YEMEK

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN
Merhaba, Ben akıllı asistanınız Mynet Chef GPT. Size en uygun yemek tariflerini bulmak için buradayım. Benden yardım alabilirsiniz.

Mynet Chef GPT

1 Hazırlamak istediğiniz öğünü seçiniz
2 Hangi malzemeleri kullanmak istersiniz? Listeden istediğiniz kadar malzemeyi ekleyebilirsiniz.
3 Hangi mutfak türünde olmasını istersiniz?
Daha fazla bilgi girmek ister misiniz?
4 Özel bir beslenme şekliniz var mı?
5 Belirtmek istediğiniz bir alerjiniz var mı?
6 Eklemek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    Midenizi Sıcacık Bir Hisle Dolduracak Mutfağıyla Meşhur Efsane Diziler

    Bir döneme damgasını vurmuş bu diziler sizi zaman makinesinda yolculuğa çıkaracak, hem de mutfağıyla! Hazır mısınız?

    Seinfeld

    Bekar birisi için Seinfeld'in mutfağı fena sayılmazdı. Jerry Seinfeld'in dairesine ait olan bu yarım ve tamamen gri tezgahlı mutfak, dar olan alana geniş bir görüntü vermiş. Komşu Kramer'in hiç sormadan kullandığı, kendisine kahve hazırladığı ve gülmekten krize sokan diyaloglara mekan olan bu tatlı mutfak tahıl kutularıyla da 'keşke benim olsa' dedirten türdendi.

    The Brady Bunch

    Belki tekrarlarına denk gelmişsinizdir ya da birilerinden duyup şöyle bir göz atmışsınızdır. Son bölümü 1974 yılında yayınlanan efsane dizi The Brandy Bunch dizisindeki mutfak 1960'lı ve 1970'li yılların aydınlık, ama sessiz renk düzenlerinin en iyisini sergileyen zarif ve rafine bir alandı. Kalıp haline getirilmiş mutfak sandalyeleri ve yanmış portakal rengi tezgahı ile Brady Bunch mutfağı mükemmel bir kişiliğe sahipti. Alice Nelson mutfağın baş tacı olarak ailenin her üyesine gece ve gündüz burada sesli tavsiyelerde bulunurdu.

    Golden Girls (Altın Kızlar)

    Florida'da kurulan Altın Kızlar dizisinin setinin mutfağı, gece dedikodu fırtınası ya da sabah kahvesi ritüeli için kızları bir araya getiren rahat bir alandı. Altın Kızlar dizisi yaşları kaç olursa olsun, arkadaşlar arasındaki sadakat ve özveri için sağlam bir örnektir. Dizinin unutulmaz mekanı olan mutfakları, sıcak sarı ve krem tonlarıyla bunu yansıtır.

    Mad Men

    Don ve Betty'nin mütevazı Orta Çağ evlerinden gelen mutfakları, rastgele bir dekorla, ızgara duvar kağıdı ve düğümlü çam dolaplarıyla unutulmazlar arasında. Tezgah üstündeki mavi renk, iş sonrası bir Martini karıştırmak için mükemmel bir yüzey sağlamıştı.

    Friends

    Monica, sürekli kendisi ve arkadaş grubu için mutfakta buluyordu. Monica'nın arkadaşlarının mutfağı; uyumsuz yemek sandalyeleri, tencere seti ve malzemelerle dolup taşan açık raflarla perişan gözükse de yarattığı algı büyük bir etkiye sahipti. Monica, mutfak süslemelerinde cesur kararlar vermekten korkmadı ve grup için sayısız anı yaratması için sıcak ve renkli bir arka plan yarattı.

    I Love Lucy

    I Love Lucy'nin mutfağı, Lucy ve Ricky Ricardo'nun ev yaşamı olan sulu komedi rutini için mükemmel bir zemin oluşturuyordu. I Love Lucy, 1951-1957 yılları arasında mükemmel bir evin neredeyse her özelliğini temsil eden bir mutfak olarak akıllara kazındı.

    Leave It To Beaver

    June Cleaver 1950'lerde kadın dünyası düzeninin aziz bir kalıntısıydı, burada televizyon genelde mutfaktaydı ve yemek pişirmek biraz zorlaşıyordu. June, televizyon izlemekten yemek yapmayı unutan ya da yemekleri yakan bir kadını temsil ediyordu. Dizide mutfak, klasik bir masa örtüsü ile süslenmiş şirin bir yemek odası masası ile tamamlanmış, ideal bir 1950'lerin hane halkını temsil eder.

    Frasier

    Bir sitcom olan Frasier dizisinde, Frasier Crane ve kardeşi Niles televizyonun geleneksel cinsiyet rollerine aykırı olan etkinliklere katılmıştı. İkisi, sofistike kentsel mutfağının etrafında dolaşarak bireysel karakterlerde çok sevilen bir telaşlanma hissi uyandırdı. 1990'lı yılların mutfağı, Daphne Moon'un alanıydı ve Niles'ın evlilik öncesi yolları için topuklu ayakkabılarla düşmesi için mükemmel bir zemin oluşturdu.



    Chef GPT


    En Çok Aranan Haberler