YEMEK

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN
Merhaba, Ben akıllı asistanınız Mynet Chef GPT. Size en uygun yemek tariflerini bulmak için buradayım. Benden yardım alabilirsiniz.

Mynet Chef GPT

1 Hazırlamak istediğiniz öğünü seçiniz
2 Hangi malzemeleri kullanmak istersiniz? Listeden istediğiniz kadar malzemeyi ekleyebilirsiniz.
3 Hangi mutfak türünde olmasını istersiniz?
Daha fazla bilgi girmek ister misiniz?
4 Özel bir beslenme şekliniz var mı?
5 Belirtmek istediğiniz bir alerjiniz var mı?
6 Eklemek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    İktidarsızlığa Karşı Kesin Tüketmeniz Gereken Yiyecekler

    Bu yiyecekleri tükettiğiniz zaman hem kendinizi iyi hissedecek hem de cinsel gücünüzün arttığını göreceksiniz

    Günlük hayatın stresinden, yaşadığımız zorluklardan ve sıkıntılardan dolayı aslında hayata karşı bir isteksizliğimiz doğuyor. Kimimiz saatlerce televizyon başında, kimimiz yabancı dizilere sarmış, kimimiz yılgın bir vaziyette hayatımıza devam ediyoruz. Bunların getirisi olarak iktidarsızlık gerçekten kaçınılmaz. Çiftleri en çok yoran ve ilişkilerini bir yerde çekilmez hale getirende bu. Bizim bir önerimiz var. Kavga etmeyin. Bu sorun sadece aşağıda sıralayacağımız listeyle çözüme kavuşuyor. Hadi bir göz atalım.

    Önce abur cubur tüketiminden başlayalım. Çünkü stres ve sıkıntı bizi hep abur cubur yemeye itiyor. Ama abur cuburun kilo aldırmasının yanında bir de cinsel gücü arttırıcı özelliği var.

    Bitter Çikolata

    Bitter çikolatayı düzenli yediğinizde mutluluk hormonu zamanla daha fazla salgılanmaya başlar. Alışveriş sepetinizin en üstüne bir tane de bitter çikolata atmayı unutmayın. Ayrıca bitter çikolatanın depresyonu azaltmakta da faydalı olduğu söylenebilir.

    Kabak Çekirdeği

    Kabak çekirdeği yıllardır ötelediğimiz bir abur cubur oldu. Ama şimdi tüketilme sırası onda. İçerdiği yoğun çinko ve doymamış yağ asitleriyle cinsel gücü arttırır. Günde bir avuç ve tuzsuz olarak yenmesi yeterlidir.

    Mesir Macunu

    Mesir macunu bilindiği gibi bir sürü bitkinin karışımından meydana gelmektedir. Marketlerde, kuruyemişçilerde paket halinde satılsa da siz gerçek mesir macununu bulmaya çalışın. Çünkü Osmanlı’dan gelen bu mucizevi yiyecek sizi iktidar sahibi biri haline getirecek.

    Bu kadar abur cubur sanırım yeterli. Bunların tabi fazla tüketilmemesinde fayda var. Gerektiği kadar tüketim size iyi gelecektir. Gelelim annelerimizin yıllarca yememiz için önerdiği o bitkilere.

    Rezene

    Rezene çayı yaygın olarak bilindiği gibi sinirleri yatıştırır. Aynı zamanda sağlığa iyi gelen en baş çaylardan biridir. Ekstra olarak ve fazlasıyla cinsel gücü artırıcı etkisi vardır. Fakat fazla içmeyin uykunuz kaçabilir.

    Karanfil

    Karanfil hepimiz için farklı bir yer tutar. Mesela lokantada yemek yedikten sonra mutlaka hesap ödediğimiz bankın önünde karanfil bulunur. Bu gelenek bizim için önemlidir. Fakat karanfilin cinsel gücü arttırıcı bir özelliği olduğu hiç aklınıza gelmemiştir. Kadın ve erkeklerde cinsel arzuyu arttıran karanfil, ayrıca hamileliği de kolaylaştırır.

    Zencefil

    Zencefili hatırladığımız tek yer grip olduğumuz günün akşamıdır. O soğuk gecelerde zencefil çayı mutlaka boğazımızı yumuşatır ve hastalığımıza iyi gelir. Hastalığımıza iyi gelen zencefil cinsel güce de iyi gelmektedir.

    Hardal

    Hardal modern insanın hamburger arasında ya da yemeğin üzerine dökerek kullandığı bir sos haline geldi. Aslında hardal sadece bir sos değil bir çok yönden size iyi gelecek bir bitki. Sindirimi rahatlatan, iştah açan hardal aynı zamanda cinsel gücü arttırmada en önde gelen bitkilerden.

    Meyan Kökü

    Meyan kökü yüzyıllardır alternatif tıpçıların kullandığı bir bitkidir. En çok astıma ve solunumla ilgili rahatsızlıklara iyi gelmektedir. Düzenli ve sağlıklı tüketildiğinde cinsel güce çok fazla faydası vardır.

    Çoğu aktarlarda ya da manavlarda rahatlıkla bulabileceğiniz bu bitkilerin bir kısmı zaten günlük hayatta çay olarak tüketilmektedir. Yalnız uyaralım fazla tüketmemekte fayda var. Gelelim yemeklerimizi ya da mevsimlik salatalarımızı süsleyen o sebzelere.

    Roka

    Roka en kolay bulabileceğimiz sebzelerin başında geliyor. Mevsimi olduğunda en yararlı sebzelerden biridir. Tek başına yiyebileceğimiz gibi bir karışımla da yenebilir. Hazmı kolaylaştıran iştahı düzenleyen roka aynı zamanda cinsel gücü arttırmada da en önemli savaşçılarımızdan biridir.

    Maydanoz

    Her yemeğin her karışımın içine katılabilen nadir sebzelerden olan maydanoz başta idrar sökücü, iştah açıcı özelliklere sahip olmasının yanında cinsel güce epeyce faydası vardır.

    Kekik

    Kekik genelde çorbalarımıza tat verir. Ev hanımlarının elinin lezzetiyle birleşince kekiğin tadına doyum olmaz. Unutmayın ki cinsel gücü arttırmada kekik listemizin en üst sıralarında yer alıyor.

    Yemeklerden sonra her evde mutlaka meyve yenir. Şimdi size yemekten sonra cinsel gücü arttıracak meyveleri sıralayalım.

    Nar

    ‘’Çarşıdan aldım bir tane eve geldim bin tane’’ olarak öğrendiğimiz bu mucizevi meyve cinsel gücü arttırmada iyi bir seçim. Narın suyunu ya da tanelerini istediğiniz gibi tüketebilirsiniz.

    Kivi

    Kivi çok tüketemediğimiz ama ara sıra evimize giren meyvelerden biri. Bu meyvenin çok yararlı olduğunu biliyoruz. Cinsel gücü arttırması da bizim için şaşırtıcı olmadı.

    Avokado

    Avokado başta cilde iyi gelmesiyle bilinir. Spermlerin yumurtaya tutunmasını sağlar, içerisinde bulunan E, B6 ve folik asit rahim zarının gelişimini ve embriyo gelişimine yardımcı olur.

    Muz

    Muz başta bir vitamin deposu olmakla birlikte seks hormonlarını düzenler. Cinsel gücü arttırıcı özelliği de vardır.

    Chef GPT

    İktidarsızlığa Karşı Kesin Tüketmeniz Gereken Yiyecekler

    En Çok Aranan Haberler