YEMEK

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN
Merhaba, Ben akıllı asistanınız Mynet Chef GPT. Size en uygun yemek tariflerini bulmak için buradayım. Benden yardım alabilirsiniz.

Mynet Chef GPT

1 Hazırlamak istediğiniz öğünü seçiniz
2 Hangi malzemeleri kullanmak istersiniz? Listeden istediğiniz kadar malzemeyi ekleyebilirsiniz.
3 Hangi mutfak türünde olmasını istersiniz?
Daha fazla bilgi girmek ister misiniz?
4 Özel bir beslenme şekliniz var mı?
5 Belirtmek istediğiniz bir alerjiniz var mı?
6 Eklemek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    Bu da oldu: Küp şeker gibi küp süt üretimi gerçekleşti

    Almanya'da bilim insanları tarafından ortaya konulan küp süt şimdiden tartışmalara yol açtı.

    Martin Luther Üniversitesi'nde birtakım bilim insanları tarafından küp şeklinde sütler üretildi. Birçok insanı şaşkına çeviren bu üretim kimileri tarafından hemen sahiplenildi kimileri tarafından da oldukça sağlıksız bulundu.

    seker

    Bizim de aklımıza takılmadı değil, gerçekten de sağlıklı mıdır bu sütler?

    İçeceklerin içine atıldığında çözünen küp sütler, sıvı süt ve tahmin edebileceğiniz gibi süt tozundan oluşuyor. Sütün paketi ise doğal tatlandırıcılardan elde edilmiş. Sukroz veya sakarin gibi zararsız malzemelerden üretilmekte. Yani bu küp sütleri paketi ile beraber tüketiliyor. Paketin erimesi için de haliyle sıcak bir içecek tercih etmeniz gerekecek. Paketli kullanım akıllara hijyen konusunu getiriyor. Saklama koşulu, üretim aşaması vs.

    sut

    Olumlu tarafından bakacak olursak, yenilebilir ambalajı sayesinde tam bir çevre dostu. Kullanılıp atılan süt kutuları gibi çevreyi kirletmiyor. Geri dönüşüm bu sütlerin en güzel olayı. Eğer içeceklerinizde şeker tercih ediyorsanız bu haber sizleri sevindirebilir. Ama burada da akıllara şu soru geliyor: "Ya şeker kullanmayanlar?"

    frdd

    Bilim insanlarının bir sonraki projesi ise bu şekilde meyve suyu konsantresi üretmek. Kullanımı yaygınlaşır mı bilinmez ama, birçok insanın aklında soru işareti bıraktığı kesin.


    Chef GPT


    En Çok Aranan Haberler