YEMEK

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN
Merhaba, Ben akıllı asistanınız Mynet Chef GPT. Size en uygun yemek tariflerini bulmak için buradayım. Benden yardım alabilirsiniz.

Mynet Chef GPT

1 Hazırlamak istediğiniz öğünü seçiniz
2 Hangi malzemeleri kullanmak istersiniz? Listeden istediğiniz kadar malzemeyi ekleyebilirsiniz.
3 Hangi mutfak türünde olmasını istersiniz?
Daha fazla bilgi girmek ister misiniz?
4 Özel bir beslenme şekliniz var mı?
5 Belirtmek istediğiniz bir alerjiniz var mı?
6 Eklemek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    Hafta Sonu İstanbul'dan Kaçmak İsteyenlere Şile-Ağva'nın En İyi 12 Restoranı

    Hafta içleri işle boğuşmaktan başımızı kaldıramaz olduk. Bu yorgunluğu atmak, hafta sonu kaçamağı yapmak hepimizin hakkı değil mi? Tabii ki öyle. Uzun yol yapmadan, şehrin gürültü ve karmaşasından uzak, günübirlik kaçamak yapılabilecek, Şile-Ağva taraflarındaki gitmenizi önerdiğimiz 12 mekanı sizin için derledik. Haydi yazıyı okurken hafta sonu planınızı yapmaya koyulun!

    Ağva Liman Restaurant

    1976’dan beri varlığını başarıyla sürdüren Liman Restaurant, Yeşilçay Deresi’nin kenarında doğayla baş başa kalabileceğiniz bir konumda yer alıyor. Günlük mezelerin ve taze balıkların Ağva şubesi diyebiliriz. Mekanda menü yok, vitrinden kendiniz seçiyorsunuz. Gelmişken kalamar tavasını ve tereyağlı karidesini denemeden kalkmayın. Masalar arası muhabbetin karışmaması, dip dibe olmaması da ayrı bir handikap.

    Adres: Ağva MerkezMahallesi, Rıhtım Caddesi, No 1, Şile, İstanbul - Tel: 0216 7218199


    Gizlibahçe Restaurant

    Göksu Deresi üzerinde harika bir konuma sahip olan Gizlibahçe, Ağva’nın öne çıkan restoranlarından. Yöresel lezzetler sunan gizli bahçede; ekmekler köy fırınından geliyor, Karadeniz’in deniz mahsülleri günlük ve taptaze. Restoranın kendi teknesi var, tura katılmadan dönmeyin.

    Adres: Sazgeyin Mevkii Köprü Yanı No:1 Ağva Şile, Istanbul - Tel: 0539 886 7230 - - - - - -

    Mihman Restaurant

    Dışarıdan baktığınızda ahşap ve küçük bir mekan olan Mihman’ın içerisine girdiğiniz an cennete düşmüş gibi hissedecek ve şaşkınlığa uğrayacaksınız. Denizin tam kıyısındaki bahçede arka fonda Türk ve Yunan müzikleri eşliğinde huzur ve lezzet dolu bir akşam yemeği geçirebilirsiniz. Şehir hayatından ve karmaşasından uzak, sevdiğinizi kolunuza takıp gitmelik bir yer arıyorsanız; burası orası.

    Adres: Hacı Kasım Mahallesi, Liman Sokak, No 18, Şile, İstanbul - Tel: 0216 7110871 - - - - - -

    Doğa Gözleme ve Mantı Evi

    Gözleme konusnda oldukça iddialı olduklarını söyleyerek söze başlayabiliriz. Mantı görünümlü soslu gözlemesiyle meşhur bir mekan. Çeşitli gözleme çeşitlerinden tahin-ceviz-bal ile yapılanını es geçmeyin deriz.

    Adres: Çayırbaşı Köyü, Yaşam Caddesi, No 54, Şile, İstanbul - Tel: 0216 7395641 - - - - - -

    Kapim Hotel Restaurant

    Kapim Hotel’in iskelesine kurulan restoranda menü oldukça geniş. İsterseniz konaklamak zorunda olmadan güzel bir akşam yemeği geçirebilir ya da bol çeşitli kahvaltısıyla güne lezzet dolu başlayabilirsiniz. Yemekten sonra Göksu Deresi’nde deniz bisikleti kiralayarak gezintiye çıkmayı ihmak etmeyin! Sessiz, sakin ve huzur dolu hafta sonu kaçamağı için şans verilebilecek cinsten.

    Adres: Ağva Merkez, Yakuplu Cd., 34991 Şile - Tel: 0216 721 84 00


    Massha Şile Balıkçısı

    Burada ister denize girebilirsiniz, ister güzel bir kahvaltı ya da akşam yemeği yiyebilirsiniz. Servis hızlı ve çalışanlar da bir o kadar güler yüzlü. Ama güzel mezeleri eşliğinde akşam rakı-balık keyfi yapmak ayrı bir keyif, bizden söylemesi.

    Adres: Hacı Kasım Mahallesi, Liman Sokak, No 34, Şile, İstanbul - Tel: 0216 7110676


    Günay Restaurant

    Konumsal olarak merkezi bir yerde olan, şehrin gürültünden uzak sessiz, sakin bir öğün geçirmek isteyenlerin tercih edebileceği bir restoran. Sunum ve hizmet konusunda da oldukça başarılı olan Günay Restaurant’ın çorbasını mutlaka denemelisiniz. Balıkların yanında gelen sosu da oldukça enfes.

    Adres: Günay Otel, Ağva Merkez Mahallesi, Yakuplu Caddesi, No 51/A, Şile, İstanbul - Tel: 0216 7217722


    Yarenler Restaurant

    Ağva Deresi kenarında, kuş cıvıltılarıyla dolu, doyumsuz manzara eşliğinde güzel bir öğün geçirebileceğiniz bir restoran. Burada zengin köy kahvaltısı çeşitleriyle krallara layık bir pazar kahvaltısı yapabilirsiniz. Bahçelerinde yetiştirdikleri yeşilliklerle yapılan salatasıyla beraber çipurayı da akşam yemeği için tercih edebilirsiniz.

    Adres: Bucaklı Cad. No:14 Ağva Çıkışı (700mt) Kandıra Yolu Köprü Yanı Şile, Istanbul - Tel: 0532 516 98 23 - - - - - -

    Façiba Deha Restaurant

    Şile girişinde bir konuma sahip olan Façiba, iki dönüm alan üzerine kurulmuş. 20’ye yakın mevye çeşidinin bulunduğu ağaçlarla kaplı doğa harikası bir yer. Güne güzel başlamak için kişi başı 25 TL’lik bir fiyata sahip olan kahvaltısı için gelebilirsiniz.

    Adres: Ahmetli Köyü, Sortullu Mevkii, İdeal Caddesi, No 9, Şile, İstanbul - Tel: 0216 712 03 40


    Ayazma Restaurant

    Denize sıfır bir konuma sahip olan Ayazma’da balık, meze ve et çeşitleri oldukça zengin ve lezzetli. Ahtapot yemeniz gerektiğinin üstüne basalım. Eşsiz deniz manzarasıyla güzel bir öğün geçirmek isterseniz buraya bir şans verebilirsiniz.

    Adres: Hacı Kasım Mahallesi, Ayazma Plajı Mevkii, Ayazma Plajı, Küçük Mendirek, No: 1, Şile, İstanbul - Tel: 0216 7121295


    Fusa Restaurant

    Buraya hem serpme kahvaltısı için hem de gün batımını izleyerek güzel bir akşam yemeği yemek için gelebilirsiniz. Aynalı kebap ve İtalyan pastalarını yemeden ayrılmayın.

    Adres: Vali Muhittin Cad. No: 45 Şile, Istanbul - Tel: 0216 711 42 38


    Kilimli Restaurant

    Ağva merkeze iki kilometre uzaklıkta olan restoran, rakı-balık yapmak için oldukça ideal. Mevsimin taze balıklarını, ızgara çeşitlerini ve buğulamasını yiyebilirsiniz. Yaz ayları menüsü kış aylarına göre daha çeşitli ve tatminkar. Damak tadınıza uygun balık ve et çeşitlerini rahatlıkla bulabilirsiniz.

    Adres: Dikbucaklı Köyü, Kilimli Koyu, Şile, İstanbul - Tel: 0216 7218400

    Zeki Müren’in İlk Göz Ağrısı Şile’de Gezilecek Yerler İçin Tıklayabilirsiniz

    Chef GPT


    En Çok Aranan Haberler