YEMEK

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN
Merhaba, Ben akıllı asistanınız Mynet Chef GPT. Size en uygun yemek tariflerini bulmak için buradayım. Benden yardım alabilirsiniz.

Mynet Chef GPT

1 Hazırlamak istediğiniz öğünü seçiniz
2 Hangi malzemeleri kullanmak istersiniz? Listeden istediğiniz kadar malzemeyi ekleyebilirsiniz.
3 Hangi mutfak türünde olmasını istersiniz?
Daha fazla bilgi girmek ister misiniz?
4 Özel bir beslenme şekliniz var mı?
5 Belirtmek istediğiniz bir alerjiniz var mı?
6 Eklemek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    Yumurta Aşkına! Birbirinden Eğlenceli Ve Lezzetli 10 Tarif

    Sabah kahvaltılarının ve hamur işlerinin vazgeçilmezi yumurtalarla yapabileceğiniz her öğünün vazgeçilmezi haline gelecek aşırı lezzetli yiyeceklerle mutluluğa servis yapın!

    Pizzanın en güzeli!

    İtalya'dan mutfaklarımıza uzun bir yolculuğa çıkan ve bu yolculuk boyunca geçtiği her yoldan hamuruna bir lezzet katan pizza bugünler de fırınlarımıza daha sağlıklı ve daha hafif bir tat olarak giriyor. Her öğünün vazgeçilmezi olan bu tarifle özellikle çocuklarınızın kalbini çalacaksınız. Yumurta sevmeyenler bir kez daha düşünmeliler!

    Hamursuz Ve Çok Nefis Pizza Omlet Tarifi İçin Tıklayın


    Soğan ve yumurtanın muhteşem uyumu!

    Soğan her ne kadar kendi başına yiyeceklerimize inanılmaz bir lezzet katsa da başrolde olduğu yemeklerde bu lezzeti iki katına çıkarıyor! Yumurta ve soğanın muhteşem uyumuna şahit olacağınız bu tat ile hem lezzetiyle büyülenecek hem de göz zevkinizi süsleyeceksiniz...

    Soğan Yatağında Yumurta Tarifi İçin Tıklayın


    Avokado ve yumurtanın keyfini çıkartın!

    Son zamanların gözde sebzesi avokado, tostlar, makarnalar, etler ve mezelerden sonra şimdi de yumurtalarımızla kanka oldu! Çok güzel ve iştah açıcı bir görüntüye sahip olan evde hazırlayacağınız avokado püresi, yumurta ile bir araya geldiğinde gören ve tadan herkesi kendisine aşık edecek!

    Avokadolu Yumurtalı Ekmek Tarifi İçin Tıklayın

    Bu tarifimiz ise peynir yemeyen çocuklar için :)

    PEYNİRLİ YALANCI LAZANYA


    Çocuklarınızı yumurtayla şımartın!

    Elbette çikolatalı yumurtalara benzemiyor ama görüntüsü bile çok eğlenceli olan bu tarif, çocuklarınıza harika bir teklif! Sağlık bombası Sezar Yumurta ile kahvaltıda zorla yedirdiğiniz yumurtaları unutturacak ve yeni başlangıçlara neden olacak.

    Sezar Yumurta Tarifi İçin Tıklayın


    Bu salata bildiğiniz salatalardan değil!

    ''Salata'' denildiği an aklınıza taptaze yeşillikler, çeşitli soslar ve sağlık geliyor öyle değil mi? Şimdi hemen bu algınızı değiştiriyorsuz... Yumurta ile yapılan bu salata tarifi içerisinde tek bir sebze cinsi barındırmadığı halde hem çok sağlıklı hem de çok lezzetli!

    Yumurtalı Jambonlu Salata Tarifi İçin Tıklayın


    Cupcake'lerin en güzeli!

    Popüler yiyecekler arasında yerini alan çeşit çeşit cupcake'lere bir yenisi daha eklendi! Unsuz olarak hazırlayacağınız ve sizi yumurtanın tadına gerçekten ulaştıracak olan bu lezzet, harika bir ara öğün yerine de geçebilir, atıştırmalık olarak da tercih edilebilir.

    Fırında Pastırma Üzeri Yumurtalı Cupcake Tarifi İçin Tıklayın


    Biri ''Muffin'' mi dedi?

    Küçük porsiyon sevenlerin vazgeçilmezi olacak bu lezzet ve sağlık deposu, cupcakeden farklı olarak daha kabarık ve daha albenili! Amerika kökenli Muffinler, genelde bir tatlı olarak tercih edilirken biz size tuzlu olarak ve çayın yanında tavsiye ediyoruz!

    Cheddar Peynirli, Brokolili ve Yumurtalı Muffin Tarifi İçin Tıklayın


    Omletli Tost denemeyen var mı?

    Dilerseniz tost yapın dilerseniz de sandviç olarak tüketin. Damak zevkinize bırakıyoruz! İki dilim ekmek arası, hem çok pratik hem de doyurucu olan bu tarife bayılacaksınız!

    Omletli Tost Tarifi İçin Tıklayın


    Haşlanmış yumurtalara yeni bir lezzet aşısı!

    Haşlanmış yumurtanın kokusunu da tadını da çoğumuz sevmeyiz ama sağlığımız açısından ve alışkanlık haline geldiği için yemek zorunda hissederiz. Şimdi sizinle haşlanmış yumurtaları zevke dönüştürecek bir fikir paylaşıyoruz. Görsel olarak da koku olarak da harika olan bu yumurtalar lezzet bakımından da 'neden daha önce denemedim ki?' dedirtecek.

    Haşlanmış Yumurta Beyazında Yumuşacık Sarı Krema Tarifi İçin Tıklayın


    Yumurtanın da kızartması olurmuş!

    Patates, kabak, patlıcan ve hatta biber bile kızartılıyor! Peki ama yumurta? Yumurtanın da kızartması oluyormuş, hem de aşırı lezzetli ve hafif. Biran önce bu lezzeti denemek isteyenler için lafı fazla uzatmıyor ve hemen tarife geçiyoruz.

    Havuçlu Yumurta Kızartma Tarifi İçin Tıklayın

    Chef GPT


    En Çok Aranan Haberler