YEMEK

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN
Merhaba, Ben akıllı asistanınız Mynet Chef GPT. Size en uygun yemek tariflerini bulmak için buradayım. Benden yardım alabilirsiniz.

Mynet Chef GPT

1 Hazırlamak istediğiniz öğünü seçiniz
2 Hangi malzemeleri kullanmak istersiniz? Listeden istediğiniz kadar malzemeyi ekleyebilirsiniz.
3 Hangi mutfak türünde olmasını istersiniz?
Daha fazla bilgi girmek ister misiniz?
4 Özel bir beslenme şekliniz var mı?
5 Belirtmek istediğiniz bir alerjiniz var mı?
6 Eklemek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    Tilya kürü nedir, nasıl yapılır?

    Siz de fazla kilolarınızdan şikayetçiyseniz ve sağlıklı bir vücuda kavuşmak istiyorsanız bu çay tam size göre! Tilya kürü sayesinde bir ay gibi kısa bir sürede dilediğiniz vücut ölçülerine kavuşabilir, yağ yakımını hızlandırabilirsiniz. İşte İbrahim Saraçoğlu'ndan zayıflamak isteyenler için tilya kürü tavsiyesi.

    Aşırı kilo problemi, önemli sağlık sorunlarını tetiklerken hayatımızı riske atar. Şimdilerde zayıflamak için binlerce yöntem olsa da kilo vermek, özellikle belli bir yaştan sonra düşündüğümüzden daha zordur. Bu dönem fizyolojik ve psikolojik bir mücadele gerektirir. İbrahim Saraçoğlu tilya kürü önerisiyle kilo vermek isteyenlere umut oluyor.

    Aç kalarak hızlı kilo verebilirsiniz ancak bu kiloları ileri zamanlarda fazlasıyla geri alırsınız. Bu nedenle sağlıklı kilo vermek istiyorsanız sabırlı olmalı ve doğal yöntemlere başvurmalısınız. Kısa sürede kilo kaybettiren zayıflama haplarından ve kapsüllerinden kesinlikle uzak durulması gerektiğini belirten Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu, bu yolların kalıcı hasarlara hatta ölüme neden olabileceğini hatırlatarak bu şekildeki zayıflama ilaçlarının kas erittiğini de belirtiyor. Saraçoğlu, sağlıklı kilo vermek için yağ yakımını sağlayan tilya kürünü öneriyor.

    TİLYA KÜRÜ NEDİR?

    Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu ile gündeme gelen tilya kürü doğal içeriğiyle, vücudu yormadan kilo verdiren en yeni yöntemlerden biri. Tilya kürü, doğal ve sağlıklı yollarla yağ yakmayı sağladığından aynı zamanda da kastan kilo vermenizi de engeller.

    Bu kürün ana maddesi tilya; yani halk arasında ıhlamur çiçeği olarak bilinen, yaz döneminde açan, sarı beyaz renklerdeki bir çiçektir. Yaprakları saplı, üst bölümü yeşil, ucu sivri, kenarları dişli, alt kısmı beyazımsı yeşil ve tüylüdür. İçeriğindeki bileşenler sayesinde yağ yakıcı özelliği bulunmaktadır. Bu özelliği sayesinde vücutta fazlalık olan yağların dışarı atılmasını sağlar. Aynı zamanda besin ve mineral değerleri sayesinde vücut için gerekli olan vitamin ve enerjiyi de karşılamış olur. Tilya çayının etkisi oldukça kısa bir sürede kendini gösterir. Düzenli kullanım sonucu etkili sonuçlar ortaya çıkarır.

    TİLYA KÜRÜ NASIL YAPILIR?

    Çayın kullanımı ve hazırlanışı oldukça basit, bununla beraber günlük hayatta kullanıma da oldukça uygun. Etkili sonuçlar için düzenli olarak bir ay boyunca kullanmanız önerilmekte. Kilo verme hızı ve metabolizma, kişiden kişiye değiştiği için farklı kullanım şekilleri sunulmakta. Bu çayı içerken başka herhangi bir şey yapmanıza gerek yok. Ancak sağlıklı bir diyet ve günlük egzersizlerle bu süreci destekleyebilirsiniz.

    Tilya Kürü, emziren anneler için uygun mu sorusuna en doğru cevabı hekiminiz verecektir. Düzenli ilaç kullanıyorsanız, yeni doğum yaptıysanız ya da gebelik dönemindeyseniz tilya küründen faydalanmadan önce mutlaka doktorunuza danışmalısınız.

    TİLYA KÜRÜ MALZEMELERİ

    • 10 gram ıhlamur

    • 10 gram kuşburnu

    • 5 gram altın otu

    TİLYA KÜRÜ HAZIRLANIŞI

    Kaynamakta olan ortalama 750 gr su içerisine 10 gram kuşburnunu, 10 gram ıhlamuru ve 5 gram altın otunu ekleyerek yaklaşık olarak 8 ile 9 dakika arasında kaynatın. Biraz ılıdıktan sonra tüketin.

    Hazırladığınız Tilya Kürünü gün boyunca minimum 6 saat aralıklarla içmeye çalışın. Kürün yarısını içtikten sonra diğer yarısını içmek için minimum 6 saat bekleyin. Hazırladığınız Tilya çayını günün istediğiniz zamanında tüketebilirsiniz. Ancak metabolizmanızın daha aktif olduğu gündüz vakitlerinde tüketirseniz daha iyi sonuçlar alabilirsiniz. Kürün bir ay süresince kesintisiz olarak uygulanması gerekmektedir.

    TİLYA KÜRÜ YARDIMIYLA AYDA KAÇ KİLO VERİLİR?

    Kilo vermek bünyeden bünyeye farklılık göstermektedir. Ancak Tilya Kürü metabolizmanıza göre normal bünyelerde ayda 3-4 kilo, daha kilolu bünyelerde ise 7-8 kilo zayıflamanıza yardımcı olacaktır.

    Yerel Seçim 2024


    En Çok Aranan Haberler