YEMEK

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN
Merhaba, Ben akıllı asistanınız Mynet Chef GPT. Size en uygun yemek tariflerini bulmak için buradayım. Benden yardım alabilirsiniz.

Mynet Chef GPT

1 Hazırlamak istediğiniz öğünü seçiniz
2 Hangi malzemeleri kullanmak istersiniz? Listeden istediğiniz kadar malzemeyi ekleyebilirsiniz.
3 Hangi mutfak türünde olmasını istersiniz?
Daha fazla bilgi girmek ister misiniz?
4 Özel bir beslenme şekliniz var mı?
5 Belirtmek istediğiniz bir alerjiniz var mı?
6 Eklemek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    Sadece Patates Yiyerek Ayda 10 Kilo Verdi!

    Taco Cleanse diyetinden ( Sadece taco yiyerek yapılan diyet) sonra şimdi de "Spud Fit" (Patates Diyeti) ortaya çıktı ve bu diyetin süper etkili olduğu ileri sürülüyor… Konuyu şöyle açıklayalım; 35 yaşındaki Avustralyalı, Andrew Taylor isminde bir baba, 2016 yılının başında, bir ay boyunca sadece patates yemeye karar verdi.Bu süreci Youtube’da paylaştı. 30 gün sonra yaklaşık 10 kilo verdi ve bu diyeti bütün yıl boyunca sürdürmeye kararı aldı.


    Taylor diyet yaparken, belki de bu beklenmedik kilo kaybını sağlamış olan, uygulamış olduğu kurallardı. Patateslerini pişirirken hiç yağ kullanmadı ve haşlama, buharda pişirme, fırınlama yöntemleriyle pişirdi. Taylor, her gün tükettiği patateslerden yaklaşık yüzde 99 oranında kalori aldı.

    Patatesin İnanılmaz Faydaları İçin Tıklayın!!!


    Kızarmış patateslerin yer almadığı bu diyet nasıldı?

    Taylor, kahvaltıda yemek için barbekü soslu patates pankek yaptı. Diğer öğünler için, patatesleri sarımsak ve füme deniz tuzuyla fırında pişirdi. Tatlı olarak patateslerin üzerine meyveli şurup ilave etti.

    Patates Pankek Tarifi İçin Tıklayın

    Bunun yanı sıra patates unu, patates şehriyesi gibi hazır gıdalar kullandı Sonuç olarak; bir yıl boyunca, bütün öğünleri patates yiyerek geçirebilir miyiz? Kim bilir? Belki de işe yarıyor olabilir?

    Patates Diyeti İçin Harika Bir Tarif: Patates Tost

    Chef GPT


    En Çok Aranan Haberler