YEMEK

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN
Merhaba, Ben akıllı asistanınız Mynet Chef GPT. Size en uygun yemek tariflerini bulmak için buradayım. Benden yardım alabilirsiniz.

Mynet Chef GPT

1 Hazırlamak istediğiniz öğünü seçiniz
2 Hangi malzemeleri kullanmak istersiniz? Listeden istediğiniz kadar malzemeyi ekleyebilirsiniz.
3 Hangi mutfak türünde olmasını istersiniz?
Daha fazla bilgi girmek ister misiniz?
4 Özel bir beslenme şekliniz var mı?
5 Belirtmek istediğiniz bir alerjiniz var mı?
6 Eklemek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    Yoğun Çalışan Veganlar İçin Hızlı Ve Kolay 6 Vegan Yemek Tarifi

    Vejeteryanların yemek konusunda işleri gerçekten çok zor. Özellikle çalışan ve yoğun bir vegansanız çoğu zaman yiyecek bir şeyler bulamıyorsunuzdur. Öyleyse çok hızlı bir şekilde hazırlayabileceğiniz ve yoğun günlerinizde iş yerlerinizde yemek için yanınızda götürebileceğiniz bu leziz tariflere bir göz atmalısınız!

    Vegan Mercimek Burger

    Ofistesiniz ve kafanızı kaşıyacak vaktiniz yok! Karnınız çok acıktı ama salata sipariş vermekten de bıktınız. Bu durum uzun süredir de devam etmekte... Öyleyse buna bir son vermenin zamanı geldi. İş arkadaşlarınız en güzel burgerleri yanınızda yerken siz kuru kuru ot yemek ya da aç kalmak zorunda değilsiniz. Evde kendi ellerinizle hazırlayacağınız bu eşsiz lezzet için 20 dakikanız vardır. Ayrıca, hazırladığınız bu burger diğer et burgerler gibi hemen bozulmaz. Bol bol yaparak buzluğa atın ve canınız çektikçe ısıtıp yiyebilirsiniz de.

    Vegan Mercimek Burger Tarifi İçin Tıklayın


    Vegan Sebze Bombası

    Eve iş götürdüğünüz günlerde bu sebze topları size hem enerji verecek hem de karnınızı doyuracaksınız. Tadına baktığınızda 'iyi ki veganım!' diyeceğiniz bu lezzetler bedeninizi ağırlaştırmayacağı için bütün gece sıkı çalışacak ertesi gün az uyumuş olsanız bile zinde uyanmanızı sağlayacak!

    Vegan Sebze Bombası Tarifi İçin Tıklayın


    Glutensiz Sebzeli Vegan Pizza

    O uzun, sıkıcı ve fazla mesaili ofis akşamlarında bir ritüel haline gelen topluca pizza yeme eylemine asla dahil olamayanlardansanız üzülmeyin. Evde hazırladığınız ve arkadaşlarınıza tattırdığınızda kendi pizzalarını bırakıp sizin pizzanızdan yemek istedikleri bu enfes pizza ile yorgunluğunuz geçmese bile karnınız doyacak!

    Glutensiz Sebzeli Vegan Pizza Tarifi İçin Tıklayın


    Mercimek ve Mantarlı Vegan Ragu

    İş arkadaşlarınızın yediği kıymalı domates soslu Bolognese soslu makarnadan tek farkı vegan olması! Sağlıklı, doyurucu ve lezzetli olan bu yemekle enerjinize enerji katacak iş arkadaşlarınızın bir adım önüne geçerek hem daha sağlıklı hem de daha başarılı olacaksınız. Unutmayın siz vegansınız ve özelsiniz!

    Mercimek Ve Mantarlı Vegan Ragu Tarifi İçin Tıklayın


    Fasulyeli Arpa Risotto

    Ah o sıkıcı iş yemekleri... Herkes damak zevkine göre yiyecek bir şeyler bulabilirken siz yine salataya talim! Ama üzülmeyin acısını akşam eve gittiğinizde çıkaracaksınız! En ünlü restoranlardan bile daha lezzetli olan bu tarif keşke her yerde hazırlansa da veganlar da doysa!

    Fasulyeli Arpa Risotto Tarifi için Tıklayın


    Vegan ve Diyet Tatlı

    Tatlısız olmaz! Veganların enerjiye daha fazla ihtiyacı olur ve bu bilinen bir gerçektir. Yoğun iş hayatına ayak uydurabilmek için sağlıklı ve iyi beslenmeli tek tip gıda alımından kendinizi sakınmalısınız. İşte favoriniz olacak bir tatlı tarifi

    Vegan Ve Diyet Tatlı Tarifi İçin Tıklayın

    Chef GPT


    En Çok Aranan Haberler