YEMEK

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN
Merhaba, Ben akıllı asistanınız Mynet Chef GPT. Size en uygun yemek tariflerini bulmak için buradayım. Benden yardım alabilirsiniz.

Mynet Chef GPT

1 Hazırlamak istediğiniz öğünü seçiniz
2 Hangi malzemeleri kullanmak istersiniz? Listeden istediğiniz kadar malzemeyi ekleyebilirsiniz.
3 Hangi mutfak türünde olmasını istersiniz?
Daha fazla bilgi girmek ister misiniz?
4 Özel bir beslenme şekliniz var mı?
5 Belirtmek istediğiniz bir alerjiniz var mı?
6 Eklemek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    Kahvaltıda Tükettiğinizde Kilo Kaybını Kolaylaştıran 7 Atıştırmalık

    Kahvaltıyı her gün ne yazık ki düzenli olarak yapamıyoruz. İster diyet yapalım ister yapmayalım günün sıkıntılı öğünü oluyor. Ancak özellikle de yediklerine dikkat edenlerin sabahları tükettiğinde kilo kaybını kolaylaştıran atıştırmalıklar var.

    Gronala barlar

    Yapay tatlandırıcılardan uzak gronala barlar içinde; kuru yemiş, yaş yemiş, çikolata ve yulaf gibi yiyecekler bulundurur. Bu hem güne enerjik başlamanızı sağlar hem de tok tutar.

    Kırmızı elma – peynir

    Daha önce bu ikiliyi hiç duymamış olabilirsiniz ama kırmızı elma ile peyniri sabah kahvaltıda birlikte tükettiğinizde yağ yakımını hızlandıracaktır.

    Sarı leblebi

    Çok acil evden çıkmanız gerek ama kurt gibi de açsınız. O halde bir avuç (dolu dolu hem de!) sarı leblebiyi atın cebinize ve yiye yiye yola çıkın. Mide suyunu emecek ve tokluk hissi yaratacaktır.

    Süzme yoğurt ve çilek

    Yoğurdun yağ yakan özelliğini bilmeyeniniz yoktur artık. Ancak yoğurt çilekle birleştiğinde sadece tadının mükemmel olmasına yaramıyor. Yağları yakarak gün içinde size bu etkisini devam ettiriyor.

    Antep fıstığı

    “Haydi canım!” dediğini duyar gibiyiz ancak demeyin. Kabuklu olmasının avantajını kullanan Antep fıstığı onu yerken elinizin oyalanması ve bu da az ama öz öğünle yeterli enerjiyi almanız demektir. Her kabuklu yemişte aynısı maalesef olmuyor, ceviz mesela inanılmaz yağ oranı yüksek bir besin.

    Haşlanmış yumurta

    Diyetisyenlerin de listesinden eksiltmediği tek gıda desek yalan söylemiş olmayız. Sabahları sadece bir haşlanmış yumurta öğünü kurtaracaktır!

    Süzme peynir ve muz

    Şaşırmaya devam! Tuzsuz süzme peynir ile muzu karıştırıp yediğinizde yağlar yakılacak ve tokluk hissi uzun süre devam edecektir.

    Chef GPT

    Kahvaltıda Tükettiğinizde Kilo Kaybını Kolaylaştıran 7 Atıştırmalık

    En Çok Aranan Haberler