YEMEK

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN
Merhaba, Ben akıllı asistanınız Mynet Chef GPT. Size en uygun yemek tariflerini bulmak için buradayım. Benden yardım alabilirsiniz.

Mynet Chef GPT

1 Hazırlamak istediğiniz öğünü seçiniz
2 Hangi malzemeleri kullanmak istersiniz? Listeden istediğiniz kadar malzemeyi ekleyebilirsiniz.
3 Hangi mutfak türünde olmasını istersiniz?
Daha fazla bilgi girmek ister misiniz?
4 Özel bir beslenme şekliniz var mı?
5 Belirtmek istediğiniz bir alerjiniz var mı?
6 Eklemek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    Sağlıklı ve Etkili Bronzluk İçin: En Doğalından Bronzlaştıran 3 İçecek Tarifi

    Eda Taşpınar gibi kavruk bir tene sahip olmak isteyenler burada mı? Öyleyse başlıyoruz!

    Güneşte saatlerce yatıp bronzlaşmak isteyenlerin bilmedikleri bir sorun var; güneşim tüm zararlı etkilerini tenlerine çekmek… Güneşin verdiği tüm risk faktörlerini en aza indirip aynı zamanda bronzlaşmak için mükemmel 3 tarifimiz var!

    A, C, E vitamini ve tirozin içeren bu besinler sayesinde ışıltılı bir bronzluğa sahip olacaksınız, hem de en doğalından :)

    Tarif 1: Turuncu Smoothie

    havuc

    İki kat daha hızlı bronzluk için tarife bir göz atmanız yeterli.

    4 adet kayısı, 2 adet orta boy havuç, 1 adet salatalık ve 1 adet şeftali. Şeftali ve kayısının çekirdeklerini çıkardıktan sonra tüm malzemeleri katı meyve sıkacağının içerisine atın. Güneşe çıkmadan önce içerisine buz atarak tüketebilirsiniz.

    Tarif 2: Tropik Güzel

    kivi

    1 adet kabukları soyulmuş kivi, 1 dilim kavun, 1 adet avokado ve 1/2 demet maydanoz. Malzemeleri katı meyve sıkacağına atın ve sıkın. Ardından buzlu bardağın içerisine alın. Bu karışımı yine güneşe çıkmadan önce tüketebilirsiniz. Ancak tropik güzelin şöyle bir özelliği de var. Güneş sonrası oluşan hararet ve acıları da yok ediyor. Tamamen doğal olan içeceği, güneş öncesi ve sonrası tüketebilirsiniz.

    Tarif 3: Karpuzlu İçecek

    karpuz

    Bir dilim karpuz, 1/2 adet yeşil elma, 1 adet domates ve yarım demet ıspanak. Bu seferki malzemeler oldukça çeşitli :) Malzemelerin hepsini katı meyve sıkacağından geçirin. Elde ettiğiniz karışımı güneşe çıkmadan önce yudumlayın. Yanınıza yedeğini alabilirsiniz. Güneşin keyfini çıkarırken lezzeti ve ferahlığı size eşlik edecek…

    “Benim güneşlenmeye vaktim yok ki!” diyenlerin de yardımına koşuyor bu tarifler. Güneşlenmeseniz bile gün içerisinde maruz kaldığınız gün ışınları, bu içecekleri içtiğiniz taktirde etkili olacak. Günlük olarak tüketmeyi unutmayın. Afiyet olsun 

    Yerel Seçim 2024


    En Çok Aranan Haberler