak Dahi İstemeyeceğiniz 6 Sağlıklı Atıştırmalık

    Dizi, film izlerken ya da ders çalışırken yediğiniz pek de sağlıklı olmayan atıştırmalıkların yerini bu listede ki 5 atıştırmalıkla değiştirmenin tam zamanı!

    Çıtır Çerezlik Elma

    Krema, labne peyniri ve tarçın elma ile bir araya geldi, lezzetine doyum olmadı!

    Tarifi burada.

    > Bu tatlıyı överken kelimelerinizi seçmekte çok zorlanacaksınız. > > Posted by [Mynet Yemek](https://www.facebook.com/mynetyemek/) on Thursday, November 26, 2015


    Ahududu Dilimi


    Kahvenizin yanında keyifle tüketebileceğiniz enerji değeri düşük, neşeli görüntüsüyle ara öğünlerinize keyif katacak bu dilimlere bayılacaksınız. Tok kalmanıza yardımcı bu kırmızı dilimlerin bir tanesi C vitamini almanıza önemli ölçüde katkı sağlayacak. Tarifi burada.


    Fırında Turuncu Güzeller


    Güçlü antioksidan özellikteki beta-karotenden zengin olan tatlı patates ve havuç içeren bu turuncu tarif, bağışıklık sisteminizin güçlenmesine ve hastalıklara karşı koymanıza destek olacak. Yüksek miktarda A vitamini içermesi sebebiyle de tam bir gençlik iksiri. Tarifi burada.


    Tarçınlı Izgara Şeftali


    Tarçınlı ızgara şeftaliler ile gün içerisinde ki atıştırmalık ihtiyacınızı karşılayabilirsiniz. Aynı zamanda tatlı isteğinizi de kesecek olan bu tarifi dilerseniz kahvaltı yerine de tüketebilirsiniz. Tarifi burada.


    Narlı Yulaflı Yoğurt Kup


    Hiçbir atıştırmalık belki de bu kadar doyurucu olmamıştır. Posa içeriği sayesinde tok kalmanıza yardımcı olacak bu atıştırmalığı kahvaltılarda da tüketebilirsiniz. Tarifi burada.


    Elma Cipsi


    Evde keyif yaparken canınız cips çektiğinde gönül rahatlığı ile bu cipsi yapabilir ve tüketebilirsiniz. Lezzeti harika olan bu elma cipsi atıştırma ihtiyacınızı karşılarken aynı zamanda tatlı ihtiyacınızı da karşılayacak! **Tarifi burada.

    **

    Chef GPT


    En Çok Aranan Haberler