YEMEK

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN
Merhaba, Ben akıllı asistanınız Mynet Chef GPT. Size en uygun yemek tariflerini bulmak için buradayım. Benden yardım alabilirsiniz.

Mynet Chef GPT

1 Hazırlamak istediğiniz öğünü seçiniz
2 Hangi malzemeleri kullanmak istersiniz? Listeden istediğiniz kadar malzemeyi ekleyebilirsiniz.
3 Hangi mutfak türünde olmasını istersiniz?
Daha fazla bilgi girmek ister misiniz?
4 Özel bir beslenme şekliniz var mı?
5 Belirtmek istediğiniz bir alerjiniz var mı?
6 Eklemek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    Hepsi Birbirinden İlginç: Ünlülerin Birbirinden Tuhaf Yemek Alışkanlıkları

    Bebek maması mı ararsınız, kabağa küfreden mi ararsınız...

    1.Britney Spears

    Bu kadar formda göründüğüne bakmayın, biz Britney'in depresyona girip dağıttığı, üst komşumuz Belma Teyze gibi basenleri ve göbeğiyle magazinlerde fink attığı dönemleri biliriz... Ve öğrendik ki dünyaca ünlü pop yıldızının kilo almasının tek sebebi depresyon değilmiş;

    Britney Spears, röportajlarında belirtiğine göre tam bir çikolata ve şeker bağımlısı; öyle ki çikolata görünce yemeden yapamıyor!

    2.Miranda Kerr

    Hakkını verelim; bu hanımefendiyi bir kere bile fazla kilolarla görmedik. Her zaman fit, her zaman güzel, her zaman sağlıklı. Gel gelelim Miranda Kerr'in pek de sağlıklı olmayan bir alışkanlığı var;

    En sevdiği, en fazla tükettiği yiyecek kızarmış tavuk! Derisini de yiyorsa ve halâ bu vücutla kalabiliyorsa daha da saygı duyuyoruz elbette...

    3.Bergüzar Korel

    Türkiye televizyonlarının en güzel kadınlarından biri, öyle güzel ki yurt dışı basınında bile dünyanın en güzel aktrisleri arasında gösteriliyor. Biricik aktrisimizin oldukça ilginç bir yeme, daha doğrusu yememe alışkanlığı var:

    Bergüzar Korel dolmanın içinde üzüm olması halinde asla ağzına sürmüyor!

    4. Reese Witherspoon

    Oscar ve Altın Küre ödüllü güzel yıldızın yeme alışkanlığı birçoğumuzun çaktırmadan tükettiği, bayıla bayıla tükettiği bir besin üzerine;

    Üç çocuk annesi Reese Witherspoon bir dönem yalnızca bebek mamaları ve bebekler için üretilen muz püreleri ile beslenmiş! Diyetisyenler bu yöntemin hızla kilo verdirdiğini, ancak katiyen uzun dönem uygulanmaması gerektiğini belirtiyor.

    5. Murat Boz

    37 yaşında olmasına rağmen halâ Türkiye'nin genç pop yıldızı rütbesini bir şekilde taşımayı başaran isim; Aslı Enver'le ayrılığıydı, Eser Yenerler'in evinde basılmasıydı, Aslı Enver'le barışmasıydı derken özel hayatını ilmek ilmek takip ettiğimiz isim, Murat Boz.

    Beyefendinin yeme takıntısı oldukça garip: Popstar elma görünce dayanamıyor, yiyor, yiyemezse göz yaşlarını tutamıyor. Bu yüzden hayatında en zorlandığı anlar, sahneye elma atıldığı anlarmış... (Sahneye neden elma atılır ki bu arada?)

    6. İbrahim Tatlıses

    İbrahim Tatlıses'inki ise bir yeme değil, yememe alışkanlığı. Hattâ yememek neymiş, görünce, ismini duyunca bile fena oluyor, basıyor küfürü! Bu yüzden İbrahim Tatlıses'in gittiği restoranların menüsünde o sebzenin ismi mutlaka çiziliyor, garsonlar tembihleniyor, hiçbir sofraya o sebzeden götürülmüyor.

    Yarın öbür gün İbrahim Tatlıses'le aynı sofraya yolunuz düşerse katiyen ama katiyen KABAK demeyin, kabak sipariş etmeyin :)

    7. Fergie

    Fergie'nin garip beslenme alışkanlığı aslında son derece yararlı, son derece sağlıklı. Öyle ki bu alışkanlığı Megan Fox, Cindy Crawford ve daha birçok ünlü daha gerçekleştiriyor.

    Fergie, her gün bir likör bardağı kadar elma sirkesi içiyor.

    8.Andy Warhol

    Andy Warhol'un garip bir insan olduğunu biliyorduk, garipliğinin sınırlarını çizdiği portrelerden, dünyaya pop-art kavramını kazandırmasından tahmin edebiliyorduk... Yiyeceklerle ilgili bu alışkanlığını öğrenmek kafamızdaki sınırları bir adım öteye taşıdı:

    Andy Warhol'un havaalanında unuttuğu çantası tamamiyle şeker, sakız ve kurabiyeyle doluydu.

    9.Mark Zuckerberg

    Mark Zuckerberg'ün yeme alışkanlığı sonradan edinilmiş olsa gerek, sanıyoruz ki Harvard kampüsünde bu alışkanlığa izin verilmiyordur...

    Facebook'u kurarak hepimizi ilkokul arkadaşlarımız ve uzaktan akrabalarımızla buluşturan beyefendi avlanmayı çok seviyor, ve yalnızca kendi avladığı hayvanların etini tüketiyor.

    10.Angelina Jolie

    Dünyanın en ünlü simalarından, Brad Pitt'i bile terkedebilen bir isim Angelina Jolie. Oscar ödüllü aktrisin yeme alışkanlığı birçoğumuzu iğrendirecek bir şey:

    Angelina Jolie bir röportajında Kamboçya'dayken kayalıklardaki cırcır böceklerini yediğini ifade etmişti.

    11.Kadir İnanır

    Kadir Baba sabahları mutlaka bal yiyor. Ama herhangi bir bal değil elbette, yakışır mı Kadir İnanır'a?

    Ünlü aktörün sabahları sofrasından eksik etmediği bal, Anzer Balı. Anzer Yaylası'nda üretilen bu balın ne tad olarak, ne de besleyicilik olarak dünyada eşi benzeri yok!

    12.Tan Sağtürk

    Ünlü baletimizin bir garip yeme alışkanlığı var; Tan Sağtürk küçük salatalıkları görünce dayanamıyor, tek bir oturuşta bir kilodan fazla salatalık yiyebiliyor!

    Tan Bey ayrıca sabahları çay ve kızarmış ekmek olmadan yapamıyor...

    13.Tülin Şahin

    Başlıktan da tahmin edebileceğiniz üzere, Tülin Şahin'in en büyük zaaflarından biri çay :) Ünlü model & moda tasarımcısının karşı koyamadığı iki besin daha var; peynir ve çikolata...


    Kaynaklar:

    Chef GPT


    En Çok Aranan Haberler