YEMEK

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN
Merhaba, Ben akıllı asistanınız Mynet Chef GPT. Size en uygun yemek tariflerini bulmak için buradayım. Benden yardım alabilirsiniz.

Mynet Chef GPT

1 Hazırlamak istediğiniz öğünü seçiniz
2 Hangi malzemeleri kullanmak istersiniz? Listeden istediğiniz kadar malzemeyi ekleyebilirsiniz.
3 Hangi mutfak türünde olmasını istersiniz?
Daha fazla bilgi girmek ister misiniz?
4 Özel bir beslenme şekliniz var mı?
5 Belirtmek istediğiniz bir alerjiniz var mı?
6 Eklemek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    Hasretlik Böyle Bir Şey: Ülkesinden Çıkarken 32 Kilo Peynir ve Sucukla Havaalanında Yakalandı!

    Havaalanlarında her çantanın inceden inceye kontrol edildiğine hepimiz şahit olmuşuzdur. Çantalardan çıkanlar bazen şaşkına çevirir hatta. Ama iddia ediyoruz böylesini hiç görmediniz.

    Mynet Yemek Facebook Sayfasına Beğenin!

    Nicholai Hei, peşindeki ajanı atlatabilmek için havaalanında ajanın çantasına çaktırmadan karton bir silah koyuyordu ve ajanın çok fazla zaman kaybetmesine neden oluyordu. Polisler, ajanın çantasını X-Ray taramasından geçirdiğinde silah görüyor, ancak metal dedektörü uyarı vermiyordu. Bu şekilde peşindeki ajanı atlatabilmişti Şibumi kitabının hayran olunası kahramanı.

    Havaalanları, tarihleri boyunca güvenliğin üst düzeyde olduğu kamusal alanlardan birisi oldu. Yolcuların çantaları didik didik arandı ve her zaman ya bir parfüm şişesi ya da bir yüz kremi çöpe atıldı. Ne var ki, çantalardan çıkanlar her zaman bu kadar sıradan şeyler olmadı. Şimdi sıkı durun ve gülmeye hazır olun. Bir Yunan üniversite öğrencisinin havaalanında başlarından geçenleri okuyunca çok güleceksiniz.

    05222017-09a

    Bir havaalanı polisi olduğunuzu düşünün. Sıcaklık kapalı ortamda yaklaşık 30 derece. Birisi dikkatinizi çekiyor. Üzerinde el örgüsü, kalınca bir hırka var. O sıcağa rağmen giyiyor hırkayı. Dikkatinizi çekmemesi, ona doğru yönelmemeniz mümkün mü? Tam olarak tahmin ettiğimiz gibi olmuş ve polis, bu genci takibe almış. Yunanistan vatandaşı ve üniversite öğrencisi genç durdurulmuş ve polis aranmasına karar vermiş. Hem çantası hem üstü aranan genç, polisleri epey şaşkına çevirmiş. Önce hırkasından poğaça parçaları çıkmış. Çantaları açıldığında ise daha da akıl almaz bir hale gelmiş olay.

    Gencin çantası açılınca, iç çamaşırlarının içine çok başarılı bir şekilde saklanmış peynir ve sucukla karşılaşmış polis. Yiyeceklerin toplam ağırlığı dile kolay; 32 kilo! Genç ne kadar dil döküp o miktardaki peynir ve sucuğu kendisi için ülkeye sokmaya çalıştığını, satmak amacı bulunmadığını anlatmaya çalışsa da polis ikna olmamış. İyi niyetli düşününce hem dünyanın en bahtsız, hem de en iştahlı oburuyla karşı karşıyayız. 32 kilo nedir yahu, tek başına bir ordu kadar yiyor olması lazım insanın.

    Gümrük yetkililerinin açıklamalarına göre, bu miktarda yiyeceği ülkeye sokması için bizim Yunan gencin izin alması gerekiyordu. Gümrüğü bilgilendirmeyen genç, yasadışı ticaretle suçlanıyor. Öyle ki, yasadışı gıda ürünleri ticareti yapan bir çeteyi araştıurdıkları döneme denk gelmiş durumda genç. 5.000 sterlin para cezası ve 2 yıla kadar hapisle yargılanacak Yunan öğrenci. Bakalım nelerle karşılaşacak.

    Yerel Seçim 2024


    En Çok Aranan Haberler