YEMEK

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN
Merhaba, Ben akıllı asistanınız Mynet Chef GPT. Size en uygun yemek tariflerini bulmak için buradayım. Benden yardım alabilirsiniz.

Mynet Chef GPT

1 Hazırlamak istediğiniz öğünü seçiniz
2 Hangi malzemeleri kullanmak istersiniz? Listeden istediğiniz kadar malzemeyi ekleyebilirsiniz.
3 Hangi mutfak türünde olmasını istersiniz?
Daha fazla bilgi girmek ister misiniz?
4 Özel bir beslenme şekliniz var mı?
5 Belirtmek istediğiniz bir alerjiniz var mı?
6 Eklemek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    Kansere karşı en doğal karışım: bal ve karbonat

    Kanser modern çağın en ölümcül ve en sık görülen hastalıklardan biri. Türü ne olursa olsun kanser hastalığını tedavi ettirmek te hem uzun uğraşlar gerektiriyor hem de yüksek maliyetlere neden oluyor.

    Belki de bu özelliğinden dolayı birçok kişi modern tıp ile çare bulamadığı hastalığa doğal yollarda çözüm arayışına giriyor. Bunlar arasında en kabul görenlerden biri de bal ve karbonat ikilisi.

    Bal ve karbonat tedavi edici özellikleri ve sayısız faydaları nedeniyle çok uzun yıllardır kullanılıyor.

    Birçok mutfakta kolayca bulunan karbonatın hücre büyümesini engellediği, balın ise hücreleri çalışır halde tuttuğu biliniyor. Bağışıklık sistemini güçlü kılan antioksidanlar içeren bal böylece vücudu hastalıklara karşı korumada etken oluyor.

    Bu özelliklerinden dolayı bal ve karbonat ikilisi ölümcül hastalık kansere karşı doğal bir çözüm olarak karşımıza çıkıyor.

    Muhteşem ikili kansere karşı nasıl savaşır?

    Bal ve karbonattan oluşacak karışım "şekere aç" kanser hücrelerini hedef alır. Bu kanser hücreleri normalden 15 kat daha hızlı glikoz tüketimi için uğraşır. Hazırladığımız bu karışım ise sağlıklı ve şeker bakımından zengin bal ve karbonatın hücrelere girmesiyle faydasını göstermeye başlar.

    Kabartma tozu kanserli hücrenin normale dönmesini sağlarken, karışım ile kanser hücresinin büyümesine neden olan şeker hücreye girmeden etkisiz hale gelir.

    Malzemeler: Karbonat, bal,

    Yapılışı ve kullanılışı: 4 yemek kaşığı bal ve 4 tatlı kaşığı karbonatı karıştırın.

    Bu karışımı bir hafta boyunca günde bir tatlı kaşığı olacak şekilde tüketin. Bu karışımı yemeklerden sonra almaya dikkat edin. 1-2 ay boyunca karışımı almaya devam edin. Karışımı kullandığınız süre boyunca kırmızı eti azaltıp, şeker ve un tüketimini ise sonlandırın.

    Karışımı buzdolabında saklamayın!

    Chef GPT


    En Çok Aranan Haberler