YEMEK

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN
Merhaba, Ben akıllı asistanınız Mynet Chef GPT. Size en uygun yemek tariflerini bulmak için buradayım. Benden yardım alabilirsiniz.

Mynet Chef GPT

1 Hazırlamak istediğiniz öğünü seçiniz
2 Hangi malzemeleri kullanmak istersiniz? Listeden istediğiniz kadar malzemeyi ekleyebilirsiniz.
3 Hangi mutfak türünde olmasını istersiniz?
Daha fazla bilgi girmek ister misiniz?
4 Özel bir beslenme şekliniz var mı?
5 Belirtmek istediğiniz bir alerjiniz var mı?
6 Eklemek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    Bağırsaklarınızdaki Toksinleri Temizleyen Mucizevi Karışım

    Bağırsakta atık birikimi vücutta çeşitli dengesizliklere neden olabilir. Dahası, bir dizi sağlık ve kilo problemine yol gösterebilir.

    Bunun için kilo problemleriniz olmasına gerek yok. Obez veya fazla kilolu olmayan kişilerin bağırsaklarında da yaklaşık 3-4 kilo toksin içerebilir. Bununla beraber; şiddetli alerjilere sahip olan kişilerde, aşırı stresli insanlarda ya da obezite sorunu yaşayan bireylerde bu toksinler daha fazla görülebilir. Çocuklarda da görülebilecek bu sorun tedavi edilmediği sürece ömür boyu süren bir sindirim hastalığına neden olabilir.

    Eğer bu toksinlerden arınmak istiyorsanız sağlıklı beslenmeyle beraber bu içeceği tüketerek 3 haftada bağırsaklarınızı temizleyebilirsiniz.

    Bağırsaklarınızdan toksin çıkartan karışım:

    • 1 Çorba kaşığı Organik elma sirkesi

    • 2 çorba kaşığı Organik limon suyu

    • 1 yemek kaşığı Organik zencefil

    • Bir tutam Deniz tuzu

    • 1 bardak içme suyu

    İçme suyunu kaynatın. İçine tuzu ilave edip iyice karıştırın. Ardından, zencefili, limon ve elma sirkesini ekleyin ve karıştırmaya devam edin. Her kahvaltıdan önce 3 hafta boyunca her sabah boş bir mideye bir bardak için.
    Bu içecek elma sirkesi ve limonda dolayı antioksidan açısından zengindir. Tehlikeli toksinleri vücuttan atıp enfeksiyonlarla ve hastalıklarla mücadele eder, güçlü mineraller ve vitaminler içerdiği için bağışıklık sistemini de korur.

    Bunun yanı sıra sadece yıllarca birikmiş toksinler değil, hafta sonu yemeği fazla kaçırdığınızda da kullanabileceğiniz opsiyonlarınız var. Bu karışım bağırsak temizliğinizi sağlayacak, vücuttaki toksinlerden kurtulup sindirim sisteminize yeni bir başlangıç yaptırmanızı sağlayacaktır.
    Bu ev yapımı içecek bağırsaklarınızdaki yararlı bakterileri de tutmanıza yardımcı olacaktır.

    İkinci karışımımızın içindeki maddelerden bir tanesi yine elma sirkesi. Elma sirkesi tıbbın uzun süredir birçok sağlık sorunuyla mücadelede ederken faydalandığı malzemelerden biri. Sadece bağırsağınıza değil vücudunuzun geri kalan kısmına da faydaları vardır. Elma sirkesini satın alırken şişenin dibinde karanlık tortu olanlarından seçmeye özen gösterin. Bu tarz elma sirkeleri endüstriyel olarak işleme sokulmamış olup çok daha fazla besleyici madde içerir.

    Ayrıca bu tortunun içinde asetobakter adıyla bilinen bakteri bulunur. Bu bakteri oksijeni fermente ederek elma suyunu sirkeye dönüştürür. Bu bakteri aynı zamanda midemizdeki besinleri de parçalaya yardımcı olur. Elma sirkesi bağırsak düzensizliği, kan şeker oranı, ve tansiyonu düşürücü özelliği ile bilinmektedir. Kısa sürede aldığınız toksinleri bağırsaklarınızdan arındırmak için bu yönteme baş vurabilirsiniz.

    Kısa süreli toksin atıcı karışım:

    • Bir bardak dolusu sıcak su

    • 2 kaşık elma sirkesi

    • 2 kaşık işlenmemiş bal

    Sıcak suda balı tamamen eriyene kadar karıştırın ve sirkeyi ekleyin. Günün başında ya da herhangi bir zamanında içebilirsiniz.


    Chef GPT


    En Çok Aranan Haberler