YEMEK

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN
Merhaba, Ben akıllı asistanınız Mynet Chef GPT. Size en uygun yemek tariflerini bulmak için buradayım. Benden yardım alabilirsiniz.

Mynet Chef GPT

1 Hazırlamak istediğiniz öğünü seçiniz
2 Hangi malzemeleri kullanmak istersiniz? Listeden istediğiniz kadar malzemeyi ekleyebilirsiniz.
3 Hangi mutfak türünde olmasını istersiniz?
Daha fazla bilgi girmek ister misiniz?
4 Özel bir beslenme şekliniz var mı?
5 Belirtmek istediğiniz bir alerjiniz var mı?
6 Eklemek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    2000 Yıllık Mucizevi Tibet Şifası: Kolesterole ve Kan Damarlarındaki Kireçli Tortulara Karşı!

    Bu doğal Tibet ilacı, geleneksel bir Tibet manastırında kil tabletler üzerine yazılı olarak bulundu!

    2 bin yıldan önce yazılmış olduğu tahmin edilen bu reçetenin, hem trigliserid, kolesterol ve kan damarlarındaki kireçli tortulara karşı hem de uzun bir ömür için kullanıldığı düşünülüyor.

    Kan damarlarını başarılı bir şekilde temizlemenin yanı sıra bu eski Tibet doğal ilacı, kan damarlarının esnekliğini artırıyor (Kan damarlarının çatlamasını önleyerek, böylece sağlıklı kan akışını sağlayarak), kalp krizine ve göğüs ağrısına karşı koruyor. Ayrıca görme yetisini artırıyor ve vücudu gençleştiriyor.

    Nasıl Yapılır?

    300 gram sarımsak ve 1 kilogram limonun kabuğunu ince olacak şekilde öğütün.

    Ardından, 1.5 litre su kaynatın ve sonra ocağın altını kısıp öğütülmüş sarımsak ve limonu ekleyip tencerenin kapağını örtün.

    Bu karışımı tam 14-15 dakika kısık ateşte kaynatın (Daha uzun olmasın). Sonra ocaktan alın ve soğumaya bırakın. İşte kapalı cam kaplarda (kavanoz) saklanması gereken doğal Tibet ilacı hazır.

    Bu doğal karışımın 50 ml'si (1/4 su bardağı) 25 gün boyunca her sabah aç karnına alınmalıdır. Daha sonra, 10 günlük bir mola verin ve ardından sağlık durumunuzu iyileştirmek için işlemi tekrarlayın. Daha sonra da bu doğal ilacı kullanmayı bırakın.

    Not: Günlük doz ölçüsüne ve iki tedavi arasında 10 günlük bir mola yapma kuralına kesinlikle uyun. İyileşikten sonra sağlığınızda bir bozulma olmadığı sürece bu doğal şifa kullanılmamalıdır.

    Genel sağlık durumlarını iyileştirmek için bu doğal ilacı kullanmak isteyen sağlıklı insanlar, ancak ve ancak yılda sadece bir ya da iki kez olmak üzere 25 günlük periyodlar halinde ve 25 günlük kullanım periyotları arasında 6 aylık bir süre olacak şekilde kullanmalılar.

    Her ne kadar doğal bir şifa kaynağaı olsa da kullanmadan önce doktorunuza danışabilirsiniz. Bilmediğniz bir hastalığınız var ise tetikleyebilir, dikkatli olun. Sağlıcakla :)

    Chef GPT


    En Çok Aranan Haberler