YEMEK

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN
Merhaba, Ben akıllı asistanınız Mynet Chef GPT. Size en uygun yemek tariflerini bulmak için buradayım. Benden yardım alabilirsiniz.

Mynet Chef GPT

1 Hazırlamak istediğiniz öğünü seçiniz
2 Hangi malzemeleri kullanmak istersiniz? Listeden istediğiniz kadar malzemeyi ekleyebilirsiniz.
3 Hangi mutfak türünde olmasını istersiniz?
Daha fazla bilgi girmek ister misiniz?
4 Özel bir beslenme şekliniz var mı?
5 Belirtmek istediğiniz bir alerjiniz var mı?
6 Eklemek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    Kızartma Kokusundan Rahatsız Oldu Komşusuna “Koku Tacizi” Davası Açtı!

    Evet evet yanlış okumadınız, biz de aynı şekilde tepki verdik: “Şaka mı bu?” Ne yazık ki değil :) İtalya’nın başkenti Roma’da aynı apartmanda yaşayan iki komşudan biri diğerini, evinden hemen hemen her gün hem de yoğun bir şekilde yükselen kızartma ve yağ kokusundan do

    Dava yıllardır sürüyordu

    Mahkemeye veren komşu, yaptığı açıklamada isyanlarını şöyle dile getirdi, “Kızarmış yağ kokusu onun evinden çok bizim evimizi sarıyordu. Sanki bizim mutfakta pişiriyorlardı, bu durumdan bıkmıştık!”

    Davalı komşu ise bu suçlamalar karşısında mahkemeye “Bizi dava edenlerle yıldızımız hiç barışmamıştı. Kokuları bahane ederek bizden intikam almak için dava açtılar” diye savunma yaptı.

    Yargıtay olaya noktayı koydu: Koku tacizi

    Yıllardır süren davaya son noktayı, İtalyan yargı sisteminin en üst karar mercii olan Yargıtay koydu: Koku tacizi.

    Mahkeme, bölge mahkemesiyle temyiz mahkemesinin kararını onayarak, dava edilen komşunun evinde aşırı şekilde kızartma yapıp “koku tolerans limitini aştığına” ve bunun “koku tacizi” kapsamına girdiğine karar verdi.

    İtalya’da bu olay “kızartma kokusu suç sayıldı” başlığıyla haber oldu, suçlu bulunan komşu çiftin, 2 bin Euro ceza ödemesine hükmedildiği bildirildi.

    Her sene 1 milyondan fazla komşu davasına bakılıyor

    Roma Barosu’na bağlı Avukat Matteo Santini, apartmanda yaşanan sorunlara bağlı İtalya’da her yıl adliyelere 1 milyona yakın şikayetin yapıldığını ve pişirilen gıdaların kokusuna ilişkin olanların ise her geçen gün daha da arttığını söyledi.

    Kaynak: thetimes, telegraph

    Chef GPT


    En Çok Aranan Haberler