YEMEK

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN
Merhaba, Ben akıllı asistanınız Mynet Chef GPT. Size en uygun yemek tariflerini bulmak için buradayım. Benden yardım alabilirsiniz.

Mynet Chef GPT

1 Hazırlamak istediğiniz öğünü seçiniz
2 Hangi malzemeleri kullanmak istersiniz? Listeden istediğiniz kadar malzemeyi ekleyebilirsiniz.
3 Hangi mutfak türünde olmasını istersiniz?
Daha fazla bilgi girmek ister misiniz?
4 Özel bir beslenme şekliniz var mı?
5 Belirtmek istediğiniz bir alerjiniz var mı?
6 Eklemek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    Bakın nasıl zayıflıyorlar: Ünlülerin zayıf kalma sırları bu diyetlerde saklı

    Ünlü isimler nasıl zayıf kalmayı başarıyor ya da neler yaparak kilolarına veda ediyorlar? Gerçekten herkesin ayrı ayrı uyguladığı, yer yer tuhaf gelen listeleri var. Bu listenin başrolü elbette Sibel Can :)

    Gülben Ergen

    gulbem

    Onun sırrı tarçınlı suda gizli. Tarçın ve suyu yaklaşık 10 dakika kaynatıypr ve ocaktan almaya yakın dilerse zencefil, zerdeçal veya karanfil ekliyor. Soğuduktan sonra gün içinde tüketiyor. Bu sihirli suyun yanı sıra güne 1 litre su içerek başlıyor. Yürüyüş yapmak ise onun vazgeçilmezi. Gülben Ergen'in kahvaltı menüsünde ise; lor peyniri, yumurta ve bolca maydanoz bulunuyor.

    Ara öğününe sade Türk kahvesi sıkıştıran sanatçı, akşam yemeğinde deniz ürünleri ve salata tercih ediyor. Ara öğünlerinde ise yoğurt ve böğürtlen mevcut. Kulağa pek güzel geldi değil mi? :)

    Sinem Kobal

    sinem

    Bir ayda tam 5 kilo vermişti. Bu 5 kiloyu verdiren diyet ise 3 öğün çorba diyeti. Karbonhidrat ve tuzu tamamen hayatından çıkaran Kobal'ın diyet çorbas; lahana, domates, soğan, maydanoz ve yeşil biberden yapılıyor. Bize bu yöntem pek sağlıklı gibi gelmesi. Siz ne düşünüyorsunuz?

    Ceyda Düvenci

    ceyda

    Düvenci'nin diyeti başında levrek ve palamut geliyor. Yemeklerini 8 öğün olacak şekilde tüketen Ceyda, deniz ürünlerinin yanı sıra bol bol beyaz et de tüketmekte. Meyvelerden eksik etmediği bir şey var; o da fırında ananas!

    Seda Sayan

    sade

    Güne birkaç adet kuru kayısı tüketerek başlıyor. Kayısınların yanında 2 bardak su içiyor. Bir yarım saat sonra da gelsin bitki çayı, peynir ve domates. Akşam yemeklerinde balık ya da kırmızı et tüketiyor. Gece yatmadan önce meyve yiyenlerden o da.

    Tarkan

    tarkan

    Tarkan, bir hayli zorlu yoldan geçmiş... Megastar 20 günde 8 kilo vererek gündeme oturmuş, magazin programlarında sık sık konuşulmuştu. Peki neler uyguladı? Şeker, margarin ve undan uzak durmuş ve bolca su içmiş. Sıkı bir diyet uygulayan Tarkan, günde en az 2 saat spor yapmış.

    Tülin Şahin

    tulin

    Güzel mankenin çikolata sevdası dillere destan :) "Ona rağmen nasıl fit kalıyor?" diye meraklananları aydınlatıyoruz. Evet, onun da uyguladığı bir diyet programı var: 36 dilim kepek ekmeği, bal, iki günde bir olacak şekilde yumurta, şekersiz çay, zeytinn ve bal tüketiyor kahvaltıda. Oldukça dolu bir öğün. Şahin'in listesi biraz şaşırtıcı, çünkü öğle yemeğinde domates soslu makarna ve sütlü tatlı yemekte. Ara öğünlerine meyve, yoğurt, diyet krakerler sıkıştıran manken, yatmadan önce de mutlaka bir bardak süt içiyor.

    Sibel Can

    sibel

    Kaç kilo aldı, ne kadarını verdi, verdikten sonra bir daha aldı mı o kiloları? Biz bu sorulara cevap olamıyoruz artık :)

    Sabahları bir dilim kepek ekmeği, bir tatlı kaşığı kadar reçel, peynir, 4 adet zeytin, marul vb. gibi gıdalar tercihi. O da meyvesiz yapamayanlardan. Ara öğünlerine bir porsiyon meyve sıkıştırıyor güzel sanatçı. Öğle yemeğinde çorba, köfte, tavuk ya da balık yiyor. Tabii bu yemekler yağsız olarak tercih ediliyor. Yanında da bir kase yoğurt.

    İkindi vakti 30 gram peynir, 2 adet grisini, domates ve salatılığın yanında şekersiz bitki çayı içiyor. Akşam yemeğinde ise sebze yemeği, çorbası, bir dilim ekmeği ve 1 su bardağı yoğurt var. Yatmadan önce ise bir bardak ılık su.

    Kaynak

    Yerel Seçim 2024


    En Çok Aranan Haberler