YEMEK

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN
Merhaba, Ben akıllı asistanınız Mynet Chef GPT. Size en uygun yemek tariflerini bulmak için buradayım. Benden yardım alabilirsiniz.

Mynet Chef GPT

1 Hazırlamak istediğiniz öğünü seçiniz
2 Hangi malzemeleri kullanmak istersiniz? Listeden istediğiniz kadar malzemeyi ekleyebilirsiniz.
3 Hangi mutfak türünde olmasını istersiniz?
Daha fazla bilgi girmek ister misiniz?
4 Özel bir beslenme şekliniz var mı?
5 Belirtmek istediğiniz bir alerjiniz var mı?
6 Eklemek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    Koş Vatandaş: 5 TL'ye Karnınızı Tıka Basa Doyuracağınız Lezzetler Burada!

    Meteliğe kurşun attığınız dönemdesiniz, dışarıdasınız ve karnınız acıktı. Korkmayın! Eğer cebinizde 5 TL'niz varsa bu lezzetlerle karnınızı doyuracağınıza garanti veriyoruz.

    Tavuk Pilav+Ayran /Nohut Pilav+Ayran

    Köşe başlarında bulabileceğiniz eskimeyen leziz yemek... Mevlütlerin ve sünnet düğünlerinin vazgeçilmezi olan tavuklu pilavı sabaha karşı yemek ise bambaşka bir keyif verir. 5 TL verip tıka basa doymak isteyenlerin ilk tercihi olsun.


    Çiğköfte dürüm+Ayran

    Tavuklu Pilav gibi adım başı karşınıza çıkabilecek garanti lezzet... Bulgurun doyuruculuğu lavaş ile birleşince karın tokluğu kaçınılmaz. Çiğköfte menünün içerisinde ne yok ki; turşu, maydanoz, tere, roka, marul ve nar ekşisi aklımıza gelmiş olanlar. Ayranın son yudumuyla dürümün son lokmasını denk getirmeniz dileği ile :)


    Tavuk Döner+Ayran

    Şimdi bu tavuk döner konusu biraz önemli. Ucuzu bol ama iyisini bulmak zor. Ucuz yemek uğruna soluğu hastanede almayın derim. Tabii ki yiyelim ama araştırıp, içlerinden en sağlıklı olanını... Ayrıca eklemek isterim, mudavimleri iyi bilir; ezelden beri fiyatı yükselmiyor tavuk dönerin :)


    Kır Pidesi+ Ayran-Çay

    Genelde az malzemeli olur, ama yapacak bir şey yok çünkü 5 Liraya karın doyuruyoruz. Malzemesi az da olsa hamur işi olduğundan karın doyurma konusunda gayet iyi. Yanında ayran veya çay tercih edilebilir. İnce belli bardakta demli bir çay, yanında bir buçuk kır pidesi:) Enfes!


    Kürt Böreği+Çay

    Genelde sabah saatlerinde sıcak olarak yenilir ve öğlene kadar börek salonlarında tükenmiş olur. Sıcak yendiği zaman tadı gerçekten harika. Hele bir de üzerine pudra şekerini dökünce oooff diyorum! Üstelik bu alternatifimizi tercih ettiğinizde, 5 TL'nin üstü cebinize kalacak.

    Entellektüel bonus: George Orwell'a Göre İyi Çay Demlemenin 11 Yolu


    Patso

    Minimum parayla karnınızı harbi doyuracağınız seçenek! Patsoyu birçok büfede 5 TL'ye bulmak mümkün. Yiyin, yedirin arkadaşlar. Başka bir şey demiyorum.


    2 Lahmacun

    Limonlu, bol maydanozlu dürüm sarıp yiyoruz... 5 Liraya resmen ziyafet!


    Höpür höpür yiyeceğiniz bonuslar:)

    Karın doyurmaz ama yemeğin üstüne 5 TL'ye 2-3 midye pek güzel gider. Afiyet olsuuun:)

    Chef GPT


    En Çok Aranan Haberler