YEMEK

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN
Merhaba, Ben akıllı asistanınız Mynet Chef GPT. Size en uygun yemek tariflerini bulmak için buradayım. Benden yardım alabilirsiniz.

Mynet Chef GPT

1 Hazırlamak istediğiniz öğünü seçiniz
2 Hangi malzemeleri kullanmak istersiniz? Listeden istediğiniz kadar malzemeyi ekleyebilirsiniz.
3 Hangi mutfak türünde olmasını istersiniz?
Daha fazla bilgi girmek ister misiniz?
4 Özel bir beslenme şekliniz var mı?
5 Belirtmek istediğiniz bir alerjiniz var mı?
6 Eklemek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    Canan Hoca yine uyardı: Günde en az 30 tane yiyin

    Her defasında altını çize çize zeytin ve zeytinyağı tüketilmesi gerektiğini söyleyen Canan Karatay, herkesin günde en az 30 tane zeytin yemesi gerektiğini söyledi. Hocamız diyor ki su içer gibi tüketin!

    Sağlıklı yaşam için 7’den 77’ye herkes tüketmeli

    Zeytin satışında bir ilk, tane tane satılacak

    Dünyanın en sağlıklı meyvesinin zeytin olduğu, bilim tarafından da ispatlanmış bir gerçek. En sağlıklı meyve suyu da elbette zeytinyağı...Her defasında zeytin ve zeytinyağı tüketimini teşvik eden Canan Karatay yeniden herkesi bu konuda uyarıyor.

    Günde en az 30 zeytin tanesi tüketmeniz gerek

    Canan Karatay zeytin şehri Muğla'da: Zeytinyağını su içer gibi için

    Zeytinyağı demek sağlık demektir. Canan Hoca da bunu her defasında belirtiyor. Günde en az 30 zeytin tanesi tüketilmesi gerektiğini söyleyen Canan Karatay, zeytinin meme kanseri olmak üzere tüm kanser çeşitlerini önleyen bir doğal antibiyotik olduğunu söylüyor.

    Su içer gibi zeytinyağı için

    Zeytinyağı tüketimi, meme kanseri riskini azaltıyor

    Zeytinyağını sadece yemeklerde değil su içer gibi tüketilmesi gerektiğini söyleyen Canan Hoca, fazla tüketilen zeytinyağının da kolestrolü artırmayacağını söylüyor. Vücuttaki şeker oranını düzenleyen zeytinyağının uzun ve sağlıklı bir ömür getirdiğini belirtiyor.

    Kanseri önlüyor

    Zeytin satışında bir ilk, tane tane satılacak

    Zeytinin içerisinde bulunan antioksidanlar, kansere karşı korunmak için doğal bir ilaç gibidirler. Kronik oksidatif stres, kanser oluşumundaki anahtar problemlerden biridir. Hücrelerimiz oksidatif stres ile aşırı yüklenirler ise, hücrelerimizin yapısı ve işlevleri zarar görür. Bu durum vücudumuzda kanser oluşumuna neden olmaktadır. Zeytin içerisinde bulunan zengin antioksidan çeşitleri, bu tehlikeli duruma neden olan sıkıntıları gidermekte yardımcıdırlar.

    Zeytinin faydaları neler?

    Yerel Seçim 2024


    En Çok Aranan Haberler