YEMEK

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN
Merhaba, Ben akıllı asistanınız Mynet Chef GPT. Size en uygun yemek tariflerini bulmak için buradayım. Benden yardım alabilirsiniz.

Mynet Chef GPT

1 Hazırlamak istediğiniz öğünü seçiniz
2 Hangi malzemeleri kullanmak istersiniz? Listeden istediğiniz kadar malzemeyi ekleyebilirsiniz.
3 Hangi mutfak türünde olmasını istersiniz?
Daha fazla bilgi girmek ister misiniz?
4 Özel bir beslenme şekliniz var mı?
5 Belirtmek istediğiniz bir alerjiniz var mı?
6 Eklemek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    Yulaflı Tahinli Süt

    Muhtemelen %80'lere varan bir kitle uyku problemi yaşıyor fakat en büyük problemin uyumak değil uyanmak olduğunu hepimiz biliyoruz. Malum büyükşehir trafiği aymakta olan gün ile hareketlenirken, mahur gözleriniz açılmaya başlamadan tüm enerjinizi alıp götürüyor. Peki böyle bir durumda yoksa biraz yulaf desteği mi almalısınız?

    Tarif Puanı
    Teşekkürler!
    Puanınız alınmıştır.
    Kaç Kişilik -
    Hazırlık Süresi 10dk
    Pişirme Süresi dk
    Kalori/Porsiyon -

    Muhtemelen %80'lere varan bir kitle uyku problemi yaşıyor fakat en büyük problemin uyumak değil uyanmak olduğunu hepimiz biliyoruz. Malum büyükşehir trafiği aymakta olan gün ile hareketlenirken, mahur gözleriniz açılmaya başlamadan tüm enerjinizi alıp götürüyor. Peki böyle bir durumda yoksa biraz yulaf desteği mi almalısınız? İşte bu... sabahların vazgeçilmez katığı olan kahve bir an da içerdiği kafein sayesinde enerjinizi günlük hayatın stresine bir bukle de olsa alıştırıyor fakat öğleye doğru bir bitkinlik ve sinir katsayısı ortaya çıkıyor. Bir de bunun öğle öğünü var. Yemeği de yedik mi metabolizma bir fil gibi ağırlaşıyor ve '' Rapor mu alsam, kaytarsam mı, offf bu dosyaları Allah alsın! '' gibi klişe de olsa fikir üretiyor beyin. Biliriz ki yulaf kafein içermez ve şeker oranı yok denecek kadar azdır. Sindirim konusunda çok hızlı olmamak ile birlikte kararında bir enerji ivmesi oluşturuyor bünyede. Yulaf beyin damarlarını da açmakla birlikte baş ağrısını da en aza indirgeyip sağlıklı bir düşünce yapısına beyni hazırlıyor. Ayrıca yiyeceğiniz öğünlerde daha iştahlı lezzet şöleniyle sizi karşılıyor :) Ben size kıssadan hisse formüllerimi söyleyeyim de uygulayabilecek durumda olanlar kaçırmasın.

    Malzeme Listesi

    4 yemek kaşığı yulaf ezmesi
    2 yemek kaşığı tahin
    300 ml süt
    2 tatlı kaşığı bal

    (1 Kişilik - 10 dakika)

    Hazırlanışı

    Bir blender içerisine 4 çorba kaşığı yulaf ezmesi, 2 çorba kaşığı tahin ve kararında damak zevkinize göre bal ekleyin ve güzelim karışıma bir bardak kadar süt ekleyip mikserden geçirin. Pıtır pıtır ağza gelen yulaflar, o balın bir şeyleri, tahinin pıhtısı var ya... Afiyet olsun!


    Chef GPT


    En Çok Aranan Haberler