YEMEK

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN
Merhaba, Ben akıllı asistanınız Mynet Chef GPT. Size en uygun yemek tariflerini bulmak için buradayım. Benden yardım alabilirsiniz.

Mynet Chef GPT

1 Hazırlamak istediğiniz öğünü seçiniz
2 Hangi malzemeleri kullanmak istersiniz? Listeden istediğiniz kadar malzemeyi ekleyebilirsiniz.
3 Hangi mutfak türünde olmasını istersiniz?
Daha fazla bilgi girmek ister misiniz?
4 Özel bir beslenme şekliniz var mı?
5 Belirtmek istediğiniz bir alerjiniz var mı?
6 Eklemek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    Mucizevi Karışımla yansın kaloriler: Siz uyurken vücudunuz spor yapmaya devam etsin

    Hazırlayacağınız bu karışımla siz uyurken vücudunuz yağ yakmaya devam edecek.

    Hepimiz hayatımızın belirli dönemlerinde sıkı bir diyete girmişizdir. Kimimiz hiç yemeyerek kimimiz az yiyerek kimimiz ise kulaktan dolma bilgilerle zayıflamaya çalışıyoruz. Bazılarımız etrafından duyduğu diyet programlarını uyguluyor kendine. Bunların başarılı olanları da var tabi. Hep duymuşuzdur akşamdan sonra yemek yenmez, uykudan önce yemek yenmez diye. Peki uykudan önce yenip uykuda bize iyi gelecek bir yiyecek yok mu? Tabi ki var. İşte şimdi size bahsedeceğimiz karışım uykuda dahi kilo vermenizi sağlıyor. Tabi ki bu karışımı bir uzman yardımı olmadan kullanmamanızda fayda var. Siz yapın ama yine de bir danışın.

    Peki bu karışım için nelere ihtiyacımız var. Hepimizin evinde olan ve belki güç içinde pek kullanmadığımız malzemeler. Yoğurt, limon, pul biber ve zerdeçal. Malzemelerimize önce bir açıklık getirelim.

    Yoğurt:

    Kilo vermeye yardımcı olur. Zararlı bakterileri etkisiz hale getirir. Bünyeyi kuvvetlendirir. Yüksek tansiyonu önleyebilir. Soğuk algınlığından korur. Göz ve cilde faydalıdır.

    Limon:

    Kilo vermeye yardımcı olur. C vitamini deposudur. Dişleri beyazlatır. Yüksek tansiyona ve romatizmaya faydalıdır. Solunum bozukluğu hastalıklarında faydalıdır.

    Zerdeçal:

    Kilo vermeye yardımcı olur. Romatizmaya iyi gelir. Diyabeti dengeler. Sindirim sistemi sağlığını korur. Karaciğer hastalıklarına iyi gelir. Bağışıklık sistemini güçlendirir.

    Pul Biber:

    Kilo vermeye yardımcı olur. Kalp hastalarına faydalıdır. Bağışıklık sistemini güçlendirir. İltihap sökücüdür. İştahı düzenler. Sindirim sistemini düzenler.

    Alt alta sıraladığımız malzemelerin faydaları saymakla bitmiyor. Biz size en önemlilerini sıraladık. Peki bu mucizevi şeyleri nasıl bir araya getirip kilo vermemizi sağlayacak bir karışım haline getireceğiz.

    Malzemeler

    3 yemek kaşığı yoğurt (ev yoğurdu olmasına dikkat edin)

    Yarım limonun suyu

    1 çay kaşığı toz zerdeçal ya da pul biber

    Peki bu mucizevi karışım nasıl hazırlanır?

    Geniş bir kaseye ev yapımı yoğurdunuzu dökün, peşinden ikiye ayırdığınız limonun bir yarısını iyice sıkın. Ardından bir çay kaşığı zerdeçal ya da pul biberi atın. Şimdi hızlıca karıştırmaya başlayın.

    Geldik en önemli kısma. Bu karışımı nasıl yemeliyiz?

    Hazırladığınız bu mucizevi karışımı yatmadan yarım saat önce yemeye dikkat edin. Üzerine su veya başka bir şey içmeyin. Karışımı iki hafta uygulayın. Mutlaka iki ya da üç gün ara verin. Bundan sonra iki haftada bir iki günlük ara vererek karışımı kullanabilirsiniz. Tabi ciddi bir rahatsızlığınız varsa mutlaka hekiminize danışın. Bu mucizevi karışımın sizi zora sokmasını istemeyiz.

    Chef GPT


    En Çok Aranan Haberler