YEMEK

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN
Merhaba, Ben akıllı asistanınız Mynet Chef GPT. Size en uygun yemek tariflerini bulmak için buradayım. Benden yardım alabilirsiniz.

Mynet Chef GPT

1 Hazırlamak istediğiniz öğünü seçiniz
2 Hangi malzemeleri kullanmak istersiniz? Listeden istediğiniz kadar malzemeyi ekleyebilirsiniz.
3 Hangi mutfak türünde olmasını istersiniz?
Daha fazla bilgi girmek ister misiniz?
4 Özel bir beslenme şekliniz var mı?
5 Belirtmek istediğiniz bir alerjiniz var mı?
6 Eklemek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    Miranda Kerr'den Sağlık ve Güzellik İçin Beslenme Önerileri

    Her zaman söylendiği gibi. Gerçek güzellik içimizde!

    Vücudumuz her an yeni hücreler üretiyor, bunları kullanıyor ve ölü hücrelerden arınıyor. Devamlı değişim halindeyiz. Güzellik ve mükemmellik algısının da sürekli değiştiği bir dünyada yaşıyoruz. Hem kendimiz hem de güzellik standartları devamlı değişirken bunlara ayak uydurmak nasıl beklenebilir?

    Victoria’s Secret meleklerinden Miranda Kerr, tüm bu beklentileri bir kenara koyuyor ve eski çağlardan beri söylenegelen bir öğretiyi somutlaştırıyor: gerçek güzellik içinizdedir. İşte Miranda Kerr'in, sadece güzel olmak için değil aynı zamanda kendinizi güzel hissetmek için önerileri.


    1. Sabah kahvesi alışkanlığınızı bırakın

    Vücudunuzun dengesini bozan sabah kahvesini es geçin ve gününüze, içine yarım limon sıkılmış bir bardak ılık suyla başlayın. Bu alışkanlık, sabahları vücudunuzu ateşler, atıştırma isteğinizi gün boyunca azaltır ve nefesinizin güzel kokmasını sağlar.

    Bu sebeple artık sabah kahvelerine veda ediyoruz. Peki sabah limonlu su içmeyi denediniz mi? Bakın

    Sabahları İçtiğiniz Limonlu Su Bakın Vücudunuza Neler Yapıyor


    1. Onun yerine sabahları 'Yeşil Tanrıça' olun

    Sabahları güne süper gıdalardan oluşan yeşil bir smoothie ile başlayın. Bu vücudunuzu alkalize eder ve vücudun düzgün şekilde çalışması için ihtiyacı olan mineral ve vitaminleri sağlar. Miran Kerr'in Yeşil Tanrıça Smoothie tarifini burada bulabilirsiniz. Ardından öğününüzü avokado veya yumurtalı bir tostla tamamlayın.

    [

    Zayıflatan Yumurtalı Avokadolu Tost İçin Buradan](http://yemek.mynet.com/yumurtali-avokadolu-tost-1062054)


    1. Su için, hem de çok su

    Bu doğal içeceğin var olan en etkili yaşlanma karşıtı bileşenlerden biri olduğu gizli değil. Miranda suyun içine noni (hint dutu), limon ve/veya zencefil eklemeyi sevdiğini belirtiyor. Bu saydıkları, metabolizmayı hızlandırmak ve gün boyu enerjinizi yükseltmek için mükemmeller.

    "Vay Arkadaş, Neymiş Bu Zencefil Be" Diyeceğiniz 11 Şaşırtıcı Bilgi


    1. Arada canınızın istediği şeyleri yemenin önemini bilin

    Miranda Kerr, "Olay kalorileri saymakta değil, o yediğiniz gıdanın ardından kendinizi nasıl hissedeceğinizde yatıyor" diyor ve sözlerini şöyle sürdürüyor:

    "Belirli yiyecekleri kötü olarak nitelendirmek onları daha fazla istemenize neden olur. Onun yerine, bu yiyecekleri kararında yemeniz ve hangi gıdaların size faydalı olduğunu bilmeniz, kendinizi mahrum hissetmeden sağlıklı ve güzle kalmanın anahtarı."

    İşte Miranda Kerr'in Tükettiği Sağlıklı Atıştırmalıklar


    1. Bu bitkinin suyunu için

    Miranda Kerr, eski zamanlardan kalma bu Polinezya suyunu 12 yaşından beri içiyor ve çok faydasını gördüğünü söylüyor. Noni suyu, doğanın antoksidan mucizelerinden biri. Kilo vermeye, cilt sorunlarına, vücudun doğal iyileşme sürecine yardımcı oluyor, yiyeceklerdeki besin öğelerinin emilimini artırıyor. İnanılmaz faydalara sahip olan bu bitki genel sağlığa iyi geliyor.


    1. Kendinize güvenin

    Miranda Kerr''den son olarak kolay ve rahatlatıcı bir öneri: Kendinizden başka kimseye benzeyemezsiniz. Kendi dışınızdaki birine benzemek için geçireceğiniz zamanı geri alamazsınız. Bu tüyolarla, siz olan o kendine has insanı sağlıklı şekilde yaşayın.

    Miranda Kerr'den Diyet Tüyoları

    Chef GPT


    En Çok Aranan Haberler