YEMEK

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN
Merhaba, Ben akıllı asistanınız Mynet Chef GPT. Size en uygun yemek tariflerini bulmak için buradayım. Benden yardım alabilirsiniz.

Mynet Chef GPT

1 Hazırlamak istediğiniz öğünü seçiniz
2 Hangi malzemeleri kullanmak istersiniz? Listeden istediğiniz kadar malzemeyi ekleyebilirsiniz.
3 Hangi mutfak türünde olmasını istersiniz?
Daha fazla bilgi girmek ister misiniz?
4 Özel bir beslenme şekliniz var mı?
5 Belirtmek istediğiniz bir alerjiniz var mı?
6 Eklemek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    2 Hafta Ömür Biçilen Annenin Kansere Karşı Zaferi

    Sürprizlerle dolu hayatımızda çocuklarımızdan daha değerli neyimiz var ki? Hayalimiz her daim onların yanında olmak, zor anlarında ellerinden tutup, mutlu anlarına şahit olmak değil mi? Peki hiç şüphesini bile duymazken doktorunuz size mide kanseri olduğunuzu ve bir aydan az ömrünüzün kaldığını söylese ne yapardınız?


    Asla Vazgeçme

    Liverpool'da yaşayan Natasha Grindley aldığı bu sarsıcı haber sonrası çocuklarına ve eline veda etmek yerine savaşmaya karar vermiş. 37 yaşındaki Natasha, 6 yaşındaki kızı ve 5 yaşındaki oğluna karşı tüm sorumluluklarını bir ömür yerine getirmek için kanserden kurtulmanın yollarını aramaya başlamış. Kemoterapinin bir çözüm yolu olduğunu ancak yan etkilerinin göz ardı edilemeyecek kadar fazla olduğunu bilen aile tedavi yöntemi olarak beslenme alışkanlıklarını değiştirmeyi seçmişler. Sonuçlar ise inanılmaz. - - - - - -

    Alternatiften Daha Fazlası

    Natasha'nın yeni beslenme tarzı çok kısa sürede etkisini göstermiş. Kemoterapi görmesine rağmen cildinin güzelleşmesi, fiziksel görüntüsünün daha dinç olması ve kendini psikolojik olarak iyi hissetmesi sadece başlangıç. Natasha'nın tükettiği yiyecekler bağışıklık sistemini güçlendirip, kemoterapinin yan etkilerin neredeyse yok etmiş.
    Bu başarı aslında yeni keşfedilmiş bir bilgiden kaynaklanmıyor. Daha önce de doğru beslenme ile kanseri yenen hastalar var. Potansiyel tehdit olan yapay içerikli yiyecekleri azaltıp, sebze, meyve ve doğal yiyecekleri arttırmak yaşam mücadelemizde bize büyük destek veriyor.


    2 Yılı Geride Bıraktı

    Natasha'ya iki haftalık ömrünün kaldığının söylenmesi üzerinden 2 yıl geçti. Şimdi kendisi beslenme tarzının sağlığımız üzerindeki etkilerini yaymak için beslenme uzmanlığı okuyor ve tecrübesini bilgi ile birleştirip şifa dağıtmak istiyor. Yanlış beslenmenin birçok hastalığın davetçisi olduğu gibi, doğru beslenmenin hayat kurtardığını tüm dünyaya anlatma istiyor.

    Chef GPT


    En Çok Aranan Haberler