YEMEK

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN
Merhaba, Ben akıllı asistanınız Mynet Chef GPT. Size en uygun yemek tariflerini bulmak için buradayım. Benden yardım alabilirsiniz.

Mynet Chef GPT

1 Hazırlamak istediğiniz öğünü seçiniz
2 Hangi malzemeleri kullanmak istersiniz? Listeden istediğiniz kadar malzemeyi ekleyebilirsiniz.
3 Hangi mutfak türünde olmasını istersiniz?
Daha fazla bilgi girmek ister misiniz?
4 Özel bir beslenme şekliniz var mı?
5 Belirtmek istediğiniz bir alerjiniz var mı?
6 Eklemek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    İstanbul'un En Lezzetli 5 Çorbacısı

    Bu havalarda, bazen kat kat giyinip sokağa çıkmak işe yaramayabiliyor. "Üşüyoruz!" etkisi hiç azalmadan devam ederken, dıştan içe doğru ısıtma sistemiyle günlerimizi daha keyifli geçirebiliriz. Bunun da en önemli yollarından biri de elbette ki çorba! İşte şehrin en iyi çorbacıları...

    Hebun Çorba

    Listenin ilk sırasına kurulması, tabii ki de tesadüf değil. Gidenler mest, gitmeyenler ise pişman. Durumun özeti bu.

    Yaklaşık 20 çeşit çorbaya yer veren Hebun, her damak zevkine göre alternatif bulundurmakta. Porsiyonlarının büyük olduğunu söylemekte fayda var. Ayrıca azar azar alıp, aklınızda kalan çorbaların da tadına bakabilirsiniz. Mekanın küçük olduğu göz önünde bulundurulunca, yer bulamama durumunda hemen geri dönmemenizi öneririm. Sıra çok hızlı bir şekilde gelmekte. Siz de o sırada ne içeceğinizi düşünürsünüz.

    Adres: Kemankeş Karamustafa Paşa Mahallesi, Mumhane Caddesi, No 35/A, Beyoğlu


    Ek Biç Ye İç

    "İyi yiyelim, iyi içelim, doğadan beslenelim, huzur bulalım". Ek Biç Ye iç'in arkasındaki cümlelerden biri... Bu cümlelere dayanarak mekana gittiğinizde içtiğiniz çorbanın tadına daha da bir doyamayacak hale geleceksiniz, diye düşünüyorum.

    Şu günlerde menülerini kış çorbalarına emanet eden Ek Biç Ye İç, nefis salatalarla da kalbinizi çalabilir. Tabii çorba ve ekmek ikilisiyle doyma şansınız yüksek olduğu için menüdeki diğer alternatiflere göz atmak çok zor. Mesela; Fesleğenli Pancar Çorbası ya da Analı Kızlı'ya ne dersiniz.

    Adres:İnönü Cad. No:9A Gümüşsuyu / Taksim


    Soup İstanbul

    38 farklı sağlık çorba içebileceğiniz Soup İstanbul, listenin en iyilerinden. Aklınızda olan ya da olmayan çorba çeşitlerini denemek için ve tabii içinizi de ısıtmak için Soup İstanbul'a doğru yol almanızı tavsiye ederim.
    Eğer bu kadar çeşit arasından seçim yapmakta zorlanırsanız da, önerilerim Rokforlu Karnabahar Çorbası ve Bal Kabağı Çorbası olacak.

    Çorbaları, Kanyon ya da Ihlamur Yokuşu'ndaki şubelerinde deneyimleyebilirsiniz.


    Grandma Bakery

    Kış çorbaları konusunda lezzetli seçimler peşindeyseniz, Teşvikiye Camii'nin arka tarafında kalan Grandma'nın da kapısını çalmanızı öneririm. Özellikle kendi yapımları olan ekşi mayalı ekmekle, bu çorbalara doymak ne mümkün. Tam zamanı olmasından dolayı tercihinizi Balkabağı Çorbası'ndan yana kullanırsanız, mekandan memnun ayrılırsınız diye düşünüyorum.

    Adres: Ahmet Fetgari Sk. No:38 Teşvikiye


    Kapta Soupasta

    Kemik suyu, tavuk ya da sebze suyuyla hazırlanan günlük çorbalar için adresimiz belli; Kapta Soupasta. Yirmiye yakın çorbaları mevcut ama günlük çıkan çeşitlere göre farklılık göstermekte. Ama mesela Terbiyeli Bademli Tavuk Çorbası'nı ve Ekşili Köfte Çorbası'nı bulursanız kaçırmayın.

    Mekanın lezzetli makarna ve salataları da oldukça başarılı, aklınızda olsun.
    Adres: Dört farklı şubeleri mevcut. Kapta NişantaşıProf. Dr. Müfide Küley Sk. (Poyracık Sk)No:47/3 Bakırcı Apt Teşvikiye

    Yerel Seçim 2024


    En Çok Aranan Haberler