YEMEK

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN
Merhaba, Ben akıllı asistanınız Mynet Chef GPT. Size en uygun yemek tariflerini bulmak için buradayım. Benden yardım alabilirsiniz.

Mynet Chef GPT

1 Hazırlamak istediğiniz öğünü seçiniz
2 Hangi malzemeleri kullanmak istersiniz? Listeden istediğiniz kadar malzemeyi ekleyebilirsiniz.
3 Hangi mutfak türünde olmasını istersiniz?
Daha fazla bilgi girmek ister misiniz?
4 Özel bir beslenme şekliniz var mı?
5 Belirtmek istediğiniz bir alerjiniz var mı?
6 Eklemek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    Mynet Yemek'te yarışma var!

    Mynet Yemek’te çekiliş var! Toplam 210 TL değerinde Sinbo El Mikseri, Sinbo Su Isıtıcı ve Mor Renkli Sinbo Elektrikli Cezve’yi 1 kişiye hediye ediyoruz.

    Bizi Instagram'dan takip edin...

    Mynet Yemek'in Instagram sayfasında gerçekleşen yarışmasına katılmak ister misiniz?

    ÇEKİLİŞ VAR ❤️ Mynet Yemek’te çekiliş var! Toplam 210 TL değerinde Sinbo El Mikseri, Sinbo Su Isıtıcı ve Mor Renkli Sinbo Elektrikli Cezve’yi 1 kişiye hediye ediyoruz???? Yapmanız gerekenler çok basit: ????????Mynet Yemek Instagram hesabını takip etmek. ????Bu postun altına 3 arkadaşınızı etiketlemek. ????????‍♀️Birden fazla etiketleme yapma hakkınız var. ????????‍♀️Ne kadar fazla farklı kişiyi etiketlerseniz kazanma şansınız o kadar artar! ????????‍♀️Her bir yorumunuzda mutlaka 3 kişi etiketlenmiş olmalı, aksi halde yarışmaya katılma hakkını kaybetmiş olursunuz. ????????Kazananı 20 Nisan sabahı bu gönderinin altında ve story’de açıklayacağız. Bol şanslar ???????? #cekilis #çekiliş #çekilişzamani #cekilisvar #çekilişvar #çekilişvakti #cekilisvakti #çekilişzamanı #çekilişekatıl #cekilişvar #hediye #hediyevar #hediyekazan #çekilişzamanı #çekiliszamanı #kampanya #yarışma #yarisma #mynet #mynetyemek #yemek #tarif #yemektarifi

    Mynet Yemek (@mynetyemek)'in paylaştığı bir gönderi ()

    Bunun için yapmanız gereken şeyler Mynet Yemek sayfasını Insatagram'dan takip ediyor olmak ve ilgili posta 3 arkadaşınızı etiketlemek :)

    Image uploaded from iOS

    Kazananı 20 Nisan sabahı bu gönderinin altında ve story’de açıklayacağız ve 210 TL değerindeki Sinbo El Mikseri, Sinbo Su Isıtıcı ve Mor Renkli Sinbo Elektrikli Cezve’yi o şanslı kişiye hediye edeceğiz!

    Image uploaded from iOS (1)

    Haydi bakalım, ne kadar çok arkadaşınızı etiketlerseniz o kadar şansınızı artırmış olacaksınız. Bol şanslar :)

    Image uploaded from iOS (2)

    Image uploaded from iOS (3)


    Chef GPT


    En Çok Aranan Haberler