YEMEK

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN
Merhaba, Ben akıllı asistanınız Mynet Chef GPT. Size en uygun yemek tariflerini bulmak için buradayım. Benden yardım alabilirsiniz.

Mynet Chef GPT

1 Hazırlamak istediğiniz öğünü seçiniz
2 Hangi malzemeleri kullanmak istersiniz? Listeden istediğiniz kadar malzemeyi ekleyebilirsiniz.
3 Hangi mutfak türünde olmasını istersiniz?
Daha fazla bilgi girmek ister misiniz?
4 Özel bir beslenme şekliniz var mı?
5 Belirtmek istediğiniz bir alerjiniz var mı?
6 Eklemek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    Yeşil Çayın Dudaklarınıza İnanılmaz Faydası!

    Yeşil çay poşetiyle kuruyan ve çatlayan dudaklarınızı tedavi edebileceğinizi biliyor muydunuz?

    Herkes soğuk kış günlerinin, çatlayan ve soyulan dudaklara neden olduğunu bilir. Ancak, çatlamış dudaklar için adını telaffuz edemediğiniz bileşenlerle dolu hazır satılan bakım ürünlerine bel bağlamak zorunda değilsiniz. Bunun yerine birkaç dakikada çatlamış ve yarılmış dudakları tedavi etmek ve tekrar güzel bir gülümsemeye kavuşmak için bir yeşil çay poşeti kullanabilirsiniz.

    Çatlamış dudaklara birkaç faktör neden olabilir. Hava değişimi, susuzluk, alkol ve dudaklarınızı yalamak dudaklarınızı tahriş edebilir ve kurumalarına neden olabilir. Cildin geri kalanının aksine, dudaklar kurumalarını engelleyecek yağlar barındırmadıklarından dudaklarımızı korumak için üzerimize düşeni yapmamız gerekir. Kurumuş ve çatlamış dudaklar uçuk gibi enfeksiyonlara, kanama ve diğer hastalıklara daha yatkındır.

    yesil-cay-ile-kilo-verme-nasil-zayiflanir

    Yeşil çay kurumuş dudakları onarmak için en iyi doğal tedavilerden biri. Tek yapmanız gereken yeşil çay torbasını ılık suda ıslatmak ve dudaklarınıza dört beş dakika kadar uygulamak. Yeşil çaydaki tanen, yanma hissini yatıştıracak ve dudağınızdaki nem miktarını artıracak. Üstelik ılık su, kurumuş ve çatlamış dudaklarda harika bir his bırakacak.

    Bu tedavinin her gün yapılması gerekiyor. Daha sonra, susuzluk kuru dudakların en büyük nedenlerinden biri olduğu için susuz kalmadığınızdan emin olmanız gerekiyor. Bu nedenle kendinize ikinci bir bardak çay yapın ve sıcak bir cam kenarında keyfini çıkarın. Soğuk kış aylarında ne kadar çok su ve çay içerseniz, vücudunuz o kadar çok nemli kalır ve çatlamanın ve kurumanın oluşmasını önler.

    yesil-cay-cilde-nasil-uygulanir_646x340

    Yeşil çay içmenin sağlığa bilinen başka yararları da var. Yüzde 2-4 kafein içerdiğinden zihin açıklığını arttırıyor. Yeşil çayı şekerle içtiğinizde size tam olarak kahvenin yaptığı gibi gün boyu ekstradan zihninizi canlandıran bir enerji içeceği görevi görüyor. Ayrıca, yeşil çay özünün hafif düzeyde ruh sağlığı problemleri olan insanlarda hafıza ve dikkati arttıran anahtar bir bileşen olduğu gösterildi. Yani kış aylarını atlatmak için fazladan biraz daha enerjiye ihtiyacınız olduğunu hissediyorsanız, o halde her gün yeşil çay içmek sağlıklı kalmanız için olmazsa olmazlardan.

    Yeşil çay içmenin güzellik tedavilerine de yardımcı olduğu gösterildi. Pek çok kişi yeşil çay poşetlerini şişkin ve yorgun görünümden kurtulmak için gözaltlarına uyguluyor. Ayrıca akneyle savaşmak için de kullanılıyor. Bu nedenle yeşil çay sadece dudakları tedavi etmek için değil, yüzün tamamına doğal ve güvenilir bir güzellik tedavisi olarak kullanılabilir.

    Yeşil çay ister içerek kullanabileceğiniz ister çay poşetlerini cildiniz için kullanabileceğiniz muhteşem bir bitki. Yeşil çay poşetlerini yalnızca beş dakika çatlamış dudaklarınıza uygulayarak cildin nem düzeyini arttırabilir ve kurumuş dudaklar tarafından tetiklenen rahatsızlıkları ve kanamayı önleyebilirsiniz. Yeşil çay ayrıca susuz kalmanızı önleyerek zihinsel olarak güçlü kalmanızı sağlar ve yüzünüz ve gözleriniz için doğal bir güzellik tedavisi görevi görür.

    Chef GPT


    En Çok Aranan Haberler