YEMEK

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN
Merhaba, Ben akıllı asistanınız Mynet Chef GPT. Size en uygun yemek tariflerini bulmak için buradayım. Benden yardım alabilirsiniz.

Mynet Chef GPT

1 Hazırlamak istediğiniz öğünü seçiniz
2 Hangi malzemeleri kullanmak istersiniz? Listeden istediğiniz kadar malzemeyi ekleyebilirsiniz.
3 Hangi mutfak türünde olmasını istersiniz?
Daha fazla bilgi girmek ister misiniz?
4 Özel bir beslenme şekliniz var mı?
5 Belirtmek istediğiniz bir alerjiniz var mı?
6 Eklemek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    Balat’ta Mutlaka Uğramanız Gereken 5 Mekan

    Balat semtinin tarihi dokusu, yeni açılan mekanlarla tazelenmeye devam ediyor. Son yıllarda semte olan ilgi bu yüzden de günden güne artmakta. Bu tazelenmeye siz de ucundan kıyısından katılmak isterseniz, işe şu mekanlarla başlayabilirsiniz…

    Coffee Department

    Balat’ın ilk sakinlerinden olan Coffee Department, hem taze kahve içebileceğiniz hem de kahve çekirdeği satın alabileceğiniz mekanlardan. Nitelikli kahve çekirdeklerini keşfetmek ve yeni tatları denemek için de Coffee Department’ın kapısını çalabilirsiniz. Brownie’lerinin de oldukça lezzetli olduğunun notunu düşeyim. Denemeden olmaz!

    Adres: Kürkçü Çeşmesi Sokak, No:5/A, Balat, Fatih

    Forno Balat

    Taş fırında hazırlanan ev yapımı lahmacun ve pideleri dillerde olan Forno Balat’ı, karnınızı doya doya doyurmak için listenize mutlaka eklemenizi tavsiye ederim. Tüm bunlara ilave olarak hafta sonu açık büfe kahvaltıları da es geçilecek gibi değil. Keyifli bir hafta sonu planlayanlara önerimdir.
    Açık büfe kahvaltıda; taş fırında yumurta, Trakya kaşarı ve organik reçeller parlayan yıldızlardan.

    Adres: Balat Mahallesi, No:, Fener Kireçhane Sk. No:13, Balat, Fatih

    Cooklife Balat

    Önce çıkardıkları dergi sonra da Balat’ta açtıkları mekanları ile hayatımızdaki yerini sağlamlaştıran Cooklife, keyifli ortam ve lezzetli bir menü için sizleri de bekliyor. İster bir kahve molasına isterseniz de uzun uzun oturup menüden gözünüze kestirdiklerinizle afiyetli vakiler geçirmeye… Karar sizin!

    Adres: Balat Mahallesi, Yıldırım Caddesi, Akçin Sokak, No 3/A, Balat, Fatih

    Aziz Cafe

    Balat’ın en karakteristik mekanlarından olan Aziz Cafe, kahvaltısıyla ön plana çıkmakta. Tercih olarak içeriği geniş olan Aziz Kahvaltı’yı seçmenizi öneririm. Havalar güzelleştikçe kapı önü masalarında zaman geçirmek ise oldukça keyifli olmakta.

    Adres: Yavuz Sultan Selim Mahallesi, Yıldırım Caddesi, No 23/A, Balat, Fatih

    Brew Coffee Works

    Görsel: Coffee Diaries

    Balat’ın en yenilerinden olan Brew Coffee Works, alternatif mekan arayışında olanlara ilaç gibi gelecek. Kahvelerinin lezzetine diyecek bir şey yok, Eminönü ve Karaköy’deki mekanlardan deneyimliyiz ne de olsa. Yeni bir soluk arayanlara önerilir.

    Adres: Dervişali Mah. Ayan Cd. No:17 Balat

    Yerel Seçim 2024


    En Çok Aranan Haberler