YEMEK

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN
Merhaba, Ben akıllı asistanınız Mynet Chef GPT. Size en uygun yemek tariflerini bulmak için buradayım. Benden yardım alabilirsiniz.

Mynet Chef GPT

1 Hazırlamak istediğiniz öğünü seçiniz
2 Hangi malzemeleri kullanmak istersiniz? Listeden istediğiniz kadar malzemeyi ekleyebilirsiniz.
3 Hangi mutfak türünde olmasını istersiniz?
Daha fazla bilgi girmek ister misiniz?
4 Özel bir beslenme şekliniz var mı?
5 Belirtmek istediğiniz bir alerjiniz var mı?
6 Eklemek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    Bu Kara Tavuk 9 Bin TL'ye Satılıyor!

    Endonezya'nın kara şimşeği fırtınalar estiriyor. İç organlarından yumurtasına kadar simsiyah olan güzide tavuk besin değeri açısından da oldukça zengin. ( Ee olsun o kadar 2.500 Dolar nihayetinde!)

    Harcanacak birkaç dolardan fazla paranız varsa sizi şöyle alalım :)

    cem-046

    Endonezya'nın yerel kümes hayvanı olan 'ayam cemani' sadece egzotik değil aynı zamanda besin değeri yüksek bir tavuk. Bu tavuktan bir tane satın almak isterseniz küçük bir servet ödemeniz gerekecek: 2.500 Dolarcık! Etinden kemiğine kadar siyah olan bu tavuğun kanı bile koyu bir renkte.

    Ayam Endonezce'de "tavuk" demekken, cemani ise Javaca'da "tamamen siyah" demek. Kuşlar, ender renklerini fibromelanosis olarak da bilinen ciltle ve cinsle ilgili hiperpigmentasyonun siyah pigment hücrelerini salgılamasıyla kazanıyor. Asya'da 800 yıldan uzun süredir siyah tavukların yaşadığı biliniyor.

    ad_233699237-e1486209746550

    Gözleri, gagaları ve hatta iliklerine kadar siyah olan tavuk, gerçekten de 2.500 Dolar eder mi? bilinmez, ama alıcısı olduğu kesin. Bu tavukların siyah olmayan tek kısmı ise yumurtaları. Çin, Malezya ve birçok Asya ülkesine ihraç edilen tavuklar, Endonezya halkının bir kısmı kötü şans getirdiğini inanıyor, bir kısmı ise bu tavukların mistik güçlere sahip olduğuna inanıyor. Kimisi bu tavuğu yerken kendi vicdanlarını rahatlattıklarını düşünüyor. Enteresan...

    image018-783970

    Come to the dark side sloganıyla satışa sunuluyor, yani: KARANLIK TARAFA GEÇİN!

    black-chicken2


    Yerel Seçim 2024


    En Çok Aranan Haberler